Şimdi Ara

3 araç satış sınırına yakalandım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ciddi ciddi bu işin ticaretini yapıyorsun sanırım. Kısa sürede 4 araç birden satmak hayatın doğal akışına pek uymuyor. Yıl sonu kampanyalarından yararlanmak için daha bir kaç aylık aracımı satacağım diyorsun sonra ocakta satabilir miyim diye soruyorsun. Ocakta kampanya yok. Kampanya yıl sonunda.

Bizi kandırmaya mı çalışıyorsun?

biraz daha artar. (Emil Michel Cioran)
    * Yearning for the past is usually just the lament of lost youth.
  • Ciddi ciddi bu işin ticaretini yapıyorsun sanırım. Kısa sürede 4 araç birden satmak hayatın doğal akışına pek uymuyor. Yıl sonu kampanyalarından yararlanmak için daha bir kaç aylık aracımı satacağım diyorsun sonra ocakta satabilir miyim diye soruyorsun. Ocakta kampanya yok. Kampanya yıl sonunda.

Bizi kandırmaya mı çalışıyorsun?

• İyi olmuş, kafanı calistirsaydin da bu duruma düşmeseydin. Sen bu kafayla nasıl mühendis oldun? 2 yıllıktan dikey geçişle falan mi? Bana tavsiye ettiğin egzoz borusu ve vites kolunu ailecek kullanmaniz için sana gönderiyorum. Hakaret edip de PM kapatacak kadar korkak bir zavallısın.

Adam mühendis olmuş belli ki ortalama bir asgari ücretliden iyi maaşı var ama hala çakallık peşinde bizim insanımız sıkıntılı

• Selamlar 2 motorsikletim vardı 2020 ve 2022 model sattım eşimin aracını sattım 6 ay 6000 km olmamıştı yıl sonu kampanyaları için kendi aracımı satayım dedim (ekim de aldığım taigo) noterde satış engeli çıktı. Ticaret il Müdürlüğüne dilekçe verdim 6 ay 6000 km sınırından bahseden bir cevap geldi kabul edilmedi oysa önceki araçta 6 ay geçmemişti. Şimdi bu durumda 2026 Ocak'ta mı hakkım sıfırlanır yoksa araç 6 aylık olunca mı satabileceğim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mühendis26 -- 10 Aralık 2025; 15:9:27 >

Intel 4460/Sapphire R9 380X/Gskill 8GB RipjawsX/Msi H-81M Pro-Vd/WD 1TB Caviar Blue/Zalman R1/Pionner/Logitech G300/Logitech G103/Logitech F310/Sony Xperia X
  • Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt

Hocam yasağı aşmadım 3 araç satış olmuş 4 olsaydı aşmış olacaktım.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.