Şimdi Ara

3 ay spor salonu işe yararmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
16.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şuan spor salonuna 3 ay gidebilirim işe yararmı yoksa evde 6-9 ay çalışıp seneye 4-5 ay gidebilirim
    hem salona gitmeden hazır olurum sizce doğrumu

• Yapay Zekanın Yanıtı

3 Ay Spor Salonuna Gitmek: Vücudunuzda Önemli Değişimler

3 ay spor salonuna gitmek, fiziksel sağlığınız ve görünümünüz üzerinde önemli bir etki yaratabilir. Düzenli egzersiz, kas kütlesinin artmasına, yağ kaybına ve genel sağlığın iyileşmesine yol açar.

3 Ay Fitness Yapmak: Fiziksel ve Zihinsel Faydalar

3 ay fitness yapmak sadece fiziksel görünümünüzü iyileştirmekle kalmaz, aynı zamanda zihinsel sağlığınızı da destekler. Egzersiz, endorfin salınımını tetikleyerek ruh halini iyileştirir ve stres seviyelerini azaltır.

3 Ay Spor Yapmanın Faydaları: Kas Kazanımı ve Yağ Kaybı

3 ay spor yapmak, özellikle ağırlık kaldırma egzersizlerine odaklanarak kas kütlesi kazanmanıza yardımcı olur. Kas kütlesi arttıkça metabolizmanız hızlanır, böylece dinlenme halindeyken bile daha fazla kalori yakarsınız. Ayrıca, düzenli egzersiz yağ hücrelerini parçalamaya yardımcı olan hormonal değişiklikleri tetikler.

3 Aylık Vücut Değişimi: Görünür Sonuçlar

3 aylık düzenli egzersiz, vücut kompozisyonunuzda önemli değişikliklere yol açabilir. Yağ kaybederek ve kas kazanarak daha sıkı, daha tonlu bir vücuda sahip olabilirsiniz. Ayrıca, duruşunuzun iyileşeceğini ve enerji seviyenizin artacağını fark edebilirsiniz.

2 Ay Spor Salonuna Gitmek: Başlangıç Aşaması

2 ay spor salonuna gitmek, fitness yolculuğunuz için iyi bir başlangıç noktasıdır. Bu süre zarfında, vücudunuz egzersize alışacak ve temel bir fitness seviyesi geliştirmeye başlayacaksınız.

3 Ayda Spor Değişimi: Uzun Vadeli Faydalar

3 ayda spor yapmanın faydaları uzun vadelidir. Devamlı egzersiz, kalp sağlığınızı iyileştirmeye, diyabet ve kanser riskini azaltmaya ve genel yaşam kalitenizi artırmaya yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • asıl gelişim min 6 ayda belli olur.

evde p90, p90x2 gibi programları uygularsan işe yarayabilir.onun dışında pek birşey bekleme

ayrıca sanırım eninde sonunda bırakacaksın en iyi ihtimalle seneye 4-5 ay gidip, bırakacaksan hiç başlama çünkü üzülürsün

belliki sınavı çok kafana takıyorsun, herkes 2-3 günde bir 1.5 saatini ayırabilir bu işe sınav açısından da iyi olur senin için ama yapmayacaksın belliki
    sınavına girdikten sonra uzun soluklu başlamanı tavsiye ederim.
  • Diyelim 3 ay gittin. Sonra ne yapacaksin.. sacma olmus bence sende biliyorsun 3 ayla bu is olmaz.eger vucut yapmaksa amacin omur boyu calisman lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

asıl gelişim min 6 ayda belli olur.

evde p90, p90x2 gibi programları uygularsan işe yarayabilir.onun dışında pek birşey bekleme

ayrıca sanırım eninde sonunda bırakacaksın en iyi ihtimalle seneye 4-5 ay gidip, bırakacaksan hiç başlama çünkü üzülürsün

belliki sınavı çok kafana takıyorsun, herkes 2-3 günde bir 1.5 saatini ayırabilir bu işe sınav açısından da iyi olur senin için ama yapmayacaksın belliki
    sınavına girdikten sonra uzun soluklu başlamanı tavsiye ederim.

sınavı okadar takmıyorum sadece şunu diyorum şimdi başlayıp ileriki yaza kadar evde çalışıp yazın 5 ay salona giderim ondan 5 ay sonra ygs var neyse salondan sonra düzenli olmasada vücudu formda tutarım olmazmı sınavdan sonrada kebap salona tekrar giderim olmazmı

• sende farkındasındırki evde imkanlar kısıtlı

bacak istesen yapamazsın
    üst göğüs zor
    alt göğüs dahada zor
    ağırlıklarını zamanla arttırman gerekecek vs

ama oturmaktan iyidir
  • quote:

sende farkındasındırki evde imkanlar kısıtlı

bacak istesen yapamazsın
    üst göğüs zor
    alt göğüs dahada zor

ama oturmaktan iyidir

yani evde 2,3,4, kglik dambıllar var ayrıca halterde var 5kglik 4 tane takmalı 1 haftadır 2 kg lıkla başladım 1 hafta daha devam edip arttırcam zaten yakında koşuyada başlıcam salona gidene kadar bi etki olmazmı gardaş sende çok moral bozuyon oturmaktan iyidir diyosun hergün ayaktayım zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: crooskral42

quote:

sende farkındasındırki evde imkanlar kısıtlı

bacak istesen yapamazsın
    üst göğüs zor
    alt göğüs dahada zor

ama oturmaktan iyidir

yani evde 2,3,4, kglik dambıllar var ayrıca halterde var 5kglik 4 tane takmalı 1 haftadır 2 kg lıkla başladım 1 hafta daha devam edip arttırcam zaten yakında koşuyada başlıcam salona gidene kadar bi etki olmazmı gardaş sende çok moral bozuyon oturmaktan iyidir diyosun hergün ayaktayım zaten

hiç kas çalışmamaktan iyidir dedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir erkek vücudu 3 ayda şekillenmeye başlar.

Şekillenmeden kasıt; vücudun sıkılaşması, hamlığı atarak spora hazır hale gelmesidir.

En az 1 yıl düzenli çalışma ile güzel bir vücuda sahip olabilirsin.

Ama istediğin vücuda sahip olabilir misin onu bilmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

Bir erkek vücudu 3 ayda şekillenmeye başlar.

Şekillenmeden kasıt; vücudun sıkılaşması, hamlığı atarak spora hazır hale gelmesidir.

En az 1 yıl düzenli çalışma ile güzel bir vücuda sahip olabilirsin.

Ama istediğin vücuda sahip olabilir misin onu bilmem

teşekkürler kardeş zaten ben okadarda yapılı bi vücut istemiyorum sadece kızların hoşlanacağı bi vücut istiyorum
  • 3-4 ay gibi bir sürede bukadar yaptım ondan sonra fazla çalışamadım.İşe gittiğimden dolayı.
     3 ay spor salonu işe yararmı
  • 3 ay, 4 ay fark etmez hocam gidebildiğin kadar git spor bu sonuçta ne zararı olacak ama yanında profesyonel insanlarla yap yapacaksan. Çok ağır programlara da gerek yok verim alabileceğin günlük 1 saat çalışmanın yeterli olduğu programla gidebildiğin kadar git hem daha zinde hissedersin. Ancak şöyle bir durum var bir düzen oturtup karşılığını almaya başladığında bırakmak çok zor oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirallas -- 13 Temmuz 2013; 2:57:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.