Bildirim
3-5 oyun oynatacak bir netbook!!

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
oyun oynamak için netbook mu arıyosun -
quote:
Orijinalden alıntı: calico-jack
oyun oynamak için netbook mu arıyosun
+2857657863 -
quote:
Orijinalden alıntı: C.Acar
Arkadaşlar 3-5 oyun çalıştırsın pil ömrü iyi olsun birde 1080p film izleyebileeğim bir netbook arıyorum tavsiyesi olan var mı acaba ?
Al AMD bir netbook 1024*600 de fifa 2005 fullde oynarsın
Şaka bir yaan ; netbook ile oyun olmaz...
Ama illahi netbook dersen amd işlemcili bir tane alacaksın ve 2005 den sonraki oyunlardan uzak duracaksın -
oyun ? -
öyle demeyin arkadaşlar fifa 2008 e kadar açabiliyor netbook -
Ben pes 2011, GTA3 vice city, Limbo, Rally, Call of duyt 2 ve yeni çıkan uçak yarışı oyunlarından birini yükledim. Rahatlıkla oynayabiliyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: calico-jack
oyun oynamak için netbook mu arıyosun
+1905 -
ben en son modern wf2 kurdum. 1366x768 de ayarlar kısık takılmasız oynanıyor. ama sırf deneme için kurdum. oyun kesinlikle masaüstü bilgisayarda oynanır. (notebook bile demiyorum)
kısacası arkadaşlarında dediği gibi oyun için netbook alınmaz. -
alın bunu burdan -
quote:
Orijinalden alıntı: AKINLASINN
Ben pes 2011, GTA3 vice city, Limbo, Rally, Call of duyt 2 ve yeni çıkan uçak yarışı oyunlarından birini yükledim. Rahatlıkla oynayabiliyorum.
++++rep arkadaş doğru söylüyo o dediği oyunların hepsi ve daha milyonlarca fazlası netbookda çalışıyorbilip bilmeden konuşmayın ilk önce elinizin altına 2 gb ramlı güzel bir atom işlemciye sahip olan bitr netbook alın sonra 2008'e kadar çıkan tüm oyunları kurun deneyin bakalım
yanlış anlamayın ben 2008'e kadar garanti veriyorum onun harici pes 2011,serious sam 2,call of duty 4,need for speed shift,..gta 4 ve call of duty modern warfare 3 oynayan bile var
artık şu görmeden,test etmeden,eline daha ömründe bir kere almadan yorum yapmayı bırakın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo_123 -- 10 Mayıs 2012; 1:40:37 >
-
-
Elini Klavyeden Çek Ve Uzaklaş -
abi bence o oyunları oynatan insanlarda netbookta o kadar düşük ayarlarda nasıl zevk alıyorlar bilmiyorum netbookta mario oynanır.ama ben gibilerde pes6 ile netbooku zorlayabilir
-
bayada zevk alınıyor kardeşim -
Heyecan için değil de, can sıkıntısı giderebilecek oyunlar oynayabilirsin Netbook bilgisayarda. -
birçok kişinin istediğide bu: tatilde,seyahat otobüsünde,yazlıkta,çadırda,kampta vb. boş etrafı seyredeceğine en basit bir rally oyununda oyalanmak zaten netbookda oyun oynanmaz diyor birçok kişi ama aslında notbookda ve tüm taşınabilir aygıtlarda zevkli ve rahat oyun oynanmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo_123 -- 12 Mayıs 2012; 14:40:30 > -
şimdiki netbookları intel gma3150 ekran kartı ile küçümsüyorsunuz ama,bir kaç yıl önceki intel gma945 ekran kartına sahip olan netbooklar intelin testine göre bakın hangi oyunları oynayabiliyormuş:
http://www.intel.com/support/graphics/intel945gm/sb/CS-021400.htm -
netbooklarda oynayacağınız oyunar bellidir.web oyunları veya buna benzer hafif oyunlar oynayabilirsiniz.size tavsyem şu netbooka bakmanızdır.
http://www.notebookadresi.com/msi-u270-271xtr-netbook-urun1747.html -
quote:
Orijinalden alıntı: Exactly®
Elini Klavyeden Çek Ve Uzaklaş
Netbookta oyun oynanmaz , oynarsanda eski oyunları düşük seviyede oynarsın hiç zevki çıkmıyor söyleyim
Benzer içerikler
- laptop güç tuşuna basınca açılmıyor
- pozitif teknoloji neden ucuz
- toshiba bios tuşu
- filevault gerekli mı
- monster bios güncelleme
- apple m5
- bilgisayar açılmıyor
- yazılım için en iyi bilgisayar
- firmware nedir
- windows 11 24h2
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X