şu an kodsuz 2400 gözüküyor nasıl 1200 e düşürüyorsunuz arkadaşlar? |
3 Aylık Gastro Club Üyeliğine 6 Ay Macfit Üyeliği Hediye (5. sayfa)
-
-
dün 1000₺ idi hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yukarıdaki arkadaş öyle fiyat yazmış fiyat arttı sanırım. 2 ay önce de 780 TL'ydi bu rakama yakın bir indirim bekliyordum bende
-
quote:
Orijinalden alıntı: kylekorver
Hocam bahsettiginiz her macfite gidebilme her macfite kayıt olabilmeden farklı değil mi? Yani istediğim zaman avrupa yakasındaki bir macfite istediğimde anadolu yakasındaki bir macfite gidebiliyor muyum bu üyelikle?Macfitlerde 1-2 istisna yer harici bütün Türkiyedeki macfitleri kullanabiliyosunuz.
-
Değerli forum üyeleri, GastroClub ile yaptığım konuşmada 1200 TL olan kodlar 1 hafta geçerli olduğu ve bittikten sonra fiyatların kesin yükseleceğini paylaştılar. Ben sanırım alacağım. 750yi kaçırdık. 1000'i kaçırdık. 1200 de MacFit'e kredi kartı kaptırmaktan iyidir.
YTD
-
AA3GC koduyla 1200 tl ye alabilirsiniz arkadaşlar. alıp almama konusunda gidip geliyorum bende :)
-
Şu an hala kullanılabiliyor mu bilen var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MrSaplingDeğerli forum üyeleri, GastroClub ile yaptığım konuşmada 1200 TL olan kodlar 1 hafta geçerli olduğu ve bittikten sonra fiyatların kesin yükseleceğini paylaştılar. Ben sanırım alacağım. 750yi kaçırdık. 1000'i kaçırdık. 1200 de MacFit'e kredi kartı kaptırmaktan iyidir.
YTD
3 ayı 1200tl mi hocam anlamadım
3 aylık GastroClub üyeliği+ 1 yıllık Mac Fit Üyeliği hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MrSapling
3 aylık GastroClub üyeliği+ 1 yıllık Mac Fit Üyeliği hocam.Anladım hocam gastroclub hep lüks mekanlara indirim yapıyor kontrol ettim de 😁 aslında konu açılabilir f/p yerler için
kahve dünyası ayda 4 tane kahve veriyor, kahve 15 lira desek, ayda 60, 3 ay için 180 eder.quote:
Orijinalden alıntı: Havya MakinesiAnladım hocam gastroclub hep lüks mekanlara indirim yapıyor kontrol ettim de 😁 aslında konu açılabilir f/p yerler için
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gönderilen kodun geçerlilik süresi nedir acaba?
Mevcut üyeler faydalanabiliyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woodgate -- 10 Eylül 2021; 6:56:3 >
AA3GC Geçerli değil diyor? Geçerli kod paylaşabilecek olan var mıdır?
-
AC4GC kodunu verdiler. Denebilirsiniz
-
Açık ve net bir şekilde 1 yıllık macfit üyeliği hediye yazılmamış hiçbir şekilde... Nasıl güvenip üyelik yapcaz ?
-
2. Adımda alırken çıkıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hani hocam nerede yazıyor ? Aksine 3 aylık yazıyor…
Yıllık üyelikte şu şekilde 1 yıllık olduğunu belirtmişi ama 3 aylık olanda süre belirtmemiş maalesef.
-
Castro club üyeliği boyuunca yani 3 aylık Mac fit üyeliği bedava, mh açıkca belirtti, benim için kapanmıştır konu attım çöpe
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X