Şimdi Ara

3 Ayda 20 kilo verilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cuma günü spora başlıyorum arkadaşlar ufak bir intikam durumu,inşallah allah nasip kısmet ederse 20 kilo vermeyi düşünüyorum,Ama ne yalan söyliyim tecrübem 0

Boy .188 kilom 100

• Verilir verilirde 10 güne bile geriye alabilirsin 1.deri sarkması olur bu çok kötü bir şey 2. O kilo sabitlenmez hızlı bir şekilde geri alabilirsin önemli olan yavaş sağlıklı ve vücudunun alisabilecegi şekilde yapman diyeti ben 3 ayda 14 verdim mesela

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ayda 4 kilo ver temiz ver. Sağlıklı olsun. Sonra çok daha fazlası geri alınıyor.

Bir de hekime görün hormonlar, kan durumu vs kontrol edilsin bir problem çıkmasın. Önce dahiliyeye git onlar seni diyetisyene yönlendirir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bakmayın siz bunlara. ben yaptım. 9 günde 14 kilo verdim. yemin ederim. sadece proteinle ve meyveyle beslendim, çok az yedim ve devamlı spor yaptım. ve evet geri almadım hala aynı kilodayım. deri sarkması da olmadı.
  • sagliksiz bicimde, vucudunda kaslarin gitmesine aldiris etmiyorsan 1 ay icinde de verirsin.
    ben 5 gunde 6 kilo verdigimi bile biliyorum. ama zararli.

hatta yarin yine baslayacagim diyete hedef 10 kilo 10 gunde.

ama intikam icin extreme diyetler yapma, zararli.

git saglikli beslen yavas yavas ver. hem geri almazsin hem saglikli olursun hem de daha iyi bir intikam olmus olur kilo verme durumun.
  • 1 günde 1 kg dan fazla vermeyi nasıl başarıyorsunuzlan yemek yemiyormusunuz. 3 ayda niye vermeye çalışıyorsun acelen ne yavaş yavaş ver işte

• 20 kiloya ihtiyacim var bana yolla o kilolari

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 AYDA 25 KİLO VERDİM ( SSLİ )
    11 yıl önce açıldı
    5 ay da 32 kilo verdim
    5 yıl önce açıldı
    2 ayda 10 kilo alınır mı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • internette görmüştüm ayda 2 kilodan fazlası kaslardan yakıyordu sanırsam kaslardan yakmak hem tekrar kilo almanıza neden olur hemde deri sarkmasına neden olur.gidip spor salonuna yazılırsanız sağlığınız için daha iyi olur
  • verirsin vemesinede sonrasında 3katını geri alabilirsin o yüzden sakin.
  • Hocam dokuz günde ne yaptınız da on dört kilo verdiniz mesela kaç saat ve nasıl spor yaptınız,kaç öğün ne yediniz ? Çünkü çok yüksek bir değer insan merak ediyor.

• Gırtlağı tutarsa niye vermiyesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Granes

Hocam dokuz günde ne yaptınız da on dört kilo verdiniz mesela kaç saat ve nasıl spor yaptınız,kaç öğün ne yediniz ? Çünkü çok yüksek bir değer insan merak ediyor.

Hocam şöyle söyleyebilirim resmen ölüm diyeti gibi bir şey oldu çünkü neredeyse hiçbir şey yemiyordum. Düşünün günü sadece 2 yeşil elma ile bitirdiğim çok oluyordu. Bunun yanında kendi vücut ağırlığımla spor yapıyordum. Bazen de dumbell ile çalışıyordum 4x8 olarak. Günde yaklaşık 4-6 saat spor yapıyordum. En az 4 Lt su içiyordum. Böyle yapınca aşırı hızlı kilo verdim. Daha sonra yemek yemeyi azalttım şu an Ramazan dolayısıyla 1 kilo aldım ama onun dışında hala aynı kilodayım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.