Şimdi Ara

3 aydir a101'de calisiom var mi sorunuz (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
116
Cevap
1
Favori
4.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • akıl verenler çok biliyorsanız siz ayarlayın daha iyisini onlar bilmiyor sanki

• enginkurt E kullanıcısına yanıt
    şu an samba 200 gr pesto cipslerin karsisinda duruyorum hocam. bolgenin en yogun magazasinda oldugum halde kutu agzina kadar dolu duruyor. delist mi olmus diye kontrol ettim ama yok regüler gözüküyor. sizin bolgenin deposunda kalmamis olabilir, o yuzden yollamiyordur subelere

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zaten ya borcun vardir ya da açsindir. bunun disinda çalışılacak yerler değil. Allah kurtarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • napervasız kullanıcısına yanıt
    evime yakin sube olsa migros'a falan gecerdim. bugun şok'ta calisan biriyle konustum cok da bi fark yokmus bizimkinden. a101'den daha dusukmus hatta maaslari

• Hocam dijital alışveriş kodu ile sigara alabiliyormuyuz 😀

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • JaWs1903 J kullanıcısına yanıt
    yok. poset de gecmiyo cogu zaman. sigarayi anlarim destek amacli kart hediye etmissindir sigara almasini istemezsin. poset neden gecmiyo ben de bilmiyorum

• soru sorun la sıkılıyom işten döndüm

• A101 ci bana ulas. Raflariniza dijital fiyat etiketi yapalim, surekli tek tek fiyatlari raflarda degistirmek yerine tek merkezden tek tikla her mali zarar etmeden gercek fiyatina satin. Boyelikle surekli fiyat kontrolu derdiniz olmaz milletle kavganizda olmaz. Sabah fiyatlar neyse oyle kalir. Biraz maliyetli ama hicbir satistan zarar etmezsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mesai 45 saati geçiyorsa 18 bin tl'ye çalışılmaz.

• Hâlâ çalışıyormusun

• WILDBOYS kullanıcısına yanıt
    3 ay sonra bir yilimi tamamlamis olacagim. tazminat hakkim olussun, guzel bi istifa dilekcesi hazirlayacagim

• necatiozfatura kullanıcısına yanıt
    60 70 saat oluyo bazen. yemek ve primle yaklaşık 30 bin lira almis oluyorum ama bu 45 saatin ucreti. ustunu yokmus gibi gosteriyorlar puantaja 45 girip

• sriiouss kullanıcısına yanıt

Şimdiden iş bak bari

• Çoğu a101 şubesinde leş gibi bir koku var. Fare mi ölüyor noluyor bilmiyorum. Hepsinde mağazaya girdiğinde dahi ağır bir koku duyuyorum. Çok merak ediyorum temizlik mi yapılmıyor? Ölü hayvan mı var ? Özelden de yazabilirsin hocam merak ediyorum.

• sriiouss kullanıcısına yanıt

İstifa edersen tazminat alamazsın.

• vermithorr V kullanıcısına yanıt
    sık sık ilaçlamadan gelip şikayetimizi dinliyorlar. ilaçlama yapılacak yer var ise hemen hallediyorlar. böcek ve fare konusunda sıkıntı yaşamadık o yüzden hiç. temizliği her akşam yapıyoruz. genel raf, sepet ve araba temizligi de haftada bir yapiliyor. yapmayan magazalar yok degil. eleman eksikliği çekilen bölgeler daha pis oluyor çünkü kovulmayacağının güvencesi ile rahat bir şekilde çalışıyor insanlar. öyle bir yere denk geldiyseniz koku olması normal. bir de ufak mağazalarda genel olarak meyve sebze kokusu problemi var. büyük mağaza tazeliğini kaybeden her meyve sebzeyi çöpe atabiliyor. ancak ufak mağazaların cirosu kurtarmadığı için, azar işitmemek adına meyve sebzeyi diğer mağazalar kadar çok elden geçiremiyorlar. iyice çürümeden raftan kalkmıyor o ürünler. tercihiniz büyük ve düzenli mağazalar olsun o yüzden.

• A101,Bim, Şok belli başlı ürünlerde fiyat belierken beraber hareket ediyor mu? (Marka farketmeksizin)

@sriiouss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitescere -- 2 Mart 2025; 0:13:32 >
  • Kassady kullanıcısına yanıt
    nasıl istifa ettiğine bağlı. haklı iş çıkış sebebi mevcut ise tazminat hakkı da doğar. sektör rezil durumda olduğundan bir sürü yasaya aykırı haklı iş çıkışı oluşturacak ve kolayca ispatlanabilecek durumlar oluşuyor. mağaza müdürleri ve bölge sorumluları şirket dokunulmaz diye kendilerini de dokunulmaz sanıyorlar. ancak birisi tazminat almak ister ise o müdürler ve diğer sorumlulardan hesap soracaklar. şirketin bahanesi hazır. "bizim için her şey dört dörtlüktü ama bu mağaza sorumlusu bizden habersiz şöyle yasa dışı fazla mesailer yaptırmış. suçlu olan biz değiliz". ben her türlü o tazminatı alırım. şirkete zarar veremem ama bu düzenin parçası olan bazı insanların da aynı şeyleri yaşamasını sağlayabilirim.

• mitescere kullanıcısına yanıt
    bazen şok'a veya bim'e girdiğimde aynı ürünün onlarda da indirime girdiğini görüyorum. migros'ta da aynısı olabiliyor. sanırım indirime biraz da o ürünün sahibi karar veriyor. kâr marjını vs birlikte o ürünün sahibi şirket ile masaya oturup kararlaştırdıklarını düşünüyorum. yoksa marketlerin whatsapp grubuna "şu ürüne yarın hep beraber zam yapak" dedikleri dedikodusu bana biraz distopik geliyor.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.