Şimdi Ara

CRYSİS 1 KASMA SORUNU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BE PC MI BU YAZ TOPLADIGIM ICIN ESKI OYUNLARI PEK OYNAMAMISTIM.BİR YERDE CRYSİSİS 1 IN COK GÜZEL OLDUGUNU DUYMUSTUM HEMEN INDIREYIM DEDIM (MALESEF KORSAN) OYUNA GİRDİM ILK BASLARDA KASMA YOKTU SONRA SABAH OLDU BIR YERE GELDIK BIR KASMAYA BAŞLADI EN DUSUK AYARLARDA BILE KASIYOR SISTEMIM SU
    EKRAN KARTI:ATİ RADEON HD 6850
    RAM:3 GB
    İŞLEMCİ:INTEL COREO 2 CPU Q66OO 2.40 GHZ
    İŞLETİM SİSTEMIM:WİNDOWS 7 ULTİMATE 32 BİT
    BEN BU SİSTEMIMLE BATTLEFIELD 3 U HIKAYE BOLUMUNU ULTRADA(AA 2X) ÇOKLUOYUNCULU KISMI MEDİUMDA TOTAL WAR SHAGUN 2 YI HİGH TA CRYSİS 2 YI ULTRADA BATMAN ARKHAM CİTY ULTRADA VE DAHA ÖOK OYUNU UST SEVIYEDE OYNADIM BENIM ANLAMADIGIM CRYSİSDE EN DUSUKTE BILE NEDEN BUKADAR KASIYOR TÜM UPDATELERİ YAPTIM EKRAN KARTI DRİVERİ GÜNCEL SİSTEMIM OYUNUN SİSTEM GEREKSINIMLERINDEN USTUN AMA NEDEN BOYLE OLDU ACABA BILGISAYARIMDA SORUNMU VAR ANLAMADIM BENDE BILGISAYARCIYA GOTURCEKTIM AMA BIR FORUMA YAZAYIM BELKI CEVABINI BULURUM DİYE DUSUNDUM.ŞİMDİDEN YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Küçük harfle yazsan iyi olur.
  • Tamam bir daha konu açtığımda öyle yazarım.Yardım edecek yok mu?
  • bf3 ultra biraz anormal geldi bana bu sistemle
  • oyuna patch bul. Büyük ihtimalle optimizasyonu kötü bir versiyonunu indirmişsindir. ya da orjinalini al o zaman rahatlıkla oynayacaksındır mutlaka. bu arada grafiklerin Full HD ise bir miktar kasma normal sayılabilir çok iyi olarak ayarlarsan grafikleri
  • Oyunun en son patch dosyalarını indirmeyi deneyin ve update crack kullanın sorun hayla devam ederse sizden kaynaklı bir sorun oldugunu düşünüyorum size söyledigim patch dosyalarını burdan indirebilirsinizhttp://www.crytek.com/games/crysis/overview/download
    crackıdahttps://megagames.com/fixes/crysis-11 buradan indirebilirsiniz iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATAKAN161616 -- 30 Temmuz 2018; 7:50:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oblivion'da Donma Sorunu
    18 yıl önce açıldı
    Gta 5 donma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.