Şimdi Ara

3 Tane Zayıf Var Kalıyo muyuz geçiyo muyuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fizik Geometri İngilizce zayıf gelecek galiba. Geometri ve ingilizce kesin değil de kesinmiş gibi davranalım

Lise 3 Anadolu Lisesindeyim.

Not ortalamasını alırken diyelim ki 1.dönem biyoloji 3 ikinci dönem 2 biz hesaplarken 3 diye mi hesaplıyoruz?

Bir de ingilizcede mesela 1.dönem 2, ikinci dönem 1 olursa 2 diye mi hesaplıyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BD34D4651 -- 15 Haziran 2010; 0:04:28 >

• up up
  • e-okul dan baksan zaten görürsün kaç düştüğünü
  • Not bilgisine giriyorum ama yıl sonu ortalaması yazmıyor ki
  • okuyunca iş mi bulucaksınız çok takmayın
  • iki dönemin notlarını topla 2 ye böl. Haftada o dersten kaç saat varsa onunla çarp. Her dersi böyle yap sonra topla hepsini 35 böl gökhan :D ( Atatürklü :)
  • beyler bi cevap rica ettim hadi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.75 Üst ne oluyor?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1. dönem 0 sa 2. dönem en az 2 olması gerekiyor. 1. dönem 1 se yine en az 2 olması gerek 2. dönem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi /272222/ -- 15 Haziran 2010; 0:25:30 >
  • büyük ihtimalle çünkü ingilizce ders saati çok yüksek ben hep ingilizceyi 5 düşürüp 3 zayıfla geçdim ama senin durum fena
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murphy

iki dönemin notlarını topla 2 ye böl. Haftada o dersten kaç saat varsa onunla çarp. Her dersi böyle yap sonra topla hepsini 35 böl gökhan :D ( Atatürklü :)

Mustafa sen misin ama 36 ya bölmeyecek miyiz? Toplam 37 saat var 1 ders rehberliği çıkarırırsak 36...
  • büyük ihtimalle çünkü ingilizce ders saati çok yüksek ben hep ingilizceyi 5 düşürüp 3 zayıfla geçdim ama senin durum fena
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Fang

büyük ihtimalle çünkü ingilizce ders saati çok yüksek ben hep ingilizceyi 5 düşürüp 3 zayıfla geçdim ama senin durum fena

Diğer notlar 4-5 ya 112 / 36 dan 3,22 geliyor şuan hesabıma göre...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhnzn

quote:

Orijinalden alıntı: Murphy

iki dönemin notlarını topla 2 ye böl. Haftada o dersten kaç saat varsa onunla çarp. Her dersi böyle yap sonra topla hepsini 35 böl gökhan :D ( Atatürklü :)

Mustafa sen misin ama 36 ya bölmeyecek miyiz? Toplam 37 saat var 1 ders rehberliği çıkarırırsak 36...

evet:D

bizde 37 ders var biri rehberlik diğeri sosyal etkinlik.
    İlk dönem karnene bak kaç saat var orda?

hoş 36 a bölünce geçiyorsan sorun yok salla kalmıyorsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murphy -- 15 Haziran 2010; 0:49:51 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.