Şimdi Ara

2si1 'Özü sözü bir' Teknoloji ve Oyun programı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
2.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • xiaomi'nin 10400 mah harici güç ünitesi 17 aralık'a kadar stokta kalmamış. hızlı satıldı beklendiği gibi. aramızdan alanlar var mı acaba? uluslararası kargo yapıyor mu firma?

• Güzel bir program olmuş. Oyun fiyatları üzerine yapılan muhabbet yerindeydi. Yurtiçi oyun almam bundan sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: buludag89

yurtdışından aldıkları siteyi tam anlayamadım ben shop.lu mu nedir gerçeğinin linkini atabilecek var mı ? türkiyeye 3 4 günde kargoyla alabileceğimiz

Shopto.net den bahsediyorlar sanırım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hd ile fhd arısındaki farkı yaşayan bir msi ge60 kullanıcısı olarak. Normal bir pc ye baktığım zaman tetris ekranına bakmış gibi hissediyorum. Her şeye oyun gözüyle bakmayın yani. Kalitesi netliği masaüstü pencere boyutu kaldı ki 3 sene içinde belki oyun pc leri standart 4k ekran olacak. İlk plazma tv yaklaşık 10 bin tl idi sonuçta altından üretilmiyor. Ayrıca ssd maliyet olarak hdd den daha avantajlı ama fabrikayı kuran adam 200 sene hdd satmak için kurmuş. Sonuna kadar sömürüyorlar. Yaşasın torrent :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan7610 -- 13 Aralık 2013; 22:39:31 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.