3 serisinin nin 2008 sonunda kasa değiştireceğine dair bilgisi olan varmı? birkaç bayiye sordum kesin hayır diyemediler sadece bize öyle bir bilgi gelmedi diyorlar
Ne bayisinden bahsediyorsun ?
2005'te değişti sene ortası yada sonu makyaj gelecek. Daha var sen canını sıkma.
6~7 senedir kasa ömrü .
quote:
Orjinalden alıntı: Ozdamar
Ne bayisinden bahsediyorsun ?
2005'te değişti sene ortası yada sonu makyaj gelecek. Daha var sen canını sıkma.
6~7 senedir kasa ömrü .
+1
bayiden mi sordun
kosifler bayisinden mi borusan bayisinden mi
Bu kasa bence güzel ayrıca yakın bir zamanda çıktığı için makyaj geçireceğini sanmam
Bu sene içerisinde 3 serisi Coupe ve Cabrio hariç diğer modeller makyajlanır muhtemelen.
izmir bmw ege servis ve özgörkey oto. ikiside borusandan bize öyle bir bilgi gelmedi dedi. ve ısrarla ellerineki araçları vermeye çelışıyorlar zaman önemli değil beklerim dedim çok sürer ne gerek var falan diyorlar
5 serisinede böyle yaptı bmw yanlış hatırlamıyorsam son kasa 2 kez makyaj yedi. zaten c serisi ile 320d arasında zor karar vermiştim. yeni audiyi gözüm tutmadı. 6 ay mı bekleyeceğiz şimdi
Her yeni kasa çıktığında değiştiriyo musun sen aracını.
hayır elimde e46 kasa var. onu alırken e 90 lar çıkmıştı. ama daha çok hoşuma gittiği ve daha hesaplıya geldiği için tercih ettim. sorun kasanın yeni olması değil. çok fazla beğenmediğim 3 serisinin makyajlanacak halinin daha güzel olma ihtimali. kısa süre içine değişim lafı olmasaydı kasaınını çok beğenmeme rağmen diğer artıları yüzünden vermiştim kararımı.
Gücünüz yeter ise e92 öneririm. Hem makyajda yok hem kasa yeniliği de . Muazzam bir kasa.
Tek kapı dezavantajı dışında.
e 92 yanılmıyorsam 330 daki kasa geçen hafta sonu showroomda gördüm eğer o ise muhteşem gerçekten.
quote:
Orjinalden alıntı: obgyn
e 92 yanılmıyorsam 330 daki kasa geçen hafta sonu showroomda gördüm eğer o ise muhteşem gerçekten.
Kusura bakma kodu yazmayı unutmuşum.
Coupe olan kasasından bahsediyorum.
makyajlı fotoları cıkmıstı ama ne zaman Turkiyeye ne zaman gelir bilemiyorm
e90 kasası çok kötü eğer makyajlı hali yukarıdaki linkteki gibiyse bişey değişmemiş. e92 biraz daha iyi ama bence e46 nın yanına yaklaşamaz. kısaca temiz bir e46 nın üzerine otomobil yok