3sene önce aldığım ve daha çok hd film izleyerek sömürdüğüm PS3 üm oyunları okumamaya başladı. 10KEZ TAKTIM ÇIKARDIM YİNEDE BANAMISIN DEMEDİ. Tamda süper oyunları aldığım dönemde olacak işmi bu diye söyleniyorum.
Sorun nedir acaba ve nerde nasıl tamir ettirebilirim. Sarı ışık vermedi ama bluray gözü bozuldu heralde. Yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?
evet büyük ihtimalle bluray gözü bozulmuş garantisi varsa garantiye ver yoksa ps3 tamiri yapan elektronikçilere götür onlar gözü değiştiriyorlar.
bluray lens arızası.rahatlıkla yapılabilen bir sorun önemli olan iyi bir yer bulmak.
sony center denilen satış mağazalarına sorsam beni yönlendirirler heralde? Geçen gün içime doğmuş gibi komşumuzun oğlunun satılığa çıkardığı 3 senelik konsolu 400tl ye alayım dedim. Çok az kullanılmış 2007 üretimli temiz bir aletti. Ama kahretsin ki vazgeçtim.
Atik' e götürsem hallederlermi acaba. Nekadar isterler acaba?
hocam grantisi bitmistir herhalde ama sen genede aldıgın yere geri götür,sorunun neyden kaynaklandıgını söylesinler onlar seni yönlendirir.
geçmiş olsun hocam benim makinada 3 yıllık ve hala taş gibi maşallah umarım en kısa zamanda sorunu halledersin
HD filmleri harici bellekten mi izliyordunuz? Veya bellekten hdd e kopyalama?
benım de ps3 umun gozu 1.5 yıldan fazla bırsure kullandıktan sonra pazartesı sorun cıkardı persembeye kadar 10-15 kere takarak anca okuttum ve persembe gunu hakkı rahmetıne kavustu ama dayanamam oyunsuz dıye (cunku tek egllencem) cuma gunu taktırttım 150 tl ye.
eger ankaradaysan sana saglam bır adres verebılırım ve gozun takılısınıda ızlersın nasıl yapıldıgın 30 dakıkalık ısı var aslında kısada takıldıktan sonra deneme asaması var.
gecmıs olsun bu arada
quote:
Orijinalden alıntı: zack06
benım de ps3 umun gozu 1.5 yıldan fazla bırsure kullandıktan sonra pazartesı sorun cıkardı persembeye kadar 10-15 kere takarak anca okuttum ve persembe gunu hakkı rahmetıne kavustu ama dayanamam oyunsuz dıye (cunku tek egllencem) cuma gunu taktırttım 150 tl ye.
eger ankaradaysan sana saglam bır adres verebılırım ve gozun takılısınıda ızlersın nasıl yapıldıgın 30 dakıkalık ısı var aslında kısada takıldıktan sonra deneme asaması var.
gecmıs olsun bu arada
sen spot mu almıştın ? garantisi yok muydu 1,5 sene içinde ?
2 yıl a yakın oldu 800 e almıstım garantısı yokdu o zamanlar garantılı 1 kusur mılyarı buluyordu o yuzden
benimde 2.5 yıl oldu ama yakın zamanda bu tip bir arıza bekliyorum :)
Geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ederim. HD Filmleri harici harddiskten izliyorum. O konuda bir sorunum yok. Fakat 150 Tl de iyi paraymış valla :( Odamda felaket bir toz oluyor. BU tozdan etkienmesin diye herzaman kapalı iken oyun cd sini içinde bırakırdım demekki bu da fayda etmedi. Aslında açıpta gözü silsem mi tamamamen gidik mi değil mi insan garantisiz olunca servise de güvenemiyor?
arkadaşım bir sormak istiyorum bozulmaya yakın fandan daha fazla ses gelip ve makinede titreşim gibi hafif bir sallantı oluyormu,çünkü uc2 oynarken bende birden makine bunalıyormu gibi oluyorbende,
Valla son zamanlarda oyunlarda daha fazla fan sesi ve daha gürültülü bir çalışma sözkonusuydu ama zannetmiyorum bluray gözünün bozulması ile alakalı olsun.
benimde alalı 3 yıl oldu geçenlerde blu-ray disc i çıkaramıyordum içinde kalıyordu sonra düzeldi şimdide biraz hırlıyor ama hadi hayırlısı
genelde 3.yılında sorun çıkarıyor sanırım bu alet.
Ben Ankara'dayım, henüz bir sorun yok makinamda ama gene de şu adresi alalım biz, günün birinde lazım olabilir...
quote:
Orijinalden alıntı: zack06
gecmıs olsun bu arada
xbox360 gibi oyunu harddisk'e kaydetme özelliği ekleseler şu lens problemi ortadan kalkar aslında.
Doğru aslında güzel bir seçenek olur ama ps 3 ün oyunlarına harddisk yetmez mesala gow 3 40 gb diğerleri de yüksek genelde. Hocam kasa fat kasaydı galiba slimlerde böyle sorunlar oluyor mu aceb
quote:
Orijinalden alıntı: Obsidian
xbox360 gibi oyunu harddisk'e kaydetme özelliği ekleseler şu lens problemi ortadan kalkar aslında.