Çavuş
17 Nisan 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 97 (Bu ay: 0)
Gönderileri
S.a herkese, Kullanmakta olduğum Logitech S220 model hoparlör de bazı sıkıntılar oluşmaya başladı. 2'li küçük hoparlörlerde ara ara ses gidip geliyor, kontrol podunu ya da kablolarını oynattığımda yine seste gidip gelmeler oluyor. Bu konuda teknik destek, hatta genel bir bakım testi için nereye gönderebilirim. Garantisi bitmiş durumda o yüzden ücretli bir destek olacak. Garanti firması: Penta Teknoloji Logitech firmasının kendi ücretli/ücretsiz teknik desteği var mı, ya da daha iyi destek sağlayabilecek bi servis biliyormusunuz?
Not: 7 Mart 2016 itibariyle oyunda ki tüm serverler birleştirildi, isim değişikliğine giderek yeni guildimizi kurduk. Artık OMGTurks olarak devam ediyoruz.
Yıl olmuş 2016 hala Mu oynanır mı demeyin :) Her ne kadar envai MMO'lar moba' lar 3D onlarca oyun çıksada Mu' nun yeri ayrıdır. Başlıkta da belirttiğim gibi PrimeMU Online' ın 7 Kasım 2015' te açılan yeni sayılabilecek serverinde başladık arkadaşlarla ve Türkler olarak bir araya toplanıp Guildimizi oluşturduk, sürekli yardımlaşmalar dahilinde hem sohbetimizi ediyoruz hem oyunumuzu oynuyoruz (Not: Guildimizde gün içerisinde ortalama 10-15 kişi online oluyor) Mu serveri arayan arkadaşlar varsa eğer mutlaka bekliyoruz, sizleri de aramızda görmek isteriz.

İşte Guildimizden bir kaç kare;

Bu da Lorencia düel sahasını ele geçirdiğimiz an

Castle Siege' den Manzaralar;

Server Bilgileri kısaca;

Information and Rates:
Version: Season 9 Episode 3
Experience: Dynamic
Drops: 60%
Max Stats: 100,000 Total (Builds based)
Resets: Yes
Reset Points: 1,000
Reset Cost: 100,000 Zen (Incremental)
Max Resets: Unlimited (100,000 Stats cap)

Available Builds:
Dark Wizard: Energy
Dark Knight: Strength and/or Energy
Elf: Agility and/or Energy
Summoner: Energy
Rage Fighter: Strength or Energy
Magic Gladiator: Strength or Energy
Dark Lord: Energy

Kayıt olmak isterseniz: PrimeMU Registration
Bu da Facebook Grubumuz: PrimeMU Türkiye
(Facebook grubumuza katılmanızı önemle rica ederiz, her türlü bilgi,iletişim,koordinasyon bu grup kanalıyla sağlanmakta.)

Ayrıca oyunda ki nickim CocoJambo katılmak isteyen olursa friendlist' e ekleyebilir ya da pm/mail atabilir. Kesinlikle her yeni gelen arkadaşa elimizden geldiğince GUILD olarak gerek item konusunda gerek level konusunda yardım ediyoruz. Aklınıza takılan ne olursa sorabilirsiniz bildiğimiz herşeyi seve seve paylaşmaktan çekinmeyiz.
Selam DH Ailesi, ne yazık ki yine yeni bir sorunla sizlere yazıyorum.
İş yerinde işletim sistemi olarak XP yüklü bilgisayarlardan oluşan bir ağ var ve ve bu bilgisayarların birinde yazıcımız bulunuyor. Yeni bir bilgisayar aldık ve bu pcnin işletim sistemi malum windows 7. Ne yazık ki yazıcıyı yeni bilgisayar üzerinden ağ kanalıyla kullanamıyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Yeni pc den ağ üzerinde yazıcıyı görüyorum varsayılan olarak ayarlıyorum ama bir yazdırma işlemi yapmaya kalktığımda "SÜRÜCÜ BULUNAMADI" hatası alıyorum ardından sürücü için .inf dosyası istiyor. Bu konuyu buraya taşımadan önce epey araştırdım özellikle ilgili DH topiclerini inceledim aynısını yaşayan birçok kişi mevcut ama oradaki yöntemlerle çözemedim.

Yazıcı kurulu olan ağdaki PC: XP Professional SP3 32 Bit
Yeni alınan ve yazıcımıza ağdan bağlanmaya çalıştığım PC: WİNDOWS 7 Professional 64 Bit
Yazıcı: Samsung ML-1610

*XP olan Pc de yazıcının xp 32Bit sürücüsü yüklü ve sorunsuz çalışıyor, win7 de sürücü uyumsuzluğundan yazdıramıyor, xp olan pc den ilgili yazıcının win764bit driverini indirip yazıcı özellikleri/ek sürücüler kısmına yüklemeye çalıştım ama malesef .inf dosyası sordu durdu olmadı. Driveri direk yüklemeye çalıştığımda zaten sürücü win7 bilgisayar xp olduğundan kurulum hata verip direk kapandı. Çıkamadım işin içinden...
Başlıkta da belirttiğim üzere dizüstü bilgisayar için basit bir 2+1' im olsun istiyorum. Ses sistemleri hakkında pek bir bilgim yok o yüzden sizlere sormak istedim. Şu ikisi arasında ise kararsız kaldım;

Logitech

Frisby

Logitech' i iyi bir marka olarak ve kaliteli olarak tanıdığımdan, Frisby olanı ise sırf uzaktan kumanda avantajından dolayı düşünmüştüm ama kalitesi hakkında hiç bir fikrim yok. Önerileriniz benim için çok önemli olacak gerçekten, bunlar dışında 60 TL' ye kadar önerdiğiniz başka sistem varsa onlarıda göz önünde bulunduracağım. Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar Photoshop CS 5 üzerinde çalışmalar yürütüyorum fakat programa tam olarak hakim değilim. Örneğin kafama bir şey takıldı sormak istedim, Bir layerde çizim yaparken bu çizimi eş zamanlı olarak istenilen başka bir layere geçirebilme imkanımız var mıdır? Yani ben çizim yaparken iki layere birden aynı anda çizmiş olacağım böyle bir özellik var mı yoksa bu biraz masal mı oldu. Şimdiden teşekkürler.
İyi günler arkadaşlar, öncelikle başlığı nereye açacağımı tam saptayamadım ama konum yine bir nevi Harici Bileşenler kapsamında. 2011 yılı Mart ayında Vatan Computer denilen alışveriş sitesinden Seagate Expansion 3.5" 2 TB HDD almıştım. Sorunsuz şekilde bir yıl kadar kullandım derken kopyalama-yazma hataları vermeye başladı. Biraz araştırmayla hatalı bir tercih yaptığımı anladım Expansion modelinin bu serilerine hiç olumlu bakan yok hatta kronik arıza bile söz konusu. İlk ricam HDD hakkında yorumları/tecrübeleri sizden duymak istemem arkadaşlar. İşin diğer bir boyutuna da dikkatinizi çekmek istiyorum; başlıkta da belirttiğim gibi Vatan Computer. Ürün arızalı olduğu için doğal olarak garanti süresi kapsamındayken göndermek istiyorum lakin faturayı bulamamamdan dolayı fatura örneğini talep ettim. Gel gelelim 3 gün geçti 5 gün geçti 1 hafta, 1 ay geçti derken fatura örneği hala elime geçmiş değil ve ben bu geçen süreç içinde defalarca VatanComputer' e mail attım ve defalarca Çağrı Merkezlerini aradım her seferinde bana verdikleri cevap en kısa zamanda göndericez vs. oldu ama sonuç yok. Yani anlayacağınız bu VatanComputer' den illallah ettim. Üstelik ürünü daha garantiye göndermemişken... Bir fatura talebinde bu kadar zorluk çıkaran rezil bir site garanti işlemleri esnasında kim bilir ne rezilliklere imza atarak müsteriyi mağdur bırakır. Sizce ne yapmalıyım tavsiyelerinizi dinlemek istiyorum şimdiden teşekkürler...
Öncelikle selamlar DH Ailesi. Yine bir konuda yorum ve tavsiyelerinizi almak istediğim için bu başlığı açmış bulunuyorum. Sadece internet, ödev, film/müzik vs. kullanım amaçlı bir notebook arayışına girdik ve Sony Vaio VPCCA3S1E/W modeli ile karşılaştık. İnternette biraz gezindim ve 1500 TL' den aşağı bulamadım yer yer 2.000 TL' ye bile çıktığını gördüm ama Teknosa' da indirimle şu an 999 TL. "Aman Kaçırma" mı dersiniz yoksa "Yakınından Bile Geçme" mi? Bu Laptopla ilgili hiç bir bilgim olmadığı için sizlere danışma gereği duydum. Aslında teknik özellikleri bakımından belirttiğim kullanım amacına uygun bir notebook olduğunu düşünsem de bu modelle ilgili şurası iyi şurası kötü diyebileceğiniz noktaları dinlemek isterim. Şimdiden Teşekkürler.

Sony Vaio VPCCA3S1E/W
Öncelikle Tüm DH üyelerine Selamlar... Bilirsiniz laptop almak günümüzde artık tamamen sıkıntı. Piyasada binbir çeşit dizüstü dolanıyor, hangisi iyi hangisi kötü hangisinin ne sorunu var ya da hangisi daha avantajlı seçmekte gerçekten zorlanıyoruz. Bu aslında büyük ölçüde laptoptan ne beklediğimizle, hangi işe yönelik kullanacağımızla ve bütçemizle doğrudan orantılı olsa da sizlere bu konuyu danışmak istedim... Kendimde küçük çaplı araştırmalarda bulundum. Örneğin işlemci konusunda bütçemi sarsmayacak olan i5 ve ekran kartı konusunda Nvidia GT540M' de karar kıldım. Diğer RAM/HDD Boyutu & RPM gibi faktörler ise farketmez. Belirttiğim bileşenlerin takılı olduğu cihazları gözden geçirdim ve sonuç: Kararsızlık Forumda birçok deneyimli kullanıcıların bulunduğunu göz önünde bulunduraraktan her türlü yardım, tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum. ( Belirtmek isterim ki forumda yeniyim ve kalıcı olarak forum takipçisi olmayı düşünüyorum )

Edit: (Max. Bütçe 1500 TL)
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
desktop
Otomobil
opel
Mobil cihaz
xiaomi
Operatör
Vodafone
Oyun Platformu
pc
Steam
Steam
TV
LG
İşlemci
AMD
Anakart
MSI
Sabit Disk
Samsung
Kombi
Bosch
Beyaz Eşya
Bosch
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 302
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 5.251 (Bu ay: 235)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 256 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.