Şimdi Ara

3.5 saat sonra vizem var hala çalışmıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar neden böyle oluyor anlamıyorum ulan 4 sınıfa geldim şu alışkanlığı hala kazanamadım hala internette dolanıyorum facebookta geziyorum önümde önceki yılların soruları var çalışıp ezberleyeceğim 3-4 soru altı üstü ama yok akşam 6 dan beri ders başındayım ama olmuyor gençler odaklanamıyorum

• Aynı sotun bende de var, güya sabaha kadar ders çalışıcaktim, kitaplari aciyorum onumde duruyorlar sadece.. Neyse bi duşa gireyim sonra başlarım. Benim sinavim 16:30'da senin ki erkenmiş.

Hadi kolay gelsin. Başarılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bende de var hadi iyi geceler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skrilléx

Aynı sotun bende de var, güya sabaha kadar ders çalışıcaktim, kitaplari aciyorum onumde duruyorlar sadece.. Neyse bi duşa gireyim sonra başlarım. Benim sinavim 16:30'da senin ki erkenmiş.

Duşa girdim çıktım ben

Yahu diyorum annem babam okusun diye göndermiş biz ne yapıyoruz vicdanım sızlıyor bazen ama unutoyrum yine hep son geceye bırakıyorum çalışma işini hatta son saatlere. Bi daha yapmıycam olum bi sonraki vizeye 3-4 gün önceden çalışcam diyorum ama olmuyor. İllaki bişey oluyor çalışamıyorum. Durum çok vahim okul uzayacak yahu :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre9110

quote:

Orijinalden alıntı: Skrilléx

Aynı sotun bende de var, güya sabaha kadar ders çalışıcaktim, kitaplari aciyorum onumde duruyorlar sadece.. Neyse bi duşa gireyim sonra başlarım. Benim sinavim 16:30'da senin ki erkenmiş.

Duşa girdim çıktım ben

Yahu diyorum annem babam okusun diye göndermiş biz ne yapıyoruz vicdanım sızlıyor bazen ama unutoyrum yine hep son geceye bırakıyorum çalışma işini hatta son saatlere. Bi daha yapmıycam olum bi sonraki vizeye 3-4 gün önceden çalışcam diyorum ama olmuyor. İllaki bişey oluyor çalışamıyorum. Durum çok vahim okul uzayacak yahu :(

Son senen ise dikkat et be :( hadi biz hazırlıktayız pek şey yapmıyoruzda son sene okulun uzaması rezalet bişi olsa gerek

• 4.30'a kadar itekleye itekleye ders çalıştım sonra yattım uyudum.1-1.5 saat sonra kolumun tersine yattığımı farkettim bi' uyanmışım sonrasında uyku tutmadı 1.30 saat sonra vizem var durduk yere uykusuz uykusuz gideceğim vizeye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Megadeth -- 19 Nisan 2013; 7:29:23 >
  • herkesin okulu bitirip senin uzatacağını düşün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tam 1 senedir işsizim.
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi çıktım sınavdan 05 filan alırım heralde :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre9110

Şimdi çıktım sınavdan 05 filan alırım heralde :(

gemiş olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.