Şimdi Ara

3 Araçtan Hangisi (3- S60- A4)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2004 3.20 D E46 kasa Otomatik vites aracımı geçen hafta sonu 38.000TL'ye sattım ve yeni araç arayışına başladım. 65.000 ile 70.000 arası üstüne ekleyebilirim.

- Araç mutlaka sıfır olmalı. Malum artık 2.elde herkes çakallık peşinde arabalar haşat halde oluyor.
    - Fazla kilometre yaptığım için dizel ve otomatik olmalıdır.
    - Sattığım araç 163 beygirdi ve benim bekletillerimi karşılamaktaydı.

Aklımda olan araçlar;
    * Yeni gelicek olan 3 serisi. ( Resimlerden albenili gözüküyor fakat gerçeğini incelemekte fayda var.)
    * Yeni Volvo S60 ( Gerçekten etkileyen bir tasarımı ve iç dizaynı var.)
    * Audi A4 ( Motoru rakiplerine göre düşük seviyede )

• quote:

Orijinalden alıntı: bigproblem

2004 3.20 D E46 kasa Otomatik vites aracımı geçen hafta sonu 38.000TL'ye sattım ve yeni araç arayışına başladım. 65.000 ile 70.000 arası üstüne ekleyebilirim.

- Araç mutlaka sıfır olmalı. Malum artık 2.elde herkes çakallık peşinde arabalar haşat halde oluyor.

Aklımda olan araçlar;
    * Yeni gelicek olan 3 serisi. ( Resimlerden albenili gözüküyor fakat gerçeğini incelemekte fayda var.)

Aracın neden ucuz gitmiş ? Tavsiyem S60 olurdu ama araban sanki ucuza gitmiş gibi

• Kesinlikle, 1.6 lt TwinPower Turbo teknolojili yeni BMW 3 serisi.

Motoru 1 serisinde gidip test edin bence. 118i özellikle.

Şanzıman ve motor uyumu mükemmel.
  • @Bugrahan27
    277.000 kilometredeydi ve aslında pek inat etmedim yüksek fiyata satmak içinde bekledikçe daha büyük zararlar ediliyor müşteri varken verdim.
  • efsane kasayı satarak en buyukı hatayı yapmıssın zaten hocam

benım açımdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMX 166

efsane kasayı satarak en buyukı hatayı yapmıssın zaten hocam

benım açımdan

Aracımı bende çok seviyordum fakat masraf açamaya başlamasından korktuğumdan dolayı sattım.
  • dizel aracı o kilometrede çok iyi fiyata okutmuşsunuz hocam. kasa efsane doğru mükemmel bi şey ama ne yazıkki ömrünü doldurmuş sanırım. yeni aracın içinse volvo çok iyi bir seçim olur ondaki konfor hiç birinde yok diğer markalar sportiflik adına süspansiyonları sertleştirdikçe sertleştirdiler ama volvo da böyle bir durum yok emin ol diğer seçeneklerden daha konforludur. yalnız yeni 3 serisi gerek tasarım gerek yeni motor seçenekleriyle aradığınız kritere uyacaktır. performansı ekonomi ile birleştirdiler resmen aynen 1 serisinde olduğu gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Audi a4 1.8 tfsi vs 2.0 dizel
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lady GarGara

Kesinlikle, 1.6 lt TwinPower Turbo teknolojili yeni BMW 3 serisi.

Motoru 1 serisinde gidip test edin bence. 118i özellikle.

Şanzıman ve motor uyumu mükemmel.

Benzinlli araca sıcak bakmıyorum hem litre fiyatı yüksek hemde fazla kilometre yapıyorum.
  • Pardon, ben bütçe 70 bin zannettiğim için benzinli 3 serisi önerdim.

Yaklaşık 120 bin TL'ye alınabilirse 325d diyorum o zaman. 2 litre 218 hp. Tüm isteklerinizi karşılıyor zannedersem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt35

dizel aracı o kilometrede çok iyi fiyata okutmuşsunuz hocam. kasa efsane doğru mükemmel bi şey ama ne yazıkki ömrünü doldurmuş sanırım. yeni aracın içinse volvo çok iyi bir seçim olur ondaki konfor hiç birinde yok diğer markalar sportiflik adına süspansiyonları sertleştirdikçe sertleştirdiler ama volvo da böyle bir durum yok emin ol diğer seçeneklerden daha konforludur. yalnız yeni 3 serisi gerek tasarım gerek yeni motor seçenekleriyle aradığınız kritere uyacaktır. performansı ekonomi ile birleştirdiler resmen aynen 1 serisinde olduğu gibi.

%90 galerinin eline düşer ve kilometre oynanır. 120.000 civarına düşürürler. Her iki araçta gerçekten tasarım olsun, sürüş dinamiği olarak kullandığım araçtan daha iyi ve üstündür. Önümüzdeki hafta Volvo için test sürüşüne gideceğim. Yeni 3 serisinin kesin tarihi belli değil bir araç için 3-4 ay beklemek açıkcası pek mantıklı gelmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lady GarGara

Pardon, ben bütçe 70 bin zannettiğim için benzinli 3 serisi önerdim.

Yaklaşık 120 bin TL'ye alınabilirse 325d diyorum o zaman. 2 litre 218 hp. Tüm isteklerinizi karşılıyor zannedersem.

Sağol üstat, önerileri değerlendireceğim.
  • quote:

2004 3.20 D E46 kasa Otomatik vites aracımı geçen hafta sonu 38.000TL'ye sattım ve yeni araç arayışına başladım. 65.000 ile 70.000 arası üstüne ekleyebilirim.

Aklımda olan araçlar;

Saydığınız 3 alternatifin içinde öne çıkan tek sonuç var.. Yine 3 serisi almak...

Şuanda satılan e90 kasayı çok makul fiyatlarla alabilmeniz mümkün... 115.000 TL 'ye en üst paket araç alabilirsiniz... 184 hp olduğu için bindiğiniz daha önceki aracı aratmaz.. Yakıt tüketimi olarak da sürprizle karşılaşmamış olursunuz, eski aracınızdan 1-2 litre daha az yakacağı kesindir..
    Diğer seçenek de yeni gelecek olan f30 kodlu 3 serisini beklemek ; çok iyi bir araç almış olacağınız kesin olur ancak bu sefer 115.000 tl yerine aynı donanım paketi için takriben 135.000 tl gibi bir rakam ödemeniz gerekecektir..

Volvo iyidir hoştur ama sürüş pozisyonu BMW ile uzaktan yakından alakasız bir araç... Siz çoktan alçak sürüş pozisyonuna alışmışsınızdır eski aracınızdan ötürü, Volvo'ya bindiğinizde aynı hissi yaşamanız mümkün değil.. Ayrıca almamak için servis yetersizliği, aşırı 2.el değer kaybı gibi diğer etkenler de yeterlidir diye düşünüyorum..

Audi a4 'e gelince, motoru bu sınıf için yeterli değil... Ayrıca sürüşü de zevkli değil... Önden çekişli 143 hp pek sizin ihtiyacınızı karşılamayacaktır... Tüm bunlara rağmen işin en saçma tarafı bmw'den pahalıya satılması...

benim fikrim bu yöndedir, bilmem faydası olur mu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asoz -- 18 Ocak 2012; 1:16:44 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt35

dizel aracı o kilometrede çok iyi fiyata okutmuşsunuz hocam. kasa efsane doğru mükemmel bi şey ama ne yazıkki ömrünü doldurmuş sanırım. yeni aracın içinse volvo çok iyi bir seçim olur ondaki konfor hiç birinde yok diğer markalar sportiflik adına süspansiyonları sertleştirdikçe sertleştirdiler ama volvo da böyle bir durum yok emin ol diğer seçeneklerden daha konforludur. yalnız yeni 3 serisi gerek tasarım gerek yeni motor seçenekleriyle aradığınız kritere uyacaktır. performansı ekonomi ile birleştirdiler resmen aynen 1 serisinde olduğu gibi.

%90 galerinin eline düşer ve kilometre oynanır. 120.000 civarına düşürürler. Her iki araçta gerçekten tasarım olsun, sürüş dinamiği olarak kullandığım araçtan daha iyi ve üstündür. Önümüzdeki hafta Volvo için test sürüşüne gideceğim. Yeni 3 serisinin kesin tarihi belli değil bir araç için 3-4 ay beklemek açıkcası pek mantıklı gelmiyor.

birincisi ele düşmüş bir araç değil ikincisi konforlu üçüncüsü sağlam dördüncüsü mükemmel tasarım. yanılmış olmazsınız volvo ile. bu ülkede tutulmaması büyük şansızlık ve bizim milletin saçma sapan önyargıları. test sürüşüne gitmek yerinde bi karar olur.

• audi ye bakmam 3 serisi ve s60 2 sinide deneyin bakın inceleyin içinize sineni alın derim ben
  • Audi veya Volvo alırsanız Bmw'yi ararsınız.Herşeyden önce arkadan itiş,kaldı ki siz yepyeni 3 serisinden bahsediyorsunuz.Yeni 3'ün önden görünümüne bende alışamadım fakat zamanla oturacaktır.Bir e36 kasa havası görüyorum araçta,fazla agresif.Önünü ilk gördüğümde "kim sinirlendirmiş bu aracı bu kadar" dedim.Bence 3
  • quote:

@Bugrahan27
    277.000 kilometredeydi ve aslında pek inat etmedim yüksek fiyata satmak içinde bekledikçe daha büyük zararlar ediliyor müşteri varken verdim.

Kmsi yüksek evt Bmw lerde km arttıkça dizede sorundan korkuluyor aslında çokta 2 yi 3 ü hesap etmeden elden çıkarmışsınız.Normalde E90 lara bakın yeni kasa hem çıkmadı çıksada fiyat yükselecektir.Hayırlısı olsun. benzinli düşünürsen bizim kızılayın dağıttığı C180 leride düşün
  • Bmw diyorum hem tasarim hem arkadan itis icin.
  • 2 gun once yeni 3 serisi, A4 ve S60`in icine oturup incelemis biri olarak yeni 3 serisi derim. Fiyati goz onune almadan

Tabi test surusune cikmak yine en mantiklisi olacaktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bugrahan27

quote:

@Bugrahan27

Kmsi yüksek evt Bmw lerde km arttıkça dizede sorundan korkuluyor aslında çokta 2 yi 3 ü hesap etmeden elden çıkarmışsınız.Normalde E90 lara bakın yeni kasa hem çıkmadı çıksada fiyat yükselecektir.Hayırlısı olsun. benzinli düşünürsen bizim kızılayın dağıttığı C180 leride düşün

Aslında kafamda c220 vardı. ÖTV öncesi fiyat falan aldım sonra 2200 motor vergisi falan diyerek iptal ettim. Şimdi 80.000 euro civarında rakiplerinden baya pahalı kalıyor. Şuanda kafamda volvo testi var. Güncel E90 3 serisini test ettim gerçekten sürüş ve motor konusunda 10 numara araç ama 2-3 ay sonra otomatikmen eski kasa olma durumu var.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bugrahan27

quote:

@Bugrahan27

Aslında kafamda c220 vardı. ÖTV öncesi fiyat falan aldım sonra 2200 motor vergisi falan diyerek iptal ettim. Şimdi 80.000 euro civarında rakiplerinden baya pahalı kalıyor. Şuanda kafamda volvo testi var. Güncel E90 3 serisini test ettim gerçekten sürüş ve motor konusunda 10 numara araç ama 2-3 ay sonra otomatikmen eski kasa olma durumu var.

Güncel E90 ucuza gidiyor şu şartlara göre(!) ama eski kasa olacak yeniside yüksek fiyatlı gelecektir büyük ihtimal.
    C220 lere gelirsek ÖTV zammı azalan dizel satışını sanırım bitme seviyesine getirmiştir benimde bu yıl planımda yeni kasasını almak vardı fakat 75.000 euro seviyesiki opsiyonlarla 80 e çıkar bu araca veremem belki benzinlisini düşünürüm kasa eski kaldığı zaman belki 2 yıl sonra. Çelişkili bir durum benzinli düşünürsen C180 de tercih listende bulunsun.Kolay gelsin.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.