Şimdi Ara

3.21 yapmadan PSNe girmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.ps3news.com/PS3-Hacks/how-to-bypass-ps3-firmware-3-21-and-connect-to-psn/

bu video sadece verılen yollardan biri daha farklı yolarıda var verdigim linke bir bakarsanız sevınırım

run the
    LG5tool exe
    click on the frimware update box so its checked
    then click start proxy it will show you ur ip adress
    go to ps3 and click network settings
    click on internet connection settings
    click on the custom method
    click wireless or wired (what ever you are using)
    #wireless only: click scan
    #select ur wireless conection (ssid)
    # confirm ur ssid(network name)
    #select your security settings and fill out ur password and ursername
    click automatic for "ip adress settings"
    click do not set for "DHCP hst name"
    click automatic for "dns settings"
    click auto matic for "mtu"
    click use for "proxy server"
    type in your ip adress that shows in LG5tool itll be somthing like "192.168.x.xxx" (the x are numbers that are diffrent for every one for example mine is 192.168.1.101)
    click enable for "upnp"
    then test your conection

Sign In then uncheched frimware update box and Sign in

Read more:http://www.ps3news.com/forums/playstation-3-news/ps3-firmware-3-21-coming-april-1st-disables-otheros-feature-110332-13.html#post288022#ixzz0jr9aL65B

yorumlarda calısıyor yazmıslar

en basit yolu
    dns ayarlarında
    primary dnsi
    67.202.81.137
    yapmak
    update sormayacaktır
    psne girerken

(DNS ARTIK CALISMIYOR)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xamaximax -- 27 Nisan 2010; 22:06:31 >

• oyunlarda online oynanabiliyo psn e hesabına girdigine göre
  • Kendi bilgisayarınız proxy olarak gosteriyorsunuz, kalanını p program hallediyor. Online oyuna da giris yapilabilir sorun yaratamaz herhangi bir yavaslikta yaratmaz.
  • Evet beyler bu yöntem çalışıyor. 2 saat fifa 2009 online takıldım yavaşlama yok.Yanlız dns adreslerinizi google dns'e göre ayarlayın ve firewall ayarlarına dikkan edin.

G.dns: 8.8.8.8 ve 8.8.4.4

sony'e
  • sony buna da bi yöntem bulur
  • niye 3.21 yapmıyorsunuz arkadaşlar?
  • 3.21 update yapmadan şu an zaten giriliyor. Ben Fifa 10 oynuyorum hala. Sonra ne olur bilemem tabii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeyds -- 1 Nisan 2010; 19:18:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IELTS 6.5 almak zor mu
    3 yıl önce açıldı
    - 1 Pc den 2 Mu Online Açma -
    17 yıl önce açıldı
    Aion 6,5 Yarın Geliyor
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

niye 3.21 yapmıyorsunuz arkadaşlar?

korsan geleceğine inanıyorlar
  • Ya yapın gitsin ful orjinal konsolunuz var diye moralinizmi bozuluyor
  • korsan falan gelmez arkadaşlar boşuna ümitlenmeyin güncellemenizi yapın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostie

3.21 update yapmadan şu an zaten giriliyor. Ben Fifa 10 oynuyorum hala. Sonra ne olur bilemem tabii

Az önce güncelleme zorunlu mu diye bakmak için PS3'ü açtım ve PS Store'a girmek için güncelleme yapmamı istedi. Sizdeki PS3 Fat mi yoksa Slim mi? Belki güncelleme Fat PS3'lerde zorunlu iken Slim'lerde değildir. PS3'ü kapatıp baştan açarak PS Store'a girmeyi deneyebilir misiniz?
  • Korsanın gelecegine inanıyorum. cayır cayır kullandıgım ubuntu'nun sarhoş sony mühendisleri yüzünden çöpe gitmesini istemiyorum.
    Kim ne derse desin benım ps3 günlük 6 saat açık kalıyo. 2 saat oyun gerisi torrent gayet stabil.Daha Firefox,msn' i saymıyorum
    Yakında mac os x gelirse hiç saşırmayın.

Orjinal oyunu savunan arkadaşları görecem ben herkesten önce cfw yükleyecekler.Zaten sony çok geç kaldı resmi olarak sattıgı ülkelerin dillerini fw koyamadı.Oyunlarına altyazı olarak bile ekleyemedi millet harıl harıl crosschat bekliyo onu da ekliyemedi bu kadar acizler işte sony mühendisliği bu .

orcinal oyun kullanan fanboylar siz kendi kendinize fanboyluk yapın.Sony ya adam akıllı oyun piyasaya sürer herkese eşit davranır ya da korsan çıktıgında sinek avlar.Nitekim dark alex boş durmayacak gibi.

Sony'e Sony Türkiye'ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydogdu1453 -- 1 Nisan 2010; 20:54:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Firenze

quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

niye 3.21 yapmıyorsunuz arkadaşlar?

korsan geleceğine inanıyorlar

Evet komik geliyor fakat bu işe Alex Dark elini attı kolay kolayda pes etmez,PS3'ü kırarsa bu adam kırar.3.21 uptade yapmıyanların ½60'ı kırılacağına inandığı için ½40ıda linux için yüklemez.
  • @aydogdu1453

hocam görüşüne saygı duyuyorum. senin senin seçimin de benim görüşümü neden banlıyorsun?

bugün bluray disc zaten 25 30 tl. hdd atma olayı olsada ps3 de online oyun keyfini bana hiçbir şey veremez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Orijinalden alıntı: ghostie

3.21 update yapmadan şu an zaten giriliyor. Ben Fifa 10 oynuyorum hala. Sonra ne olur bilemem tabii

Az önce güncelleme zorunlu mu diye bakmak için PS3'ü açtım ve PS Store'a girmek için güncelleme yapmamı istedi. Sizdeki PS3 Fat mi yoksa Slim mi? Belki güncelleme Fat PS3'lerde zorunlu iken Slim'lerde değildir. PS3'ü kapatıp baştan açarak PS Store'a girmeyi deneyebilir misiniz?

FAT 40GB'lık modellerden. Store zaten denemiştim oyun satın aldım bir sorun olmadı. Şimdi de giriyor, belki gece durum değişebilir benim için de.

• Bence yapın uptade bu işin sonu yok.Sony'e karşı direnemezsiniz
  • Aman haci bu bi ortaya cikarsa yersiniz en az 24 saatlik bani
  • Bu yontemi kullanacak arkadaslar firewall u kapamak zorunda.

Amac korsan kullanma olayi degil. Size alirken icinde bulunan bir nevi parasini verdiginiz bir ozelligi sonradan keyfi olarak kaldirmalarina karsi tutunulan bir tavir olarak gorun bunu.

Korsan dusunen bir adam olsam 30 tane oyun olmaz elimde.
  • ben updateyım yaptım beyler bana gecmıs olsun sonucta lınuxu denemek ıcın yuklmıstım ve memnun kalmamıstım kopya oyun ıcın ıstemem xbox var
  • Bu programı kullanmak isteyip win7 de hata alanlar MSWINSCK.OCX isimli dosyayı internetten indirip sistem32 klasörünün içerisine atsınlar. Ayrıca firmware update kutucuğu işaretli olmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cloud35 -- 2 Nisan 2010; 1:17:20 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.