Şimdi Ara

2si1: 'Kendini sevdirmeyi bilen' Teknoloji ve Oyun programı 25 Mayıs 2013 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
2.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son videonun youtube linki ni istiyorum :D :D

• DONANIM HABER EKİBİ ŞU KAMERANIZI DEĞİŞTİRİN ARTIK SESDE PROBLEM VAR AYRICA MESUT BEYİ BİRAZ PARLAK DİĞERLERİ İSE KARNLIK GÖSTERİYOR YANİ BÖYLE TEKNOLOJİK PROGRAMINDA BU GİBİ Bİ DURUM... VAHİM HADİ TEKNOLOJİDEN ANLAMASANIZ NEYSE DİCEMDE DEĞİŞTİRİN O KAMERAYI

• Talha ağabey saçlar yakışmış gerçekten :) Seni hep böyle görmek isteriz.

• Şu DH programları olmasa hiçbir şey izlemiyor olacağım. Ne tv izliyorum ne telefondan video izliyorum pcde zaten oyun oynuyorum iyiki varsınız :) izlerken de vaktimi beynimi sulandırmakla harcamadığıma emin izliyorum.

• Bu programi ve oncesindeki ve 1e1 in tum bolumlerini izledim bu keyfi yasattiginiz icin tesekkurler
    Yanliz program baslarinda mesut bey pek soz vermiyor gibiydi
    Tabi bunlar benim acimdan onemsiz

• güzel sohbet ama teknoseyir sohbetleri daha zevkli beyaa.

• quote:

Orijinalden alıntı: bydvd

DONANIM HABER EKİBİ ŞU KAMERANIZI DEĞİŞTİRİN ARTIK SESDE PROBLEM VAR AYRICA MESUT BEYİ BİRAZ PARLAK DİĞERLERİ İSE KARNLIK GÖSTERİYOR YANİ BÖYLE TEKNOLOJİK PROGRAMINDA BU GİBİ Bİ DURUM... VAHİM HADİ TEKNOLOJİDEN ANLAMASANIZ NEYSE DİCEMDE DEĞİŞTİRİN O KAMERAYI

içeriğe odaklanmayı öğrenmeniz lazım.. bırakın sırf eleştiri yapmak için zartı zurtu...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: heyula07

güzel sohbet ama teknoseyir sohbetleri daha zevkli beyaa.

koçum burada ne işin var o zaman..
  • Artık teknoloji programından oyun programı diyebiliriz konularda oyun konusu çok biraz daha donanım tarafına zaman ayırmaları gerekiyor oyun için ayrı bir program yapsalar daha iyi olur

• Şu mobilden HD izleme sorununu halletseniz iyi olacak izleyemedim ama emeğinize sağlık

• Program güzel ama espriler biraz sohbetten soğuttu. Belki de yaş farkındandır, "kurşun adres soracak galiba" tarzı espriler olmasa daha güzel olurdu.

Bu arada Xbox one'ın para tuzağı olduğu belli olduğu için olumsuz düşünceler çok olsa da sony'nin de aynı şekilde her oyun, hesap, aktiviteden para istemeyeceğini kimse garanti edemez. ne de olsa mali olarak zor durumdalar.

• video mobilde oynatilamiyor uyarısı alıyorum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

. . . . >>> . . . Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene . . . <<< . . . .

• quote:

Orijinalden alıntı: isaac clarke

quote:

Orijinalden alıntı: heyula07

güzel sohbet ama teknoseyir sohbetleri daha zevkli beyaa.

koçum burada ne işin var o zaman..

Çok yönlüyüm kardeş, hepsini izliyorum. Sadece donanimhaber editörleri çok hızlı konuşuyor, yoruluyorum takip ederken. Ama bütün teknoloji olaylarına değiniyorlar. O tarafı güzel. Teknoseyir az olaylardan bahsediyor ama izlerken yorulmuyorum. Yavaş yavaş sindire sindire anlatıyorlar. O yüzden ikisini birden izleyip tam randıman alıyorum

• Güzelim Xbox Joysticki araya gidecek ona yanarım

• quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

son videonun youtube linki ni istiyorum :D :D

Mesut bey son videoyu nerdne aldınız ?

• Ben bu program TV kanalında yayınlanabilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: Tesla

Program güzel ama espriler biraz sohbetten soğuttu. Belki de yaş farkındandır, "kurşun adres soracak galiba" tarzı espriler olmasa daha güzel olurdu.

Bu arada Xbox one'ın para tuzağı olduğu belli olduğu için olumsuz düşünceler çok olsa da sony'nin de aynı şekilde her oyun, hesap, aktiviteden para istemeyeceğini kimse garanti edemez. ne de olsa mali olarak zor durumdalar.

kardeşim senin espiri anlayışın sıfır ise millet ne yapsın.. tv de haberleri izlemiyoruz sonuçta.. bu hali çok güzel.. her yönüyle zevkle izliyoruz...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.