Şimdi Ara

2si1 'Özü sözü bir' Teknoloji ve Oyun programı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
2.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • amerika fiyatına çok benzer satış yapan, ismini vermek istemediğiniz firma apple olsa gerek

• Aral Game Türkiye de oyunculuğun yarayan kanası

Bu arada arkadaşlar, mutlaka ama mutlaka izlemenizi tavsiye ederim.

2si1 'Özü sözü bir' Teknoloji ve Oyun programı

Arkadaşlar South Park' ın 9. bölümü yayınlandı, konsol savaşları ve kara cuma acı sonla bitti ve Sony vs Microsoft çekişmesini, mükemmel bir sosyal mesaj vererek bitirdiler. Bill Gates ile Kaz Hirai bir biriye dövüşmek zorunda kaldı.

Yeni bölümü izlemeden 7. ve 8. bölümü mutlaka izleyin, konsol savaşları 7. bölümde başlıyor, 8. bölüm de alevleniyor, 9.bölümde son buluyor.

South Park 17. Sezon 9. Bölüm
    http://www.dizimag1.com/south-park-17-sezon-9-bolum-izle-dizi.html

South Park 17. Sezon 8. Bölüm
    http://www.dizi-mag.com/south-park-17-sezon-8-bolum-izle-dizi.html

South Park 17. Sezon 7. Bölüm
    http://www.dizi-mag.com/south-park-17-sezon-7-bolum-izle-dizi.html?nz

Bu arada, iki şirketin fanlar yaratarak savaştan beslendiğiyle ilgili çok güzel bir sosyal mesaj verirken, çaktırmadan PS4' ün Xbox One dan çok daha iyi bir konsol olduğunu ima ediyorlar.
    Xbox One' ın sadece arayüzünün daha iyi olduğunu ve bir önceki nesilden %10 daha iyi grafik verdiğini açık açık söylüyorlar.

Southpark' ın sonunda kazanan Xbox One ama gerçek hayatta kazanan Playstation 4, kaybeden insanlık

Kısaca bunu anlatmaya çalışmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 7 Aralık 2013; 13:12:22 >

• Hatika bir programdı:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cari açığa katkısı olan tek program :)

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Aral konusu bu ülkenin bir gerçeği'nin küçük bi yansıması fazla derine dalmadan yüzeysel 1-2 örnek vermek istiyorum

Milletvekilleri 1 defada maaş larını 18 bin liraya çıkardı 550 milletvekili askeri ücret 800 lira bu nasıl bir mantıkdır ben istemiyorum 550 milletvekilini 200 tane neye yetmiyor 10 bin alsa yetmeyecek mi biz 1 bin lira bile kazanamazken. Bir defa seçiliyor ömür boyu emekli sayılıyor nasıl bir mantıkdır 5 senede kim emekli olabiliyor.

2 devlet neden 300 ün üstünde vergi alıyor bu paraları ne yapıyor bu kadar vergi alması şart mı 1999 da ki depremden sonra telefon hatlarından her Ay 1.30 tl gibi bir ücreti hala alıyorlar bu ne lahana bu ne perhiz hani ne olmasını bekliyorsunuz bu vergiyi kaldırmak için para tatlımı yoksa.

Biz koyun olursak güden cok olur. Saygılar kusura bakmasın kimse ama birimlerin bunu düzeltmesi lazım ya da bilmesi lazım bu sorunları.

Tek çıkar yolu var tüm halk isyana kalkacak yurtdışındaki olduğu gibi.Yoksa bu düzeni ne yorum ne forum ne gezi ne sezi ne kışı ne yazı.Uzun yorumun kısası birlik olmayan yerde bu sorunlar devam eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: deepenergy

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

quote:

Orijinalden alıntı: deepenergy

Şirin ve samimi görünmeye çalışıyorlar, firmaları haklı olarak suçluyorlar işte USA da bu kadarken siz neden bu kadar pahalıya satıyorsunuz felan diye, gerçi bu tarz tepkiler vermezler ama tabanları yani DH forum durumu bildiği için onlarla çelişmemek ve maskeyi devam ettirmek için arada böyle tepkiler koyuyorlar bence.

Ayrıca, Casper reklam para veriyor diye, masaya Casper laptop koyup inceleme yapıyorlar sanki gerçek hayatta onu kullanıyorlar ve sanki Casper seviyorlarmış gibi ama tabi gerçekte durum bu değil bu tarz reklamlarda hiç etik değil, çoluğu çocuğu yanıltıp parasının hakkını vermeyen niteliksiz firmalardan alış veriş yaptırtmış oluyorsunuz...

Umarım biraz demokratik davranıp bu iletimi silmezsiniz!

Kardeş sıkıntın mı var reklam yapmadan nasıl ayakta dursun site
    Kimseyi kandırdıklaro yok reklam yapiyolar işte net
    Herkes biliyo reklam olduğunu ve normal karşılıyor sana batan ne

Casper' a reklam filmi çekildi DH tarafından filmde Mesut çevik ve BSC başı olan kişi her vakit Casper kullandıklarını Casper' ı sevdiklerini söylüyorlardı peki gerçekte durum bu mu? Tabiki değil, ben reklama değil bu tür yanıltıcı reklamlara karşıyım, Çoluk cocuk izliyor Mesut abi her vakit Casper kullanıyormuş bende ondan alim diyor olan masum vatandaşa oluyor, Mesut çevik te bunun farkında ama onun için menfaati önemli diğerleri değil, Casper' da etik olmayan reklam yaptırdığı için benim gözümde hiç saygın değil, reklamda ürün tanıtımı yaparsın geçersin, yalandan millete benim ürünümü kullanıdğını söyle, ürünümü öv alsana şu kadar para dedirtmezsin, Casper Asus' u Apple' ı her alanda taklit ediyor bara reklamlarındada takit etsin, bu ilkel yerli firma.

Kardeşim o çekilen reklam filmi casper değil exper için. "kullandıkları laptop" gayet kaliteli ve başarılı bir laptop. Sen kafandaki önyargıyı atmadan burada yorum yapma. Mesut Çevik casper kullanıyormuş da çoluk çocuk istiyormuş, alıştırmayın o zaman çoluğu çocuğu her gördüğünü aldırmaya. Kardeşim sen casper'ın etik olmayın reklamına takmışssın sanki diğer firmalar çok etik davranıyor. Patlayan iphone haberi okumaktan gına geldi, galaxy s2 kullanıyorum sanki dört dörtlük telefon.Telefonu aldığımda 1 ay içinde ekranda kendiliğinden çizgiler oluştu camda değl ekranında. Apple, samsung ve diğer firmalar süper cihazlar üretmiyorlar kandırmayalım kendimizi. Evet kabul casper başarılı bir firma değil ama son 1-2 yıldır çok iyi işler yapıyorlar. Sen 2011 öncesinde kalmışsın.

• Neden bugün yapılacak olan VGX için bir canlı yayınınız yok? Canlı yayını geçtim bir haber bile yapmadınız. Sadece "x oyunu VGX'te görünebilir" tarzı haberler.. TV'de bile yayınlanan böyle bir ödül etkinliğini es geçmeniz hiç hoş değil. OYUN üzerine doğru düzgün video bile yapmıyorsunuz. Neredeyse 20 bölüme ulaşan MMO programı gibi gereksiz şeyler yerine böyle anlamlı şeylerle niye ilgilenmiyorsunuz? Reklam geliri yok diye mi? Çok yazık gerçekten, 1 ay boyunca BSC'de "bu ay çıkan oyunlar" dışında doğru düzgün bir tane oyun videosu göremiyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.P.E.C.I.A.L. -- 7 Aralık 2013; 18:43:15 >
  • Talha kardeşimizin mikrofon kısık kalmış galiba. Duymakta zorlandım sırf onun için geri sardım

• fallout ne ki
    | Gigabyte B450m s2h | Ryzen 5 3600 | Sapphire RX 5500XT 8GB | Kioxia M2 SSD 500GB | XPG DDR4 3000mhz 2*8 16GB | Sandisk SSD Plus 120GB | Sharkoon Furious | 500W | AOC 24G2U 144hz | Logitech G400- F710 - S220 | Apple iPhone 13 128GB | LG 43UH610V 4K HDR |
  • yakında las vegas ışıkları gibi led aydınlatmalı seccade görürsek hiç şaşırmam

• hep Taha'nın mikrofonun da sorun var abi, bu arada süpersiniz..

• lindsay lohan muhabbetinde Mesut Çevik'in ohaha diye gülmesi efsaneydi

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Program saat kacta ve hangi kanalda yayınlanıyor.

yaban tv

• Mesut abi gömleklerin cidden çok güzel.Her hafta başka renk.Allah aşkına söyler misin nereden alıyorsun ? :D

• Mesut Çevik- 10400 Mah ne demek mesela HTC one'dan bahsedeyim beş kere full şarj edebiliyorsunuz, beş gün boyunca yanınızda taşıyabilirsiniz.

Talha Aynacı- 3110 şarjına eşdeğer bir şey yapmışlar.

:))))))

Kahkaha attım :) Sen çok yaşa e mi :)
    PSN: PHO3N1X-TR
  • yurtdışından aldıkları siteyi tam anlayamadım ben shop.lu mu nedir gerçeğinin linkini atabilecek var mı ? türkiyeye 3 4 günde kargoyla alabileceğimiz
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.