Şimdi Ara

3 Haftalık Bilgisayarda Donma,Kasma Ve Oyun Açılmama Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. 3 Hafta önce kenarda biriktirdiğim parayla bir kasa topladım ve 3 Haftadır mis gibi oyunlarımı oynuyordum. Bilgisayarda Yüklü Oyunlar: Valorant,Dying Light, FNAF:Security Breach. Bu sorun Valorant oynarken Alt+Tab attığımda ve sonra Valo'ya geri döndüğümde donmasıyla başladı. 2 gün önce GTA V yükledim bilgisayara ve açtığımda GTA'nın o introsu giriyor sonra yükleme ekranında siyah ekranda kalıp 2-3 dk sonrasında kendi kendini kapatıyordu ve hiç bir rapor falan da vermiyordu. Sonrasında Dying Light'a girmeyi denedim o da İntro ekranında dondu ve açılmadı kendim kapattım. Sonra Epic Games'i sildim, geri yüklediğim ilk oyun Dying Light oldu ve yine yükleme ekranında kaldı dondu. Akşamına Valorant gireyim dedim bu sefer Alt+Tab attığımda geri geldiğimde oyun komple gitti. kapatıp yeniden başlatmam gerekiyordu. Bilgisayarı sıfırladım. Valorantı Geri yükledim. açmaya çalıştım bu sefer hiç girmeden yükleme ekranında kaldı ve hiç bir şey yapmadı. Ondan sonrasında da görev yöneticisi dahil her şey kasmaya başladı. Windows tuşuna basıyorum donuyor açılmıyor,masaüstü donuyor simgelere basılmıyor. Sistem daha yeni ve güçlü bir sistem kaçak yazılım falan da indirmedim ama korkuyorum. Sistemim şu şekilde:

Ekran Kartı: Sapphire RX 7800 XT Nitro+ 16GB

İşlemci: AMD Ryzen 5 7600

Anakart: Asus A620M-K

RAM: Team T-Force Vulcan Red 32GB (2X16) 6000Mhz

SSD: Kingston 1TB NV3 6000MB/4000MB

KASA:MSI MAG FORGE 121A 750W Kasa

Sıvı Soğutucusu: Gmaepower skadi

Korkmalı mıyım çok mmu masraf çıkarır?

• Isıları kontrol edip güvenli modda gpu driverini ddu ile kaldırıp yeniden kurarak başla özellikle yük altında ısı değerleri önemli..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    SanDisk Ultra 3D NVMe (250 GB)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oblivion'da Donma Sorunu
    18 yıl önce açıldı
    Gta 5 donma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.