Şimdi Ara

3 Yaşında Bebe Dalış Yapıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_260193&feature=iv&src_vid=eJGRFwLUWL0&v=o6P32l875y4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 14 Mayıs 2013; 18:28:03 >

• Türkiye'de havuz kültürü olmadığı için biz dalamıyoruz. Ben yüzme bile bilmiyorum.
  • yuh o çocuk kaç saniye su altında kaldı öyle ben olsam boğulmuştum. çok ciddiyim.
  • Benden çok nefes tutuyor bebe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ah bide yüzmeyi bilse yavrucak tam olacak :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu da başka bir vidyosu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominic Toretto

Türkiye'de havuz kültürü olmadığı için biz dalamıyoruz. Ben yüzme bile bilmiyorum.

Yaş kaç
  • direk dalmayı bilmem ama scuba diving yaptım iki kere 5 m ve 7 m'ye daldım
  • quote:

Türkiye'de havuz kültürü olmadığı için biz dalamıyoruz. Ben yüzme bile bilmiyorum.

yarım ada olduğumuzdan kaynaklanmasın ? ben yüzmeyi 7 yaşımda öğrendim, biraz da içinde olacak insanın.
  • Ben 5 yaşımda dalıyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_260193&feature=iv&src_vid=eJGRFwLUWL0&v=o6P32l875y4

Dört yaşımda dalıyordum, Bazı insanlar normal değildir katılıyorum :D lisedeyken sınıfta 3dakika 14 saniye nefes tutmuşluğum var (lise 2 galiba) , şuan ise suyun altında sanırım 35 metre yüzebiliyorum ve yaşım 22 abartı değildir, gerçi inanmayanada zorla inandıramayız

• quote:

Sanırım o durum önüne gelenin havuza işemesinden dolayı oluyor. Bursa'daki bir havuzun çocuklara özel bölümünde su çok bulanıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikososyal

quote:

Sanırım o durum önüne gelenin havuza işemesinden dolayı oluyor. Bursa'daki bir havuzun çocuklara özel bölümünde su çok bulanıktı.

havuzlara girmesinler diye mavi boya mı ne koyuyorlardı.öyle bir muhabbet vardı.

• ben 18 yaşındayım daha yüzme bile bilmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.