Şimdi Ara

3.Göz Çakrası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
2.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Willy Willie

quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

quote:

+9 çakra satılır efsunlu

++++++acacac sswwsswwsws

fakir git pus tan sc al

1ader biz niye alıoz o praysti partye disko topu olsun diye mi :d
  • Saçma, eğer bir metot uygulayıp kendini iyi hissediyorsan bu çakranın varlığından değil, senin psikolojinin bedenin üzerindeki etkisindendir. İnsan zihninin kendi bedeni üzerinde çok büyük bir kuvveti vardır. Zihnimizdekileri gerçekleştirmenin tek yolu inanmaktır. Ancak fizik kurallarının dışına çıkılamayacağını unutmamak gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

+9 çakra satılır efsunlu

++++++acacac sswwsswwsws

fakir git pus tan sc al

1ader biz niye alıoz o praysti partye disko topu olsun diye mi :d

dbyim atackerim
  • Bende mangekyou sharingan var tsukuyomi yapiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Gripholion

quote:

Orijinalden alıntı: trash++

quote:

quote:

diger varliklari gormeni dogrudan saglayamaz. sadece aradaki.perdeyi kaldirir. zaten diger varliklari dogrudan goremezsin. sherlock gibi dusun. ayni kisiye baksaniz da onun gordukleri farklidir. sen sadece pantolonunda kil gorurken o biraz once kopek seven birisini gordugunden emindir. ucuncu goz cakrani actiktan sonra uzun suren calisma ve alistirmalar sonrasinda cakralarini duyularini ve beynini hatta tum vucudunu koordineli kullanmaya baslarsin. duyularindan aldigin verileri cakranla ve aklinla birlestirerek parcayi butun gorursun. eger calismamissan sadece kil gorursun. dedigim gibi bu varliklar dogrudan gorunmezler. sadece belirtileri ve izleri gorulur. cok calisman gerek cok

Sen yetkili bir abiye benziyorsun. Nasıl açıyoruz bu çakrayı peki?

cakra haritasi diye bi sey var bilmiyorum duydun mu. herkeste farklidir bilinenin aksine. parmak izi gibidir. bu durum da cakra sistemindeki onemli farkliliklari ortaya cikarir. bu sebepten oturu herkesin cakra kullanma yontemi farklidir. aksini soyleyen olursa da inanma. cakrani nasil acacagini kendin bulman lazim. ben bu konuda sana yardim edemem. ama istersen anlatirim kendim nasil actigimi. ama sende ise yaramaz.

edit: imla

Hocam duymamıştım, anlatmanızı isterim. İşe yaramayacaksa bile en azından bir fikrim olmuş olur.

cakra kullanabilmek icin once hamgi elemente yakin oldugunu kesfetmen lazim. ben suya yakin oldugumu farkettim. akan suyun altinda daha rahat konsantre olabiliyorum. odaklanmam kolaylasiyor. imgeleri olaylari kisileri ve hisleri hatirlamam kolaylasiyor. kisacasi mental anlamda guc veriyor. ait oldugun elementin seni zittindan ( benim icin atestir) kurtarmasi elementinle olan bagini guclendirir. artik benim icin akan su degil hafiften yagan yagmur bile gucumu arttiran bi kaynak olmustu.
    cakra zihin-duyu arasinda baglanti gorevi ustleniyor bi seviyeden sonra. insan algisinin yetersiz kaldigi uyarilari cakran sayesinde yukseltip beynine ulastiriyosun. cakrani guclendirmek icin surekli olarak elementinle etkilesime girmelisin. her firsati degerlendirmelisin.
    ucuncu goz cakrasinin acilmasi bir perdenin kalkmasi gibi ani bir sey degildir. yavas yavas algilarin guclenir gorusun netlesir.

• 3 harflileri birkac kere gordum çakramimi actim acaba hocam ben yabanciyim bu konulara

• ben açmayı istiyorum ama öbür varlıkları görmekten korkuyorum ve geri dönüşüde yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbadx

3 harflileri birkac kere gordum çakramimi actim acaba hocam ben yabanciyim bu konulara

nası bişeydi :D
  • trash++ T kullanıcısına yanıt
    Elementi nasıl öğreniyoruz googleden pek bulamadım detaylı anlatırmısınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Hollow

Elementi nasıl öğreniyoruz googleden pek bulamadım detaylı anlatırmısınız

bu islerde formul falan yok kardesim. isteyerek hissederek ararsan her yol seni cevaba ulastirir

• Cakrana tukureyim senin

• oda arkadaşım açtırmıştı, çok cpu kullanıyormuş. voltajı falan da ayarlayamamış şimdi bakırköyde yatıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErenSahinerrr

quote:

Orijinalden alıntı: xbadx

3 harflileri birkac kere gordum çakramimi actim acaba hocam ben yabanciyim bu konulara

nası bişeydi :D

karanlık bir beden onlar isterse görürsün
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

diger varliklari gormeni dogrudan saglayamaz. sadece aradaki.perdeyi kaldirir. zaten diger varliklari dogrudan goremezsin. sherlock gibi dusun. ayni kisiye baksaniz da onun gordukleri farklidir. sen sadece pantolonunda kil gorurken o biraz once kopek seven birisini gordugunden emindir. ucuncu goz cakrani actiktan sonra uzun suren calisma ve alistirmalar sonrasinda cakralarini duyularini ve beynini hatta tum vucudunu koordineli kullanmaya baslarsin. duyularindan aldigin verileri cakranla ve aklinla birlestirerek parcayi butun gorursun. eger calismamissan sadece kil gorursun. dedigim gibi bu varliklar dogrudan gorunmezler. sadece belirtileri ve izleri gorulur. cok calisman gerek cok

Sen yetkili bir abiye benziyorsun. Nasıl açıyoruz bu çakrayı peki?

cakra haritasi diye bi sey var bilmiyorum duydun mu. herkeste farklidir bilinenin aksine. parmak izi gibidir. bu durum da cakra sistemindeki onemli farkliliklari ortaya cikarir. bu sebepten oturu herkesin cakra kullanma yontemi farklidir. aksini soyleyen olursa da inanma. cakrani nasil acacagini kendin bulman lazim. ben bu konuda sana yardim edemem. ama istersen anlatirim kendim nasil actigimi. ama sende ise yaramaz.

edit: imla

Hocam duymamıştım, anlatmanızı isterim. İşe yaramayacaksa bile en azından bir fikrim olmuş olur.

cakra kullanabilmek icin once hamgi elemente yakin oldugunu kesfetmen lazim. ben suya yakin oldugumu farkettim. akan suyun altinda daha rahat konsantre olabiliyorum. odaklanmam kolaylasiyor. imgeleri olaylari kisileri ve hisleri hatirlamam kolaylasiyor. kisacasi mental anlamda guc veriyor. ait oldugun elementin seni zittindan ( benim icin atestir) kurtarmasi elementinle olan bagini guclendirir. artik benim icin akan su degil hafiften yagan yagmur bile gucumu arttiran bi kaynak olmustu.
    cakra zihin-duyu arasinda baglanti gorevi ustleniyor bi seviyeden sonra. insan algisinin yetersiz kaldigi uyarilari cakran sayesinde yukseltip beynine ulastiriyosun. cakrani guclendirmek icin surekli olarak elementinle etkilesime girmelisin. her firsati degerlendirmelisin.
    ucuncu goz cakrasinin acilmasi bir perdenin kalkmasi gibi ani bir sey degildir. yavas yavas algilarin guclenir gorusun netlesir.

sen cinleri falan görüyor musun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Eostre

Dunya sirf maddiyattan mi ibarettir? Yani 5 duyu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

quote:

Orijinalden alıntı: Eostre

Dunya sirf maddiyattan mi ibarettir? Yani 5 duyu.

Çakralara gülmüyorum. Paganizm ve okült konular ile ilgilenen biri olarak bunlara gülmem saçma olurdu.

Konu dışı gibi bir ortamda çakralar ve meditasyon üzerine kurulu konuların açılması ve bunlara gelen yorumlar komiğime gidiyor sadece. Eski insanların yıllarını verdikleri kadîm yöntemler ve uygulamalar günümüz gençliğinin oyuncağı oldu ne yazıkki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 19 Nisan 2014; 2:34:10 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.