seçtiğin kulüp yanında da tüm macfitler yazıyor. Goldun sunduğu yağ programı vs vermiyor ama diğer macfitleri kullanım hakkı veriyor sadece .yani tam gold diyemeyiz |
Bildirim
seçtiğin kulüp yanında da tüm macfitler yazıyor. Goldun sunduğu yağ programı vs vermiyor ama diğer macfitleri kullanım hakkı veriyor sadece .yani tam gold diyemeyiz |
1 adet değil hocam yanlış bilgi vermeyelim, Türkiye'de bulunan tüm Macfitlere giriş yapılabilir bu üyelikle. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tekrar aktif ederler mi acaba? |
AA2GC yeni kod |
AA2GC < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Asıl karttan satın alma yaparsanız otomatik yenilemeleri iptal etmeyi unutmayın. Ben mail attım. Otomatik üyelik yenilemesi istemediğimi söyledim, durdurdular. Üyelik kategorisinde Gold veya Standart yazmıyor. Complimentary yazmışlar. MACFit müşteri hizmetlerine sordum. Diğer şubeleri de kullanabilirsiniz dediler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustafaMasa.10 -- 7 Eylül 2021; 15:44:6 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kru3gerBey -- 7 Eylül 2021; 16:49:34 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bugün konuştum 3 aylık gastroclub üyeliğine 1200 tl ye 1 yıllık macfit ayrıcalığı dediler. Devam ediyor sanırım |
Fiyat 600 küsürlerden 1200 lere çıkmış havalar soğudukça belki tekrar düşer |