Şimdi Ara

2si1 'Yardımınıza ihtiyacı olan' Teknoloji ve Oyun Programı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yahoo facebook zaten milletin arama geçmişlerini takip edip ona göre reklam yayınladığı gizli değil whatsup görüşmelerini bile facebook takip ediyor. samsung televizyonlarda da tüketicilerini hem web de hemde sesli takip ettiği geçen sene sızmıştı.tüketici mahremiyetinden bahseden tüm firmalar yalan söylüyor hepsi bir şekilde milletin mahremiyetine dokunuyor.İsmine zarar gelmesin diye büyük firmalar laylon uygulamalarla dinleme, takip yapmakta veya yapan küçük firmalardan dinleme bilgilerini satın alıyorlar.

• yeterli sayıda f 35 e ulaşana kadar yazılımı kırmayız çünkü gerisini satmazlar 2022 de ek alımdan sonra kırılır

• quote:

Orijinalden alıntı: CW_X

Aradaki farkı kapatmak lazım hadi gençler

2si1 'Yardımınıza ihtiyacı olan' Teknoloji ve Oyun Programı

http://watchdogsfest.ubi.com/videos?video_id=115

2 oy benden

bu arada nintendo switch çakmaymış çinliler geçen sene yapmış zaten

Aikun Morphus X300

• Türk telekomun rahatlığı :D

• Gökhan'ın bu hali iyi bence, fazlası abartı- yapmacık olurdu. Ayrıca adamı en azından kişiliği konusunda olduğu gibi kabul etmeliyiz. Benim asıl dikkat çekmek istediğim nokta, bunun bir haber bülteni gibi olmaması gerektiği yönünde, örneğin; benim temel izleme nedenim, teknoloji tarafının oyun haberlerine verdiği tepki ve yorumları görmek, tersi içinde geçerli bu. Zaten yapıyorsunuz ama biraz az oluyor sanki. Haberler benim için ikinci planda.

• Mesut bey siyaset yaptı ama kendisiyle çelişti.İsrailin amerikanın kapısını çaldık sonuç alamadık diyorsun sonrada yazılım geliştirelim onlar istemedikten sonra onların sattığı silahları kullanamayız kapatırlar yazılımsız silahları bulundurmanın bir anlamı yok diyorsun.Allah aşkına silahların kontrolleri onlardaysa neden kapılarını çaldık sonuç alamadık diye olumsuz bir ifade kullanıyorsun sanki sonuç alsak onların kontrolü dışında kullanma şansımız olacak.

• Güzel bölümdü teşekkürler.

• Cine5 ve watch dogs guzeldi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: peters

Mesut bey siyaset yaptı ama kendisiyle çelişti.İsrailin amerikanın kapısını çaldık sonuç alamadık diyorsun sonrada yazılım geliştirelim onlar istemedikten sonra onların sattığı silahları kullanamayız kapatırlar yazılımsız silahları bulundurmanın bir anlamı yok diyorsun.Allah aşkına silahların kontrolleri onlardaysa neden kapılarını çaldık sonuç alamadık diye olumsuz bir ifade kullanıyorsun sanki sonuç alsak onların kontrolü dışında kullanma şansımız olacak.

Merhaba,

Siz olayı çok ama çok yanlış anlamışsınız :)

İstedik, ihtiyaç vardı vermediler diyorum. Adamlar kontrol onlarda olsa da vermediler ve o dönem mağdur olduk. Bundan keyif mi alalım?

İstekte bulunduğumuz dönemde kendi IHAmızı üretecek hale geldiğimiz dönem arasında çok zaman var. İstediğimiz şartlarda verselerdi en azından bu zamana kadar daha az şehit verebilirdik.

Vermediler ve biz de şimdi kendi IHAmıza sahip olduk bu da gurur duyulacak bir şey. Söylerken sevinmeyelim mi?

Lütfen sırf eleştiri olsun diye yazmayın.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türk Telekom yerin dibine batsın. Gerek hizmet anlayışı gerek hizmet kalitesi gerekse aldığı ahlar nedeniyle 1 gün daha ayakta durması bile mucizedir. Hayatımda bir daha bu kadar kin beslediğimi bilmem. 3 yıl önce kapatılan bir adsl aboneliğine 3 yıl boyunca fatura işletmiş, askerden gelmiş işsiz bir gence bunu ödetmesi için dayatmışlardır. Öyleki Allah yüzüme güldüde kaybolan abonelik kapatma kağıdı ve borcu yoktur belgesini buldum. Daha sonraki fino köpeği tavırlarını ve o ana kadar bana yaşattıkları cehennem azabını hiç unutmayacağım. Tez zamanda batmaları dileğimle!!!

• haviks ne ya havks o

• İzlemeyen var mı :(

Videodaki sohbet güzeldi; kısa kısa konulara değinmek çok hoş olmuş, keyifle izledim :)

• telekom ve ttnetin birleşmesi mantıken şirketler zor zamanlarda küçülme politikası izler burdan telekomda zor günler geçirdigini çıkarabiliriz

• Leyla ile Mecnun olayı şuymuş,dizinin eski bölümleri Netflix'te artık
    2si1 'Yardımınıza ihtiyacı olan' Teknoloji ve Oyun Programı
    Başka yerli dizileri de koymuşlar.
    http://i0.wp.com/www.mertcankiyak.info/wp-content/uploads/2016/09/netflix1.png?resize=1343%2C639

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 30 Ekim 2016; 13:54:30 >

• Enerjisi tavanlarda idi bu bölümü çok sevdim. Her hafta böyle isteriz :)

• Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Mesut Bey LED sistemi kumandasının yanındaki kumanda HDMI Switch kumandası mı? :)
  • İyi iyi doğuş grubu satın alırsa türkiye de internet düzelir bu iyi bir haber...

• Bu kadar candan, samimi ve hoş program başka yerde yok. Tebrik ederim.

• Benim için son 2si1'di. Kendinize iyi bakınız görüşmek dileğiyle.

• nintendonun yeni konsolunda fan da olacak haberiniz olsun

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.