Şimdi Ara

3-4 bin tl aralığı bilg müh adayına bilg tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu aralıkta bir bilg istiyorum notebook ekran 17 inc olursa daha iyi olur bunun dışında arada oyun oynayacağım,yazilimla ugrasacagim sık gorunen bir notebook ariyorum

https://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V12-1-2.html#.WaaskJ88VnE

Bunu tavsiye eder misiniz bu şık görünmesi dışında çoğu seyi karşılıyor gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/asus-fx553vd-dm160-i7-7700hq-8gb-128gb-ssd-1tb-4gb-gtx1050-156-P201326100
    Ben bunu alıcam tavsiye ederim forumdan birde 3500 üstü 200 lira indirim çeki alırsan 3370 lira gibi bir fiyata geliyor hem ssd var hem hdd, hemde asus.
  • 15.6 inç modellerde Monster ideal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metingns33

http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/asus-fx553vd-dm160-i7-7700hq-8gb-128gb-ssd-1tb-4gb-gtx1050-156-P201326100
    Ben bunu alıcam tavsiye ederim forumdan birde 3500 üstü 200 lira indirim çeki alırsan 3370 lira gibi bir fiyata geliyor hem ssd var hem hdd, hemde asus.

Ekran kartı kötü degil mi hocam?

Edit: 1050m icin demistim ama ebrar bilgisayarda 100tl fazla 1050 var onda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kostokss -- 31 Ağustos 2017; 22:18:12 >

• Kostokss kullanıcısına yanıt
    10 serisinde m yok, yanlış yazmışlardır.1050 ve 1050ti var.1050lerin hepsi aynı.
  • 10 serisinde m yok mu ? Emin misiniz iyice araştırın m var ama aynı gibi bir şey m yazılma sebebi mobil olması ama farkı yok 3-5 fps eski model bir notebookdur o çünkü artık m koyma takıntısını kaldırdılar kartlara 950m den daha performanslı ancak 970m den daha kötü bir kart diyebilirim sıkıntı olmaz yani ama ben size bütçeyi zorlayıp Monster Abra V9.2.2 alın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Masquevenise -- 1 Eylül 2017; 12:52:55 >
  • Olmadığını %100 kesin olarak biliyorum.Artık öyle bir şey yok zaten o sayfanın altına inerseniz bilgisayarın tanıtımında gtx 1050 yazdığını göreceksiniz.Sadece mağazanın isimde yaptığı yanlışlık m olarak yazması.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10 serisinde m yok. 1050, 1050ti, 1060, 1070, 1080 diye sıralanmış.
  • metingns33 M kullanıcısına yanıt
    hocam 200 lira indirim çekini biraz daha açarmısın ne oluyor o ?
  • fattor F kullanıcısına yanıt
    forumda n11 için 3500 tl üzeri 200 tl indirim çekli hesap satanlar var.Ben alıp kullandım.Gayet iyi oluyor.
  • Bilgisayar mühendisi adayı olup monster almak...

Çok yazık. Türk markalarından uzak dur, sorunları bitmez. Araştırırsan görürsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K E N -- 4 Eylül 2017; 17:37:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Bilgisayar mühendisi adayı olup monster almak...

Çok yazık. Türk markalarından uzak dur, sorunları bitmez. Araştırırsan görürsün.

Hocam konuda bahsedilen asus icin ne diyorsunuz?

• 17 inç almanın önemli bir sebebi var mı ? görme bozukluğu falan yani. Yoksa yazılımla uğraşıp onu taşımak ölümdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: simsekmakkuin

17 inç almanın önemli bir sebebi var mı ? görme bozukluğu falan yani. Yoksa yazılımla uğraşıp onu taşımak ölümdür.

Hayır yok yazılımdan sonra 2. Tutkum film dizi için istiyordum.

Benim tavsiyem 13,14 en fazla 15 inçlik mobilitesi yüksek ve sarj ömrü uzun cihazlar almanız. Monstera falan para vermeye gerek yok bunlar yüksek maliyetli oyuncu notebookları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: simsekmakkuin

Benim tavsiyem 13,14 en fazla 15 inçlik mobilitesi yüksek ve sarj ömrü uzun cihazlar almanız. Monstera falan para vermeye gerek yok bunlar yüksek maliyetli oyuncu notebookları.

Peki konuda arkadasin attigi asus Nasıl? Onu düşünüyorum su aralar.

Kalas gibi notebook f/p haricinde bi numarası yok. İlla ben böyle yüksek özellikli gamebook bakıcam diyosanız dell 7567 lenovo legion ve asus gl serilerine bakın derim ama yine gereksiz... arada bi oyun oynamak için 10 serisi ekran kartlarına 16gb ramlara para vermek gereksiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simsekmakkuin -- 4 Eylül 2017; 22:22:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.