Şimdi Ara

3.Göz Çakrası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
2.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Bir sorum var 3.göz çakrasını açmak ne işe yarıyor ? Açılınca diğer varlıkları görebilir miyiz ? ve bir zararı var mıdır ?

• Cakra ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: megaorsan

Cakra ne

http://lmgtfy.com/?q=%C3%A7akra
  • Takip
  • bir zararı yok basit yan etkileri var ilklerde baş ağırısı, bulantı gibi çakranı açarak direk göremezsin fakat görmen çakranın açık olması şart
  • ben açtım diğer varlıklarla görüşürüm arada istediklerimi yaptırıyorum tabi büyük şeyler değil.
  • sharingan açıp amaterasu atıyon

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  3.Göz Çakrası

• diger varliklari gormeni dogrudan saglayamaz. sadece aradaki.perdeyi kaldirir. zaten diger varliklari dogrudan goremezsin. sherlock gibi dusun. ayni kisiye baksaniz da onun gordukleri farklidir. sen sadece pantolonunda kil gorurken o biraz once kopek seven birisini gordugunden emindir. ucuncu goz cakrani actiktan sonra uzun suren calisma ve alistirmalar sonrasinda cakralarini duyularini ve beynini hatta tum vucudunu koordineli kullanmaya baslarsin. duyularindan aldigin verileri cakranla ve aklinla birlestirerek parcayi butun gorursun. eger calismamissan sadece kil gorursun. dedigim gibi bu varliklar dogrudan gorunmezler. sadece belirtileri ve izleri gorulur. cok calisman gerek cok

• Kinezi büyük saçmalıktır dostlar. Ama insanoğlu işte inanmak istiyor, doğasında var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trash++

diger varliklari gormeni dogrudan saglayamaz. sadece aradaki.perdeyi kaldirir. zaten diger varliklari dogrudan goremezsin. sherlock gibi dusun. ayni kisiye baksaniz da onun gordukleri farklidir. sen sadece pantolonunda kil gorurken o biraz once kopek seven birisini gordugunden emindir. ucuncu goz cakrani actiktan sonra uzun suren calisma ve alistirmalar sonrasinda cakralarini duyularini ve beynini hatta tum vucudunu koordineli kullanmaya baslarsin. duyularindan aldigin verileri cakranla ve aklinla birlestirerek parcayi butun gorursun. eger calismamissan sadece kil gorursun. dedigim gibi bu varliklar dogrudan gorunmezler. sadece belirtileri ve izleri gorulur. cok calisman gerek cok

Sen yetkili bir abiye benziyorsun. Nasıl açıyoruz bu çakrayı peki?

• çakra açılır 10tl
  • +9 çakra satılır efsunlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gripholion

quote:

diger varliklari gormeni dogrudan saglayamaz. sadece aradaki.perdeyi kaldirir. zaten diger varliklari dogrudan goremezsin. sherlock gibi dusun. ayni kisiye baksaniz da onun gordukleri farklidir. sen sadece pantolonunda kil gorurken o biraz once kopek seven birisini gordugunden emindir. ucuncu goz cakrani actiktan sonra uzun suren calisma ve alistirmalar sonrasinda cakralarini duyularini ve beynini hatta tum vucudunu koordineli kullanmaya baslarsin. duyularindan aldigin verileri cakranla ve aklinla birlestirerek parcayi butun gorursun. eger calismamissan sadece kil gorursun. dedigim gibi bu varliklar dogrudan gorunmezler. sadece belirtileri ve izleri gorulur. cok calisman gerek cok

cakra haritasi diye bi sey var bilmiyorum duydun mu. herkeste farklidir bilinenin aksine. parmak izi gibidir. bu durum da cakra sistemindeki onemli farkliliklari ortaya cikarir. bu sebepten oturu herkesin cakra kullanma yontemi farklidir. aksini soyleyen olursa da inanma. cakrani nasil acacagini kendin bulman lazim. ben bu konuda sana yardim edemem. ama istersen anlatirim kendim nasil actigimi. ama sende ise yaramaz.

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trash++ -- 18 Nisan 2014; 19:45:47 >

• Böyle şeyler bana mı saçma geliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Willy Willie

+9 çakra satılır efsunlu

++++++acacac sswwsswwsws
  • çakma açarken çok dikkatli olman lazım ilk önce oturup çakrayı iyice araştır ve çakranın anlamını iyice öğren sonra çakrayı açmaya başla

çakra acarken yapmanız gereken

elinize bıcak alıp alnınızın ortasını delin bıcağı 360 derece cevirip çıkarın o açılan deliğe elinizi sokun ve iyice mikrop kapmayacak şekilde temizleyip bırakın daha sonra her iki gözünüzden bir parca koyup alnınızın ortasına koyun alın size 3. göz çakrası
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gripholion

quote:

cakra haritasi diye bi sey var bilmiyorum duydun mu. herkeste farklidir bilinenin aksine. parmak izi gibidir. bu durum da cakra sistemindeki onemli farkliliklari ortaya cikarir. bu sebepten oturu herkesin cakra kullanma yontemi farklidir. aksini soyleyen olursa da inanma. cakrani nasil acacagini kendin bulman lazim. ben bu konuda sana yardim edemem. ama istersen anlatirim kendim nasil actigimi. ama sende ise yaramaz.

edit: imla

Hocam duymamıştım, anlatmanızı isterim. İşe yaramayacaksa bile en azından bir fikrim olmuş olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

quote:

Orijinalden alıntı: Willy Willie

+9 çakra satılır efsunlu

++++++acacac sswwsswwsws

fakir git pus tan sc al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raiden.

Böyle şeyler bana mı saçma geliyor ?

tek değilsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.