Şimdi Ara

3 Gunluk Istanbul Gezisi Icin Oneriler. Gorulmesi Gereken Yerler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Istanbula 3 Gunlugune gezmek icin geliyoruz ama bilmiyoruz nerelere gidebiliriz.

Sizden Ricam detayli bi sekilde bu kisa gunluk tatil esnasinda Istanbul Sabiha Gokcen Havaalanina inicez yani gidis donus ordan olucak o yuzden oteli Anadolu yakasindan tutmak istiyorum.Bu Yuzden Anadolu yakasinda onerebileceginiz temiz bi otel oyle cok luks olmasina gerek yok cunku oteli yanlizca yatip kalkmak icin kullanicaz daha cok bu 3 gunluk tatil gezip istanbulu gorme amacli o yuzden cok luks olmasina gerek yok ama kotude olmasin.

Mutlaka istanbulda gidilmesi gorulmesi gereken tarihi yerler nereler ve nerelerde, Yeme ve icme olarak nereleri tavsiye edersiniz. Yurt disindan geliyoruz o yuzden ulkemizin yoresel lezzetleri cok onemli buralarda pek bulamiyoruz o lezeetlleri. Koy Kahvaltisi yapabilcemiz daha sonra temiz nezih bi ocakbasi olabilir guzel kebap vs yapan yer. Ve son olarak soyle denize karsi guzel bi deniz manzarali doyasiya cay icebilcemiz yerler.

Yardimlarinizi bekliyorum..

• Geçen sene 3 gün bende kasım ayında gelmiştim İStanbul'a kız arkadaşımla. Sultan Ahmet'te kalmıştık biz, 29 €'ya bookingden ayarlamıştık oteli. Sultan Ahmet, Ayasofya, Yerebatan Sarnıcı hep yakın yerler olduğu için baya gezme şansımız olmuştu. Müze kartta almıştım ben gelmeden. Yemek işini de Tarihi Sultan Ahmet Köftecisinde halletmiştik ki çok güzeldi. İstiklal Caddesi ve Boğaz Turu'da yapmıştık. 3 günde birçok yeri hızlı hızlı gezmiştik biz ki güzel geçmişti.
  • Bilmiyorum geldiniz mi ama geldiyseniz de belki başka gelecek arkadaşların işine yarar..

Otel öneremem ama şunu bilmenizi isterim. Anadolu da kadıköyden 9 tl ye, avrupa yakasında taksimden 14 tl ye sabiha gökçene havataş servisleri var. Yani avrupa yakasında da kalabilirsiniz. Mutlaka taksime çıkıp istiklal caddesinden yürüyerek galata kulesi'ne, galata kulesinden karaköy'e, karaköyden galata köprüsüne (burada balık ekmek yiyebilirsiniz) galata köprüsünden de yine yürüyerek eminönüne gitmenizi öneririm. Yurt dışından veya şehir dışından gelen hemen hemen tüm misafirlerime bunu yaptırırım ve çok memnun kalırlar. Bunun dışında sultanahmete mutlaka uğrayın ve meşhur köftecisinden köfte yemeden dönmeyin. Üsküdar a gidip kız kulesine ve denize karşı dilediğinizce çay içebilirsiniz . İstanbulda ulaşım kolaydır. Birer akbil almanız işinizi kolaylaştıracaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.