Şimdi Ara

3 aydir a101'de calisiom var mi sorunuz (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
1
Favori
14.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • A101'deki 51 liraya satılan 16 GB'lık Sandisk MicroSD kartlardan 8 tane aldım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n201 kullanıcısına yanıt
    mağazadan başvurdum. çalışılmaz. illa çalışacaksanız 5 dakika bile fazla mesai yaptırırlarsa gidip sgk'ya falan şikayet edin hemen denetime gelsinler. sizi de işten kovacaklardır tabi, veya istifa ettireceklerdir ama bu düzenin yıkılması için bu tarz şeyler gerekli

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    o kadar geçmiyor ki kasadan 8 ay önce geçmiyordu en azından

• sriiouss kullanıcısına yanıt
    Hepsi boyle heral bu islerin

hocam tek seferde iki tane almıştım aslında, 1 hafta sonra gene 2 tane aldım. böyle böyle toplam 4 seferde aldım. live disk olarak kullanmaya çok uygun çok kaliteli kartlar, ve fiyatları çok uygun.

kolay gelsin srikus dot 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nonameaccount N kullanıcısına yanıt
    acil son konuMA bak hocAM bu gizemi olsa olsa sen cozersin

• Hızlı ve öfkeli setlerini çaldınız mı doğruyu söyle

• Maketle kullanıcısına yanıt
    offf gormen lazim bi tane gtr iki tane ff supra bi tane de eclipse cikti karma koliden. ham yaptim valla hemen bu arada bulamamaniz normal hocam. tum bolgenin ortak grubu var. daha urun satisa cikmadan bir hafta once "elinde sundan olan var mi" diye fotograflar gelmeye basladi gruba. millet bir hafta onceden satmis hepsini geldigi gibi. bim'de spot gunleri acilistan once kapida sira olur millet. a101'de bunu hic gormedim. cunku erkenden satiyor magaza sorumlulari umursamayip. birileri şikayetçi olsa da o magaza sorumlulari da isinden olsa. mesela bir urun bolgede yok ise kapida ozur yazisi asilmak zorunda. yani buyuk bir magazaya persembe 09.00'da gidip bir urunu sorup bir de ustune "yok gelmedi" yanitini aliyorsaniz ya erkenden satmislardir ya da kendilerine ayirmislardir. ya da bolgede yoktur ama ozur yazisi da asmamislardir. ucu de a101 politikalarina aykiri seyler. takan yok valla hic.

baktım hocam ama cozemedim:(

101'e ff set mi geldi😳

mutlaka bana haberdar et hocam 

• nonameaccount N kullanıcısına yanıt
    istifayi bastim hocAM ff set de benim yatagimin altindaki posette yatiyo MAsMAalesef

Neden istifa ettin

• Kardeş hangi şehirdesiniz ? Ben de İstanbul Kadıköy ilçesinin Kozyatağı semtinde bulunan ŞOK marketlerinde kasiyerim

• OptimizedSettings kullanıcısına yanıt

İstifa mı etmş arkadaş ?

• OptimizedSettings kullanıcısına yanıt
    konuda bahsetmiş olduğum genel sebeplerdeb ötürü. hukuksuzca 45 saat gösterip 65 70 saat çalıştırmalar, molamın bir buçuk saat gösterilip yarısı kadar verilmesi vs vs. bir ay önceden ihbar süremi başlatıp istifa dilekçesi verdim. iş arama izinlerimi de toplu şekilde kullanmak istediğimi belirttim. bölge sorumlusu böyle bir şeyin mümkün olmadığını söyledi. istifamı teslim etmeyecekmiş. istese 3 ihtar yazdırıp şimdi beni işten kovdururmuş. başka bir dilekçe yazmamı istedi. personel şefi diye birini aradı. onunla da tartıştık. gittim avukatımı aradım. bölge sorumlusunun numarasını istedi avukatım. beş on dakika sonra bölge sorumlusu ağlayarak yanıma geldi. bağırdı çağırdı, ittirdi, küfretti, kısacası hem fiziksel hem sözlü şiddet uyguladı ve beni mağazadan kovdu. arkamdan tutanak tutup işten kovduracağını söyledi. haklı fesih yoluna gitmeye karar verdik avukatımla. olanları ve ek mesaileri anlattık. kardeşim de 2 hafta önce aynı şekilde istifa etmişti ve hem bölge sorumlusunu de hem de mağazasının sorumlusunu saatlerce bağırıp azarlamışlardı. o yüzden kızgındı zaten bölge sorumlusu bana. kardeşin yüzünden bi dünya azar işittim, senin yüzünden de işitmeyeceğim gibi laflar söyledi. 2 ay daha dursam tazminat da alacaktım şirketten. istifamdan sonra mağaza sorumlum ve bölge sorumlusu ne gibi laflar işitti bilmiyorum ama şirket bana tazminat ödemek zorunda kalsa eminim ikisini de işten çıkarmışlardı.

• Muamma 77 kullanıcısına yanıt
    aynen geçen hafta çıktım. eskişehir bölgesindeydim. her ay bölge birincisi olan bir mağazada çalışıyordum. yer yer günlük 450 bin ciro yaptığımız oluyordu. o kadar yoğun bir mağazaya rağmen 6 kişi çalışıyorduk. bir de üstüne yönetim becerileri olmayan birini mağazaya sorumlu yaptıklarında işler katlanılmaz bir hal alıyordu. her akşam 11'de çıkıyorduk mağazadan.

Baya zorlu bir süreç olmuş zaten girende durmuyor bu markette
    Küçük bir yerde yaşadığım halde bimde şokta 10+ senelik personel varken 101de bir personeli 3 aydan daha uzun süreli göremiyorum
    Haklarınızı alabildiniz mi

Geçmiş olsun. İnşallah daha iyi şartlarda bir iş bulursunuz.

Ben hiç çalışmadım böyle bir mağazada zaten çalışmamda ama bazı insanlar böyle hardcore çalışmaktan zevk alıyor bundan 10 sene önce komiydim bir otelde o zamanda farketmiştim böyle sürekli oraya koştur buraya koştur asgari ücrete köle gibi çalışmaktan zevk alan insanlar var bu dediğim tipte insanları iş hayatında herkes görmüştür onlara salak falan demiyorum kesinlikle çünkü gerçekten zevk alıyorlar benim için anlaması zor ama var böyleleri

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.