Şimdi Ara

3 km farkla Cezayı nerede yedim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, yıllardır ayda bir istanbul ankara arası gidip gelirim, yaptığım hesaplamalar göre git gele başladığım 2010 yılından beri 130 kere gittim geldim...
    Genelde radar noktalarını bilirim veya radar yediğimde aracı görürüm, hatta hareketli radarları bile göz ucuyla takip eder görürüm
    ilk defa görmeden cezayı yedim , üstelik yeride net değil, fikri olan var mı neresi bu yer, yediğim yeri bileyimki dikkat edeyim.

Ayrıca otobanda 135 le ceza yemekte ne bileyim koydu..

Ulen zaten firesiyle 132 limit var...

Kalibrasyona İtiraz etsem mi bilemedim ...

Resmi ekliyorum, fikirlerinizi beklerim...

3 km farkla Cezayı nerede yedim?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hız sınırı 132 değil 120 diyenler gelmeden yazayım, daha önce +-3 kalibrasyon muhabbetinden cezanın iptal edildiği emsal bir karar vardı. Uğraşacak sabrınız ve zamanınız varsa bir araştırın. Ankara otoyolunun hele ki bazı kesimlerinde 120 km/h sınır çok yetersiz.

• Selçuk'ta 70 hız sınırı olan yerde (%10 ile 77 yapıyor) 78 ile ceza yedim.

Ödedim geçtim.

Birkaç ay önce hiç gitmediğim Trabzon'da plakama ceza yazmışlar. Kırmızı ışıkta geçmişim. O tarih ve saatte İstanbul'da uyuyordum ben. :) Aradım Akçaabat Trafik Şubesini, kontrol ettiler. Fahri müfettiş yazmış. Düzeltemeyiz itiraz edin diyor. :D

Yokuşun allahını yapıyorlar. Gerizekalı kör bir tane fahri müfettiş yanlış plaka okuyup ceza dolduruyor, vatandaş uğraşsın sonra. Allahtan HGS kaydı var bir ihtimal işe yarar.

Hala bekliyor gidip itiraz etmedim pandemi muhabbetine.

Uğraşırım dersen uğraş bence. Benim vaktim dar olduğundan böyle şeylere pek zaman ayıramıyorum. Sonra para kaçıyor tabi.

Ayrıca aklıma külyutmazın güdüğü sobada yakalayıp tebrik ettiği sahne geldi :)
  • Ben de bu ay 78 ile ceza yedim. 70 sınır vardı hata payı ile 77. Ama itiraz etmek saçma geldi zaten %10 hata payı bu gibi sebepler için değil mi? Evet emsal kararlar var iptal olan ama iptal olmayanlar da var o zaman diğer masraflar da size kalıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Cooler Master MB511 | Msi B450-A Pro | Ryzen 5 5600x w/Cm Ml240l
    16 GB DD4 3533Mhz Cl14 | Gigabyte Eagle RTX 3060ti | Samsung 980 Pro 2 TB
    Pny 1 Tb Nvm | Samsung LC27JG54 1440p 144Hz 4ms
  • 130 defa gidip gelmişsin 1 defa da ye bari arkadaş, dua et arkasi gelmesin.

Yeditepe Üniversitesi - iPhone 11 - Macbook Air - Sony Vaio SVE1712W1EB - Sony Alpha A37M 18:135mm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geçmiş olsun

limitlerinizi tekrar gözden geçirin bence tek yapacağınız

aksi haldeki itirazın ve masrafların hepsini size ödetirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    ben cezaya isyan veya itiraz etmiyorum sadece yeri ve radar cinsini anlayamadım onu soruyorum

Cezayıda 214₺ olarak ödedim .

• Radikal ve Sert R kullanıcısına yanıt
    Sana mı sorucam

• quote:

Orijinalden alıntı: guvenxoca

😀hocam daha önce de yedim , 2 kere 1000 lik oldum.488 lik oldum .
    Eskiden Sabah gidip akşam geliyordum doğal olarak basıyorum ,şimdi aslında daha sakin gidiyorum.
    ben cezaya isyan veya itiraz etmiyorum sadece yeri ve radar cinsini anlayamadım onu soruyorum

Cezayıda 214₺ olarak ödedim .
    herşeyi anlamaya çalışmayın şahsi fikrim çoğu zaman

irdelemek yerine

uyum daha mantıklı oluyor

kişisel deneyimim.

bir çok yerde ceza yemiş biri olarak nerde nasıl olduklarını tesbit etmem çok zor

bende genel yol bütünlüğünde limit ne ise onunla gidiyorum,sorunsuz gidiyor zor olsada.

Bir sen mi uyanıksın hızlı gidip ceza yememek istiyorsun sen akıllıysan biz niye kurallara uyuyoruz mal olduğumuz için mi

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.