Şimdi Ara

3-5 oyun oynatacak bir netbook!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar konunuz güncel olduğu için soruyorum güzel bi netbook arıyorum şarjı uzun gitsin yavaş olmasın yani en azında seri kullanılabilsin bide 1080p çözünürlüğündeki videoları açabilsin oyun çok problem değil sadece bu kriterlerde bi netbook varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkann -- 15 Mayıs 2012; 20:03:48 >
  • Arkadaslar asus 1215b kullanıyorum ufak tefek oyunda oynatıyor 1080p filmde izliyorum forumda konusu var ordan detayları görebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende acer aspıre one d270 netbook var, c.s 1.6 yı sorunsuz oynuyorum. sadece bot fazla atınca hafıf kasıyo. gta vıce cıty yı de oynuyorum hafıften kasıyo cok grafık olan yerlerde. oynanmaz dıye bısey yok. fazla grafıklı oyun olmasın yeterlı. 2gb ram'ım var. ıslemcım ıntel atom, ddr3. nfs 2 yı yuklemeyı dusunuyorum bırde.

Orijinalden alıntı: sedat10

bende acer aspıre one d270 netbook var, c.s 1.6 yı sorunsuz oynuyorum. sadece bot fazla atınca hafıf kasıyo. gta vıce cıty yı de oynuyorum hafıften kasıyo cok grafık olan yerlerde. oynanmaz dıye bısey yok. fazla grafıklı oyun olmasın yeterlı. 2gb ram'ım var. ıslemcım ıntel atom, ddr3. nfs 2 yı yuklemeyı dusunuyorum bırde.

onu da düşük ayarda çalıştrabilirsin

Orijinalden alıntı: oski32

quote:

bende acer aspıre one d270 netbook var, c.s 1.6 yı sorunsuz oynuyorum. sadece bot fazla atınca hafıf kasıyo. gta vıce cıty yı de oynuyorum hafıften kasıyo cok grafık olan yerlerde. oynanmaz dıye bısey yok. fazla grafıklı oyun olmasın yeterlı. 2gb ram'ım var. ıslemcım ıntel atom, ddr3. nfs 2 yı yuklemeyı dusunuyorum bırde.

Hocam oyunu dusuk ayarda nasıl calıstırabılırız. mesela gta vıce cıty var bende, cok grafık olan yerlerde kasıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oski32

quote:

Hocam oyunu dusuk ayarda nasıl calıstırabılırız. mesela gta vıce cıty var bende, cok grafık olan yerlerde kasıyor.

oyun ayarlarında var aslında gta şuan yüklü değil ama google amcaya sor gösterir birde ekran kartını ayarlarını dengeli değilde performans olarak değiştirisen kasmaz

• msilar olabilir evet 271xtr modeli mesela
  • şu netbookta oyun oynanmaz diyen arkadaşlara sadece gülüyorum çünkü onlar aslında hergün otobüsteyken cebinden 4 inc ekranlı bi android telefon çıkarıp durağa kadar angry birds oynayan arkadaşlar.
    Neyse konuyu sapıtmaya gerek kalmadan bir kaç tavsiyede bulunmak istiyorum. Doğrudur şuanda Shift 2 yi Son grafikte oynatacak bir netbook yok fakat nVidia ION 2 ekran yongalı modeller şuanda düşük grafikte Dirt 2 ve BF3 ü oynatabilecek güçteler. Eğer oyun için arıyorsan kesinlikle ION 2 yongalı bir netbook almalısın.
    Ben ne kullanıyorum diye merak ediyorsan ; Celeron U3600lü PB Dot UR TK002 kullanıyorum. DÜşük grafik NFS Carbonu çalıştırıyor canavar. Tabi 4gb ram takviyesiyle. iyi Günler dilerim ...
    forza5454

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.