Şimdi Ara

3 Ay Üst Üste 12.500 TL Para Transferine ING Turuncu Ekstra'dan 2.000 TL Nakit Promosyon (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
486
Cevap
68
Favori
38.568
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende kart basılıyor diyordu, sonra bilgilere ulaşışamıyor deniyordu şimdi hiçbir şey gözükmüyor. Troy kart anasayfada beliriyor ama basılı karttan ses seda yok. Kampanyası ise görünmüyor artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 14 Kasım 2024; 16:37:3 >
  • Ben troya başvurmuştum önceden baktım kampanya görünüyor tekrar başvurdum ancak kampanya kayboldu tabi
  • crespo61 kullanıcısına yanıt
    Aynı durum devam ediyor mu hocam?
  • Troy kartım kurye ile gelmedi fakat uygulama da gözüküyor dijitalde harcama yapsak sayarmi, birde kampnaya deyatalri neydi uygulamada gözükmüyor 1000 e 500 iade yapıyordu sanırım , sektör şartı varmi
  • Folivora kullanıcısına yanıt
    Hocam kaydı sildiler 2. defa denedim yine olmayınca sinirlendim sildim dahada uğraşmam
  • crespo61 kullanıcısına yanıt
    Bende öyle sinirlenip sildim, utanmadan tv reklamı falan veriyorlar hala.
  • bu kampanyalara katıldıktan sonra katıldınız diye bildirim geliyor mu

https://www.ing.com.tr/tr/sizin-icin/kampanyalar/ing-kredi-kartlari-teklifleri

3 Ay Üst Üste 12.500 TL Para Transferine ING Turuncu Ekstra'dan 2.000 TL Nakit Promosyon

3 Ay Üst Üste 12.500 TL Para Transferine ING Turuncu Ekstra'dan 2.000 TL Nakit Promosyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 15 Kasım 2024; 16:13:50 >

• Erkan0644 E kullanıcısına yanıt
    Bu kampanyasının şartlarının bir görüntüsü var mi?

Bende de vardi kampanya, troy aldık uygulamadan kayboldu. Şartları gormeden hareket etmiyelim
  • Taksitli Destek hesap için %0.99

faiz diyor işlem yapmak istediğimde böyle bir hata veriyor

• Maalesef yapamadık, benim ve oğlumun eskiden hesabı vardı ama bakiye olmadığı için başvuralım dedik. Bi türlü olmuyor söylenen herşeyi yaptık ama olmuyor müşteri hizmetlerinde insana ulaşılmıyor zaten. Pes edip vazgeçtik. Yaşadığımız ildeki şubeside kapanmıştı zaten
  • 250 kampanyası gelmiş, 60 gün sonra yatiracaklarmis.. Hiç güven vermiyor. Geçen gelen 1000tl troy harcama kampanyası başvurduk o da şimdi uygulamada görünmüyor.

https://www.ing.com.tr/tr/sizin-icin/kampanyalar/aliverislerde-kazandiran-kampanya
  • Sonder7878 S kullanıcısına yanıt
    Hocam başvurduk dediğin kartı al tuşu vardi, kampanayay katil diye bir tuş yok değil mi
  • ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt
    Var
    O nerede hocam

Başvur tuşundan bahsetmiyorsunuz değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 15 Kasım 2024; 22:9:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

O nerede hocam

Başvur tuşundan bahsetmiyorsunuz değil mi

Katıl tuşu nerede?
  • Sonder7878 S kullanıcısına yanıt
    Bana da gelmiş bu, alışveriş alt limit tutarı var mı? 10₺ bile alışveriş yapsak 250₺ yatacak gibi anladım ben.
    Katil diye bir şey yok

Size özel de gözüktüyse şartlar sağlandıktan sonra yatacaktır!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkan0644 -- 15 Kasım 2024; 22:19:6 >
    Bundan bahsediyorum bende yukarıda "Katıl diye bir tuş yok değil mi" diye sorduğumda neden "var" diye yanit verdiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 15 Kasım 2024; 22:44:25 >

İsterseniz kime ne sorduğunuzu ve kimin size ne cevap verdiğini bi gözden geçiriniz!
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.