Bildirim
2si1 | Netflix'in Sonu Mu Geliyor?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

0 oy
Öne Çıkar
Giriş
-
Eşcinseller çok üzülür netflix'in batmasına. Rabbitom noolur batmasın der.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Netflix’in ne yapmasi gerektigi size mi kaldi simdi, sanki hollywood’da 30 yil film studyosu ceo’lugu yaptilar..
-
Bilgilendirme: RTÜK sansürü ve yasaklamaları ile ilgili yorum bildirilen bir video değil. (Hani benim gibi Türkiye'de sonu mu geliyor havası ile gelenler varsa hayal kırıklığı yaşamamak adına geri dönsünler. :) Zamanlama açısından clickbait gibi geldi de neyse.)
edit:şekil a
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al-ozaria -- 4 Ağustos 2019; 16:13:28 >
-
-
netflix gençliği ahlaksızlaştırıp islamiyetten uzaklaştırmak için yapılan bir oyundur. gevur para babaları islamın şahlanmasından korktukarından gençlerimize oyun ediyorlar. oyun çok büyük. islam kalkınmayı sağlar, bakın yemen afganistan arabistan bunun örnekleridir -
Kendi ekosistemlerini dunyalarini olustursunlar. GAYFLIX anlamlidir...
-
"clickbait gibi" değil, "clickbait" bu zaten. dh yönetimi paraya o kadar aç ki, herşeyleri clickbait oldu. birazdan bunu siler sayın admin, ama trolleri şikayet ettiğimizde 3 hafta sonra ilgilenirler, yoğunduk derler. yersen ...quote:
Orijinalden alıntı: al-ozaria
Bilgilendirme: RTÜK sansürü ve yasaklamaları ile ilgili yorum bildirilen bir video değil. (Hani benim gibi Türkiye'de sonu mu geliyor havası ile gelenler varsa hayal kırıklığı yaşamamak adına geri dönsünler. :) Zamanlama açısından clickbait gibi geldi de neyse.)
edit:şekil a
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
🙄🙂
Modern dünya ile ilişiğimizi kesmeye çalışıyorlar resmen. Zaten teknolojiye erişmemizi zamlar ve über vergiler ile engellemeye çalışıyorlar. Bari ağaoğluna bir mağaralar şehri yaptırın da orada yaşayalım.
QARDESHİEAM SAYENDE BÖYÜK OYUNU GHÖRDÜEAĞM HEMAN GİDİP ESQİYHA DÜNYHAYA HÜQÜMDHAER OLMAZ AÇHIP İZLİORUEAM -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnşallah sonu gelir... zaten izlemiyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Akp nin sonu geliyor, Netflix e devam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bi Witcher çıksaydı, biz Geraltın ne çapkınlıklarını görcez derken, ördeğe işetcek RTüK
-
Bu program pek güzeldi...
-
-
videoyu izleme gereği duymadım başlık görünce yazayım dedim herşeyden önce rtük bitirecek.
-
bizler netflix'in babasının oğlu değiliz, adamlar buradan para kazanıyorsa gider alır lisansını seve seve izlersiniz, bizim millete boykot kültürü yok çünkü. -
Netflix bi 25 yıl daha gider batmaz iflas etmez Netflix bir projedir. Adamlar çok yatırım yaptı Türkiyeden de asla çekilmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Netflix’in ne yapmasi gerektigi size mi kaldi simdi, sanki hollywood’da 30 yil film studyosu ceo’lugu yaptilar..
|
![]() edit:şekil a ![]() |
"clickbait gibi" değil, "clickbait" bu zaten. dh yönetimi paraya o kadar aç ki, herşeyleri clickbait oldu. birazdan bunu siler sayın admin, ama trolleri şikayet ettiğimizde 3 hafta sonra ilgilenirler, yoğunduk derler. yersen ...
|
Eşcinseller çok üzülür netflix'in batmasına. Rabbitom noolur batmasın der.
|
netflix gençliği ahlaksızlaştırıp islamiyetten uzaklaştırmak için yapılan bir oyundur. gevur para babaları islamın şahlanmasından korktukarından gençlerimize oyun ediyorlar. oyun çok büyük. islam kalkınmayı sağlar, bakın yemen afganistan arabistan bunun örnekleridir
|
Akp nin sonu geliyor, Netflix e devam.
![]() |
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X