Şimdi Ara

2si1 'Özü sözü bir' Teknoloji ve Oyun programı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
2.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: infinitycry

yemeğimi yeni yedim bi ağırlık çöktü tam uyuycaktım.Şuanda kalbim hızlı hızlı atıyor.Hem sitenin hem de Türkiyenin en iyi ve eğlenceli programı.İlk bölümden beri severek izliyoruz. :D

adamı yemek yedi diye eksilemişler
    | Intel i5-4670K | Noctua U14S | MSI Z97 PC Mate | G.Skill RipJaws 8GB 1333Mhz | MSI GeForce GTX1080 Ti GAMING X TRIO | WD Blue 1TB - WD Red 4TB+3TB - Samsung 850 PRO 256GB | Cooler Master HAF-912 Plus | Xigmatek Centauro 1000W (XTK-CB-1000M) |
    | Asus VX248 | Dell P2417H | Logitech Z623 | Logitech G710 Plus | Logitech G403 Prodigy | SteelSeries QcK Orange Heat | Logitech G930 | Tt Isurus Pro | WD My Book 8TB (2018) |
  • Hemen izleyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mementopolis -- 6 Aralık 2013; 20:56:10 >
  • sondaki videoları zaten alıntı yapıyorsunuz madem altyazı yapında keyifli olsun izlemesi.

Teşekkürler.

• Yine güzel bi program olmuş.

Ben bu Mesutta oyunun verdiği zevke değilde, grafiğine bakan oyuncu potansiyeli görüyorum.

Ayrıca Fallout'u beklersin, beklemezsin, zevkler ve renklerde, bilmemek nedir yav, yani herkesin bilmesini bekleyemezsin ama yani bu tarz programı yakip edipte 2 bin küsür kişinin bilmemeside ne bileyim yani.Umarım bu bilmeyen kitle etrafta gamerım diye gezmiyordur.

FF15'i bende bekliyorum ayrıca.

Orta Dünya Soy Ağacı Çalışmam | MyAnimeList | Last.fm | psn: FingolfinPF
    "Mutluluk uçsuz bucaksız ormanlardadır, bomboş sahillerdeki coşkudadır, insan elinin değmediği bir yerdedir,
    Denizin diplerinde ve gürlemesindedir. İnsanları severim ama doğayı daha çok severim."

Switch FC: SW - 8548 - 9877 - 7372 | 3DS FC: 5301 - 1859 - 0736 | Steam

• Mesut Çevik ile Canlı yarın mı?
  • bende gitmiştim sony center a kasım ayında sony center olsun superonline olsun apple premium reseller lar olsun samsung satış noktaları olsun bilimum vatan teknosa yada diğer teknoloji mağazaları olsun bilgi yoksunu insanlardan oluşuyor resmen. sony center daki çocuk nisanda gelecek ps4 dedi bana dedim 13 aralıkta çıkacakmış nasıl nisan. yalan abi o nisanda çıkacak deyip uzaklaştı. diğerlerinde başıma gelenleri yazmaya gerek yok zaten :)

• Tebrikler. Aral konusunda ve diğer konularda eleştirilerinizi açıkça söylediğiniz için. Bravo gerçekten.

• Dikkat ettiniz mi 31:44'da ki muhabbette mesut reyiz bir anda "e si*tir o zaman" diyecek sandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prof.exx -- 6 Aralık 2013; 21:37:16 >
  • Mesut Çevik'in 28.dk civarında bahsettiği 2015 deki şarj girişi olayı tam olarak nedir bilen var mı?

• Konu ile alakasız olacak ama yeni bir "bağımsız" programı çekmenin vakti gelmedi mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasenk -- 7 Aralık 2013; 12:22:19 >

• İtiraf ediyorum Fallout'u bildiğim halde "O da ney miş" e oy verdim:D

• Talha Aynaci Fallout´a böyle köpürür iste bizde Mad Max´i begendik diye nasil da begendiniz eski oyun gibi vsvs birseyler diyordu :) naaaabeeerrrrrr !!!!

• Ortalardan.

• (37:08) diyosunuz ki bizim firmalar şerefsizliğin en babasını yapıyolar.
    rekabet yok bunlar anlaşıyo bir birlerinin ceplerini daha iyi dolduruyolar.

bir ara bankalara ceza vermişlerdi anlaşma yapıp aynı vaiz oranları belirledikleri için buda onun gibi belirle aynı fiyatları ohh hani rekabet

peki benim canım devletimin rekabet kurulu napıyo ? Ben artık verdiğim vergilerin nereye gittiğini merak ediyorum.kendi kendime bu ülkede neden yaşansın ki diye soruyorum.

Asıl suç bizim millette alma ya resmi fiyatı belli olan şeye bile fazla para veriyolar..

Aral'ın da ismini bsc de bir arkadaş Anal Olarak değiştirmişti.

• Fallout da nedir ?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.