Şimdi Ara

2si1 'Özü sözü bir' Teknoloji ve Oyun programı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
2.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesut bey sizin mikrofonunuz çok net fakat Talha Aynacı'nın mikrofonu yine maalesef sorunlu kısık geliyor kontrol eden biri yok mu ?

• Harika bir bölümdü, Fallout çekişmesine yine gülmekten yarıldım. Teşekkürler

• Çok iyi bir bölümdü ama lütfen şu mikrofonları programlar ve incelemelerden önce bi kontrol edin 2 gündür abanıyorum incelemelere vs tarzı şeylere genelde birinin düşük kalıyor ve bu bizi zor duruma sokuyor... Hele bu seferki Talha abinin

Not: Oyun vs durumlara çok iyi tavrınızı koymuşsunuz bildiğiniz bizim sesimiz oldunuz teşekkürler

Not2: Fallout da nedir ??

Not3: Onlar Çin'in yer elması

• Cok kaliteli ve seviyeli bir program bayılıyorum size ozellikle Mesut bey çok renk katiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bencede oyunları kutulu/kutusuz bir şekilde ucuza almanın yollarıyla ilgili rehber videoya ihtiyaç var. Artık şu Aral sömürüsünden kurtulmak lazım.
  • Şirin ve samimi görünmeye çalışıyorlar, firmaları haklı olarak suçluyorlar işte USA da bu kadarken siz neden bu kadar pahalıya satıyorsunuz felan diye, gerçi bu tarz tepkiler vermezler ama tabanları yani DH forum durumu bildiği için onlarla çelişmemek ve maskeyi devam ettirmek için arada böyle tepkiler koyuyorlar bence.

Ayrıca, Casper reklam para veriyor diye, masaya Casper laptop koyup inceleme yapıyorlar sanki gerçek hayatta onu kullanıyorlar ve sanki Casper seviyorlarmış gibi ama tabi gerçekte durum bu değil bu tarz reklamlarda hiç etik değil, çoluğu çocuğu yanıltıp parasının hakkını vermeyen niteliksiz firmalardan alış veriş yaptırtmış oluyorsunuz...

Umarım biraz demokratik davranıp bu iletimi silmezsiniz!
  • Fallout'u en azından "oyuncuyum" diyen adamın bilmemesini kabul etmiyorum arkadaş. Yeni nesilde en çok gelmesini istediğim 2-3 yapımdan biridir. Oynamamış olup grafiğe takılmayanlar için 1. ve 2. oyunu tavsiye ederim. "Yok efendim, grafik önemli" diyenler de Fallout: New Vegas'ı oynasın, halen şaheserlerdir.

Ayrıca sondaki video bana direkt şunu hatırlattı:

Hiperaktif Bilgisayar Kullanıcısı @ 40°

• Bu programı sırf aralarındaki muhabbeti sevdiğim için izliyorum:). Yoksa teknoloji haberleri donanımhaber'in anasayfasında hergün güncelleniyor. Programda özet geçiyo Mesut Çevik. Oyun tarafıyla ise bi alakam yok zaten ne psde oynarım ne pcde ama muhabbet süper :). Hem oyun dünyasını da tanımaya başladım belki ilerde ps4le giriş yaparım :).

Orijinalden alıntı: deepenergy

Şirin ve samimi görünmeye çalışıyorlar, firmaları haklı olarak suçluyorlar işte USA da bu kadarken siz neden bu kadar pahalıya satıyorsunuz felan diye, gerçi bu tarz tepkiler vermezler ama tabanları yani DH forum durumu bildiği için onlarla çelişmemek ve maskeyi devam ettirmek için arada böyle tepkiler koyuyorlar bence.

Ayrıca, Casper reklam para veriyor diye, masaya Casper laptop koyup inceleme yapıyorlar sanki gerçek hayatta onu kullanıyorlar ve sanki Casper seviyorlarmış gibi ama tabi gerçekte durum bu değil bu tarz reklamlarda hiç etik değil, çoluğu çocuğu yanıltıp parasının hakkını vermeyen niteliksiz firmalardan alış veriş yaptırtmış oluyorsunuz...

Kardeş sıkıntın mı var reklam yapmadan nasıl ayakta dursun site
    Kimseyi kandırdıklaro yok reklam yapiyolar işte net
    Herkes biliyo reklam olduğunu ve normal karşılıyor sana batan ne

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

quote:

Şirin ve samimi görünmeye çalışıyorlar, firmaları haklı olarak suçluyorlar işte USA da bu kadarken siz neden bu kadar pahalıya satıyorsunuz felan diye, gerçi bu tarz tepkiler vermezler ama tabanları yani DH forum durumu bildiği için onlarla çelişmemek ve maskeyi devam ettirmek için arada böyle tepkiler koyuyorlar bence.

Casper' a reklam filmi çekildi DH tarafından filmde Mesut çevik ve BSC başı olan kişi her vakit Casper kullandıklarını Casper' ı sevdiklerini söylüyorlardı peki gerçekte durum bu mu? Tabiki değil, ben reklama değil bu tür yanıltıcı reklamlara karşıyım, Çoluk cocuk izliyor Mesut abi her vakit Casper kullanıyormuş bende ondan alim diyor olan masum vatandaşa oluyor, Mesut çevik te bunun farkında ama onun için menfaati önemli diğerleri değil, Casper' da etik olmayan reklam yaptırdığı için benim gözümde hiç saygın değil, reklamda ürün tanıtımı yaparsın geçersin, yalandan millete benim ürünümü kullanıdğını söyle, ürünümü öv alsana şu kadar para dedirtmezsin, Casper Asus' u Apple' ı her alanda taklit ediyor bara reklamlarındada takit etsin, bu ilkel yerli firma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi explorerAA -- 7 Aralık 2013; 1:41:08 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

quote:

Casper' a reklam filmi çekildi DH tarafından filmde Mesut çevik ve BSC başı olan kişi her vakit Casper kullandıklarını Casper' ı sevdiklerini söylüyorlardı peki gerçekte durum bu mu? Tabiki değil, ben reklama değil bu tür yanıltıcı reklamlara karşıyım, Çoluk cocuk izliyor Mesut abi her vakit Casper kullanıyormuş bende ondan alim diyor olan masum vatandaşa oluyor, Mesut çevik te bunun farkında ama onun için menfaati önemli diğerleri değil, Casper' da etik olmayan reklam yaptırdığı için benim gözümde hiç saygın değil, reklamda ürün tanıtımı yaparsın geçersin, yalandan millete benim ürünümü kullanıdğını söyle, ürünümü öv alsana şu kadar para dedirtmezsin, Casper Asus' u Apple' ı her alanda taklit ediyor bara reklamlarındada takit etsin, bu ilkel yerli firma.

Reklamın tanımını bildiğinizden şüpheleniyorum

Cr de clear man kullaniyo yhaaa bende kullaniyim .s.s

• FF15 için Mesut Çevik'le aynı fikirdeyim. Vidyoları güzel geliyor ama oynanış hiç hoşuma gitmiyor.

• Yurtdışından oyun satın alma rehberi çok yararlı olur aslında güzel fikir bence

• Arkadaslar güzel hos videolar cekiyorsunuz keyiflen izliyoruz da keyiflen dinleyemiyoruz.Sesi dengeleyememissiniz yine..Daha önceki videolarda da karsilasmistim bu seferde ayni sorun cereyan edince yazayim dedim...Talha'nin sesi az geliyordu..Sesi dengelerseniz sevinirim..Ayriyetten videoda oyunlarin pahali olmasini (Türkiye'de) dile getirmissiniz..olsun cok pahali olursa biz de korsana yöneliriz yönelmistik gene yöneliriz...hayirli programlar...

• Öncelikle şunu söylemeliyim,oldukça güzel bir 2'si 1 olmuş.Fakat Taha Abinin sesi neden şu son iki videoda çok kısık geliyor,çözemedim.Bilmenizi istedim...

• fallout u bilmeyen mi olur yaaa :D mesut abi bi dene derim oyunu :D

• Aral konusu bu ülkenin bir gerçeği'nin küçük bi yansıması fazla derine dalmadan yüzeysel 1-2 örnek vermek istiyorum

Milletvekilleri 1 defada maaş larını 18 bin liraya çıkardı 550 milletvekili askeri ücret 800 lira bu nasıl bir mantıkdır ben istemiyorum 550 milletvekilini 200 tane neye yetmiyor 10 bin alsa yetmeyecek mi biz 1 bin lira bile kazanamazken. Bir defa seçiliyor ömür boyu emekli sayılıyor nasıl bir mantıkdır 5 senede kim emekli olabiliyor.

2 devlet neden 300 ün üstünde vergi alıyor bu paraları ne yapıyor bu kadar vergi alması şart mı 1999 da ki depremden sonra telefon hatlarından her Ay 1.30 tl gibi bir ücreti hala alıyorlar bu ne lahana bu ne perhiz hani ne olmasını bekliyorsunuz bu vergiyi kaldırmak için para tatlımı yoksa.

Biz koyun olursak güden cok olur. Saygılar kusura bakmasın kimse ama birimlerin bunu düzeltmesi lazım ya da bilmesi lazım bu sorunları.

• quote:

Orijinalden alıntı: tec

bende gitmiştim sony center a kasım ayında sony center olsun superonline olsun apple premium reseller lar olsun samsung satış noktaları olsun bilimum vatan teknosa yada diğer teknoloji mağazaları olsun bilgi yoksunu insanlardan oluşuyor resmen. sony center daki çocuk nisanda gelecek ps4 dedi bana dedim 13 aralıkta çıkacakmış nasıl nisan. yalan abi o nisanda çıkacak deyip uzaklaştı. diğerlerinde başıma gelenleri yazmaya gerek yok zaten :)

Sony şubeleri tam cahiller. Adamla konuşuyorum bana PS4 4K için üretildi demez mi. 1080P için PS3 almalıymışım. PS4 bile her oyunda 1080p değilken PS3 için 1080p demek çok komik Birde adam üste çıkmak için sen daha PS4 oynadınmıda 4K tv sabimisin ki biliyorsun demez mi? Cahilliğini yüzüne vuruca resmen dükkandan kovacaktı beni.

• Program Öyle Bir Hal Aldıki , Cumartesi Kalktıktan Sonra Kahvaltıyı Yapıp Kahvemi Alıp Direk Bilgisayar Başına Geçiyorum.Yine Her Zamanki Gibi Keyif Alarak İzledim ama Bu haftaki Bölüm Kısa Gibi Geldi Kesmedi Sanki Emeği Geçen Herkese Çok Teşekkürler.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.