Şimdi Ara

3 ayda AYT eşit ağırlık - gerekli kaynaklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, şu an İTÜ'de elektronik haberleşme okuyan bir öğrenci olarak bu aralar bölüm derslerini kaldırabileceğime ve onun da ötesinde bir mühendis olabileceğime dair umutlarımı yitirme aşamasındayım. Hedefim 3 aylık bir tyt-ayt eşit ağırlık çalışması yapmak ve eşit ağırlık kısmında kendimi denemek. Matematiğime güveniyorum fakat ayt edebiyat tarih coğrafyayı tamamlayabilmem ve gerekli çalışmayla orada 30 üstü görebilmem için en iyi Youtube kanalları neler? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla hocam tarih için ramazan yetginin sb ya da varyant denemesi çözülebilir edebiyat için rüştü hoca limit sb çözülür genelde ama branş denemeleri oluyor onları da çözebilirsiniz coğ genel kültür gibi ayt denemesi çözdükçe ilerleme kaydedersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Autghust34 -- 27 Şubat 2022; 19:28:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yeni gördüğünüz soruları işaretleyip yks öncesi gözden geçirmek iyi olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Autghust34 -- 27 Şubat 2022; 19:30:10 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ulan bu memlekette adamı okumaktan soğuttular. Okusan yine sürünüyorsun en basitinden bir araba alamıyorsun ama küçük esnaf dediğimiz kesim parayı çuvalla götürüyor aw

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler arkadaşlar. Valla okuyamamam biraz ben kaynaklı. Bulunduğum yerde sürekli programlama öğrenmem, derslerde öğretilmeyen şeyleri uygulamam gerekiyor. Bunu yapabilecek bir azmim isteğim yok. 3. sınıf itibariyle bölüm dinamiklerinde diğer insanlardan çok gerideyim. Derste bir arkadaş bir soru soruyor, içimden “vay arkadaş 40 yıl düşünsem bunu sormak aklıma gelmezdi.” diyorum. Maalesef genel olarak bende o ışık olmadığını her geçen gün görüyorum. Sürekli kendini geliştirmek belki artık bir dünya gerçeği ama bunu bir mühendislikte değil de mesela bir uluslararası ilişkilerde veya ekonomide yapmayı tercih ederim. Bunun dışında bu dönem zaten çok ders almamıştım. Bir yandan gene okula devam edeceğim. Diğer yandan da böyle bir çalışmayı sürdürebileceğimi düşünüyorum 😆

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denizcankaya97 -- 27 Şubat 2022; 20:26:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.