1.3 milyona SUV almaktan vazgeçip fikir değiştirdin,300 bin TL ye Vectra 3.2 GTS alıp LPG takacaksin Biz de yedik Neyse haftaya Ford Granada konusu bekliyorum v8 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
3.2 GTS Opel Vectra Alınır mı ? (2. sayfa)

-
-
Oooo gandi kemal 6li masa ❤️ işareti de gelmiş
Kandırıldın mi noldu mahmut
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
anladım. corolladan devam etmek isterseniz efsane kasa corolla da alabilirsiniz veya terra.
-
evet bu da doğru. bunuda dikkate alın. bu arabanın kaputunu 20 30 binden aşağı açmazlar.
-
sizin bi yere borcunuz mu var model düşürüyosunuz? zevk için düşürüyosanız tavsiye etmem.
-
Araç sahibi ile görüştüm,araçta tek sorun arabayı çalıştırır çalıştırmaz r vitesine yani geriye takınca geri gitmiyormuş önce şanzımanın ısınması lazımmış,ben problem etmedim böyle biniyorum diyor. Baktırmasını durumu netleştirmesini isteyeceğim
Gerçekten problem etmediğini düşünüyorsan, sana satılık köprüm var esprisini yapmayı düşünüyorum şuan :)
O aracın şanzımanı muhtemelen Gm yüksek torka dayanıklı, parçası bulunmayan, revizyonu zor olan bir versiyondur. Düz vitesi köşedeki usta bile toplar ama eski model, az bulunan arabanın arızalı otomatiğine girilmez.
Dikkat ederseniz eski, az tutulan araçların temiz manueli sarı siteye düştüğü anda yok olur. İşi bilen müşteri arasında döner. Otomatik eski araçlardan fellik fellik kaçmak lazım. Hevesini 3.2 Vectra gibi az bulunan araçlarda değil (ki bu aracın hiç bir esprisi yok sadece motoru bizim standartlarımıza göre büyük, zamanında bindiğim bir araçtı) BMW 330i, Mercedes C320 gibi araçlara yönelmek çok daha doğru. Hepsi çok riskli ama Vectra 3.2 kadar değil.
-
Siz şimdi anlatınca biraz gözüm açıldı açıkçası,bana evde 3 araba olduğunu dolayısıyla bu arabanın bu problemini çok takmadıklarını söyledi. Galiba haklısınız. Otomatik şanzımanı baştan toplayabilecek usta da yok gibi bir şeydir herhalde.
Satıcı her zaman rahat davranır. Yıldım, bıktım, son çare satıyorum diyen adamı bulmak çok zor ama kıymetlidir. Bu tip kompleks otomobillerde herkes "pek derdi yok ustası lazım benim vaktim yok alan ekmek yer" ayağı çeker.
İşin aslı süründüm uğraştım, kapıyı 100binden açtılar, o da parçası olursa, bu yüzden sat dediler ben de ilana koydum gerçeğidir.
Muhtemelen aracı alıp sanayiye gitsen herkes arabayı tanır, plakayı bilir, plakayı söksen bile bu atıyorum ümit'in V6 değil mi derler, müthiş araba aldın abi derler ama seni oraya gönderir, gönderdiği öbür tarafa gönderir, yaptırırsın olur, 3 güne bozulur sonra diğerine gidersin, yavaştan çevre yapmaya başlarsın, önceki sahibin geçtiği yollardan bir bir geçersin, aynı arabayı bir daha hoplatırlar ama deneyim, arkadaş kazanırsın, hepimiz geçtik aynı yollardan.
Vaktin ve zamanın varsa istiyorsan al. Ama bari bunu hak eden bir araç için yap, mesela bu araba Vectra OPC olsa düşünülebilir derdim çünkü o zaman bazı fan clupler, hayran sayfaları, bu konuda mürekkep yalamış yurtdışında bazı insanları bulup her parçasını pahalı falan sipariş geçebilirdin, aracı toplayıp ileride işin bitince bu otomobili özel versiyon diye okutabilirdin ama düz 3.2 önden çeker Vectra'yı napacan hocam. Gaza basınca sesi var, bir de 2000'lerin otomobili samimiyeti var, o kadar. Tabi ki güzel otomobil, günümüzdeki her araçtan daha gerçek bir otomobil ama bir BMW M3, Alfa 156 GTA falan değil ki bu araç. Bilinen keyif otomobillerine bak bence araca ayıracak bütçen varsa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperVeloceJota -- 12 Temmuz 2025; 23:6:57 >
-
Haklısınız hocam,çok teşekkür ederim. Komple vazgeçiyorum bu sevdadan
1.4t Opel Astra j yada komple bütçeyle alfa Romeo tonale alıp geçeceğim, seceneğim bitti artık 😀
sıkıntı hocam. bi yere park ederken sürekli geri geri mi park edeceksiniz? yeri gelecek hemen geri geri çıkıp çıkmanız gereken acil bi durum olabilir. o şanzıman olayı sıkıntı.
-
Tabii ki de öyle bu problemi gidermeden zaten satın almam. Kaldı ki bulaşmaktan vazgeçtim.
1.6 dört silindirle baş edemiyoruz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X