Şimdi Ara

3 ayda 13 kilo aldım, kendimi tanıyamıyorum artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok zor günler geçiriyorum, YGS-LYS sınav kaygısı ve üstüne kişisel sorunlarım da eklenince istemesem de boğaza yöneldim. 66 kiloadan 79 kiloya 3 ayda fırladım. İlk defa bukadar hızlı kilo aldım ve bu durumdan aşırı rahatsızım, aynaya baktığımda artık kendimi tanıyamıyorum.

Özellikle gıdık bölgem feci yağlandı, kendim için endişelenmeye başladım. Bir yol yordam gösterin arkadaşlar okadar stresin üstüne bir de bunun sıkıntısını çekmek istemiyorum. Çok hareketsiz kaldım bunun da etkisi büyük, sabah 9da gözümü açıyorum kahvaltı edip gece 2 ye kadar yazı masamda ya ders çalışıyorum ya da surf yapıyorum.

*Kilo almadan önce düzenli spor yapardım, spor salonuna giderdim ideal bir vücudum vardı. Boyda biraz kısa (1.67) böyle giderse tam dombili olcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se®can -- 14 Mart 2012; 22:04:00 >

• Önce kısa zaman kalan ygs sınavını aradan çıkardıkran sonra,biraz boğazına dikkat edersin ve spor salonuna yazılıp 2 ay içerisinde verirsin kiloları.Bende senin gibiyim çok hızlı kilo alıyorum ama çok hızlıda verebiliyorum.Ders ve stres zamanları bende çok fazla yiyiyorum ama bundan kurtulmak lazım.Bende şuan fazla kilolardan kurtulmak için tekrar uğraşıyorum inşallah 1 ay sonra istediğim kiloya geleceğim.
  • Ben 2 yıldır kilo almaya çalışıyorum 1 kilo alamadım siz nasıl 3 ayda o kadar kilo alıyorsunuz şaşıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5 ay da 32 kilo verdim
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.