Şimdi Ara

Netflix'ten yeni Türk dizisi: Enfes Bir Akşam'ın ilk fragmanı yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Netflix'ten yeni Türk dizisi: Enfes Bir Akşam'ın ilk fragmanı yayınlandı
    Netflix'in Türkiye'de hayata geçirdiği dizilere Ekim ayında bir yenisi daha eklenecek. Engin Akyürek ve Aslı Enver'in başrollerini paylaştığı Enfes Bir Akşam (ya da ilk duyurulduğu dönemdeki adıyla Old Money), 10 Ekim'de izleyici ile buluşacak. Yayın tarihi iyiden iyiye yaklaşan Enfes Bir Akşam için tanıtım çalışmalarına başlayan Netflix, bugün diziden ilk fragmanı paylaştı.

Enfes Bir Akşam, 10 Ekim'de İzleyici ile Buluşacak

Senaryosunu Meriç Acemi’nin kaleme aldığı Enfes Bir Akşam'ın yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar oturuyor. TIMS & B Productions tarafından hazırlanan dizinin yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar üstleniyor.

Sıfırdan yükselen Osman ile köklü bir denizci ailenin temsilcisi Nihal’in para ve güç gölgesinde yaşadığı aşkı konu alan dizide, başrollerdeki Engin Akyürek ve Aslı Enver’e, Dolunay Soysert, İsmail Demirci, Serkan Altunorak, Taro Emir Tekin, Selin Şekerci, Sedef Avcı, Zeynep Oymak, Armağan Oğuz ve Ahmet Utlu eşlik ediyor.

Ayrıca Bkz.Ekim ayında izleyici ile buluşacak en dikkat çekici 10 film

Dizinin Netflix tarafından paylaşılan tanıtım yazısı şöyle:

"Oyunu değiştirebilen kazanır. Bir yanda, hayata sıfır noktasından gelmiş, çok sert ve güçlü hamlelerle, oldukça varlıklı ve başarılı olmuş Osman... Diğer yanda, nesillerdir varlıklı ve denizci bir ailenin temsilcisi, diplomasi üstadı Nihal... Bu hikaye, eski para ile yeni paranın savaşının, güçle aklın çarpışmasının ve iki sert karakterin aşık olmalarının hikayesi."

• Yeminle bu dizileri kim izler bilinmez ama koskocaman bir neslin içine ettiler; hem bunların senaryosunu yazıp da çekenler hem yayınlayanlar ve dolayısıyla da izleyenler... Koskoca ülkede işlenecek başka konu mu kalmadı, zengin/güçlü erkek, boğazda yalıda oturur, bir yandan da mutlaka aşk, işne fişne işleri ile uğraşır, hiç şaşmaz, ilişkileri adam gibi seyrinde olan kimse olmaz, sürekli iniş/çıkışlar... Aldatmalar zaten standart!

Kısaca hayattaki en değerli şey zamandır, bundan daha değerli şey görmedim, bu diziler ise resmen zaman katili ve topluma ve bireye verdiği adam aklıllı herhangi bir mesajı yok... aslında var da; kızlar için en genel geçer akça/kariyer basamağı; zengin yakışıklı koca bul, erkekler için ise; güzel olduktan sonra aldatmada sakınca yok, çünkü kalbine karşı gelemezsin, sevip de hoşlanıyorsan yapacak birşey yok!
  • Tek görselden ne 3 harfli olduğu belli:))

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yeminle bu dizileri kim izler bilinmez ama koskocaman bir neslin içine ettiler; hem bunların senaryosunu yazıp da çekenler hem yayınlayanlar ve dolayısıyla da izleyenler... Koskoca ülkede işlenecek başka konu mu kalmadı, zengin/güçlü erkek, boğazda yalıda oturur, bir yandan da mutlaka aşk, işne fişne işleri ile uğraşır, hiç şaşmaz, ilişkileri adam gibi seyrinde olan kimse olmaz, sürekli iniş/çıkışlar... Aldatmalar zaten standart!

Kısaca hayattaki en değerli şey zamandır, bundan daha değerli şey görmedim, bu diziler ise resmen zaman katili ve topluma ve bireye verdiği adam aklıllı herhangi bir mesajı yok... aslında var da; kızlar için en genel geçer akça/kariyer basamağı; zengin yakışıklı koca bul, erkekler için ise; güzel olduktan sonra aldatmada sakınca yok, çünkü kalbine karşı gelemezsin, sevip de hoşlanıyorsan yapacak birşey yok!

• Enfes Bir Akşam'dan sonrasını okumadım, yorumlara geldim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.