Şimdi Ara

2si1: 'Kendini sevdirmeyi bilen' Teknoloji ve Oyun programı 25 Mayıs 2013 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
2.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Talha ve Mesut'un esprileri çok iyiydi.Özellikle Talha hocam mümkünse sen her bölümde mutlaka yer al daha eğlenceli oluyor sen olunca ... :D

• Anketin 2. sorusunda neden iki konsolu da seçemiyoruz?

http://www.sonyrumors.net/wp-content/uploads/2013/02/Killzone_Shadow_Fall_Trailer_Screenshot_03.jpg?bdc16b
    http://www.onlysp.com/wp-content/gallery/driveclub4/driveclub1screen5.jpg

• tv özeliklerini kullanamayız neden adil kulanım kotası düşük upload yok

http://tech.slashdot.org/story/13/05/24/1312252/fios-user-finds-limit-of-unlimited-data-plan-77-tbmonth

şununu gibi haberler duymak istiyorum limitsiz bağlatı vermişler aylı 77 TB sömürmüş abi sorarlar ne indirdin diye be

begenmeyen akrkadaşa selam olsun kotlı günler arkadaşa fahiş fiyatlar da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekno moomce -- 25 Mayıs 2013; 9:48:07 >
    http://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/internet/domashen-internet https://www.vodafone.ro/serviciifixe/client-nou Kıyaslayaca hiçbir ülke yok bu bir soyğunhttps://www.starnet.md/ro/services/internet
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

PS4 hertürlü daha güçlü. Sony daha önce gösterdi ve daha iyi grafikler yaptı helal olsun. MS'un wii u gibi multedyaya kayması çok kötü oldu. Gerçek Next gen PS4

http://www.sonyrumors.net/wp-content/uploads/2013/02/Killzone_Shadow_Fall_Trailer_Screenshot_03.jpg?bdc16b

http://www.onlysp.com/wp-content/gallery/driveclub4/driveclub1screen5.jpg

Ps 4 gerçekten çok güçlü aşikar ama konsol seçimini oyunlar belirleyecektir diye düşünüyorum.

Şimdi sony dese ki battlefield 2015 ten sonra sadece ps 4 te microsoft dese ki call of duty sadece xbox one da
    bf seven adam gidip xbox alabilir mi bu durumda?

Absürd bir örnek verdim ama söz konusu oyun olunca donanım görmezden gelinebiliyor.

Düşünün ki call of duty için 1 gün bile sabredemeyen insanlar var. Xbox one aylar öncesinden çıkarırsa şayet piyasayı toplayabilir.
    Zaten Avrupa ülkelerini pek salladıklarını da düşünmüyorum.

• stüdyonun ııklandırılmasında problem var sanki karanlık video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digimon52 -- 24 Mayıs 2013; 23:01:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: -berkay-

Bu program TRT de yayınlanan Tekjeton a da , CNN de yayınlanan Multiplayer programına da 10 basar . Cuma günlerinin vazgeçilmezi .

Kesinlikle haklısın.

Maalesef bu tip TV programları geneli hedeflemek için teknik ve detaylı muhabbetleri es geçiyorlar, daha çok kişi anlasın diye yapıyorlar maalesef. Hani ortada beyin fırtınası yapılan bir muhabbet olmuyor. İşin teknik kısmına kesinlikle girmiyorlar. Havadan sudan konular, ne tür oyunlar seviyorsun vb derken program bitiyor. Bir de çoğu kez programa oyun ile alakasız konukları davet ediyorlar. Daha gamepad tutmayı bilmeyen kişiler bunlar. Oyundan hiç anlamayan birisine gamepad verince ortaya çıkan komik tablo ile reyting umuyorlar. Bir de Xbox 360'ı açıyorlar, Kinect önünde 5 dakika yayın yapıyorlar, maksat göz boyamak yani programın ne kadar hareketli, eğlenceli olduğunu göstermek. Bu hardcore oyuncuyu cezbeder mi Allah aşkına? Biz de biliyoruz Kinect'in karşısında hoplamayı zıplamayı. Biz televizyonda, ortada daha çok teknik bilgi ve oyun içeren muhabbet ve incelemeler istiyoruz. Fakat bu da kısa vadede gerçekleşmeyecek gibi.

bu tür programları yapanlar zaten, herkesin teknoloji mağzalarından hazır sistem aldığını sanıyorlar

program geçen haftakinden daha hızlı geçti sanki

• PS4 , Xbox One'a göre daha güçlü cihaz. Konsol alsaydım sanırım tercihim PS4 olurdu ama One'ın yeni kontrolcüsüne ve kinect'e yazık olacak gibi. Kontrolcü hakikaten muazzam olmuş. Özellikle titreşim konusunda kalbimi çaldı diyebilirim. Ama one'ın konsol tasarımı ''sıfır''. :)

Adamlar ''uzun uzay yolculuğunda'' adamları için, yazıcıdan yemek çıkartacaklarmış. VAY BE
    :( Adamlar ilgileniyor , istiyor ve yapıyorlar. Hakikaten vay be.

Bir de COD oynayan ve seven birisi olarak COD: Ghosts 'un hikayesinden çok umutluyum. Çünkü MW serisinin hikayesine bayılmıştım. Talha'nın en sonda köpek kuduz oluyormuş esprisine de çok güldüm. :D

• Beni en çok üzen, Xbox One'daki yeni kontrolcü ve yeni nesil Kinect'in o konsolun gölgesinde kalıp en azından hak ettiği ilgiyi göremeyecek olması. Xbox 360 kullanıcısıyım, konsolumun her yönüne bayılıyorum, kolay kullanımı, göze hoş gelen kullanışlı tasarımı, Kinect'i, kontrolcüsü, oyunları... Xbox One'ın tasarımının beğenilmediğini duyduğumda, 360'ın üzerine çok fazla bir şey katmadılar herhalde dedim, tasarımı gördüğümde de inanamadım zaten, bu xbox mı diye defalarca kontrol ettim, sonra dedim, iyi ki beklememişim ben bunu. Teknik özellik tablosu ve tasarımla karşılaşınca bitti zaten benim için bu cihaz.
    Her türlü cihazda tasarıma çok önem veririm ve estetik ararım, Xbox One'la ilgili aklıma en çok takılan, bu önceki nesil xboxları tasarlayan ekibi ne yaptıkları. Toptan şutladılar heralde.
    Kinect'in PC sürümünün duyurulduğunu duymuştum, ne işe yarayacak çok merak ediyorum, özellikle Leap Motion fikri haziranda dağıtımdan sonra doğru pazarlanırsa Kinect PC versiyonunun hitap edebileceği hiçbir kitle kalmıyor. Kim bilgisayarının karşısında tepinmek ister ki? El hareketleriyle kontrol için zaten Leap Motion gibi müthiş bir fikir ve cihaz varken.

• Çok güzel bir bölümdü. PS4 ve Xbox One sistem karşılaştırması, seçim yapma konusunda kullanıcılar için yararlı olacaktır diye düşünüyorum.

• Bu kadar kolay bir şekilde xbox one tarihe karışacak demeniz saçma olmuş. Ayrıca Quantum break oyununun grafiklerini max payne 2'ye benziyor(ohaa) demeniz de çok komik olmuş Mesut Bey.

• kapanış videosu bu sefer mükemmel olmuş

• Yeni nesil konsollarda mevcut duruma baktığımda mantığım PS4 diye bağırıyor.
    Programdaki herkeste aynı fikirde, Sony E3 te bir darbe daha vurursa işler MS tarafı
    için dahada kötüleşebilir.Donanım farkını geçtim bu internet bağlantısı zorunluluğu
    ve 2.el oyun durumu xbox cephesi için büyük sıkıntı olacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada artık programlarınızda önceki programın anket sonuçlarını değerlendirmiyorsunuz sanırım.
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • Bildiğim kadarıyla; F35 savaş uçaklarının dikey kalkma ve inme özelliğine sahip modelleri Türkiye'ye verilmeyecek. Uçağın yazılımı da Türkiye ile paylaşılmayacak.

• ya şu s4 reklamı beni bazı kısa vidoları izlemekten alı koyuyo yeter arada değiştirin

• Xbox one'in tasarimini begenen bir tek ben miyim ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.