Bildirim
2gb ram olmasına rağmen vistada %46sı dolu?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
normaldir. işletim sistemleri mb hesabı değil, yüzde hesabı ram'den yer :) fiziksel bellek'e şu kadar, ayrılmış bellek şu kadar vs.. işletim sistemi kendi kafasına göre paylaştırır... -
değer normal, sistem ekran kartı için ayrılan rami sisteme eklemiyor diye biliyorum, ekran kartı ob olduğu için değildir yani. ayrıca arttırma otomatik olmaz, sen elle belirlersin.
vista boş dursa bile rami kullanır, sen işlem yaptıkça kullandığı rami senin işlem için kullanır. -
ekran kartı nvidia geforce 8600m gs. yani şu an sistemde 1 gb ram var gibi mi görünüyor? -
sorunun cevab1n1 almissin zaten
quote:
Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD
değer normal, sistem ekran kartı için ayrılan rami sisteme eklemiyor diye biliyorum, ekran kartı ob olduğu için değildir yani. ayrıca arttırma otomatik olmaz, sen elle belirlersin.
vista boş dursa bile rami kullanır, sen işlem yaptıkça kullandığı rami senin işlem için kullanır.
-
quote:
Orjinalden alıntı: home_sweet_chaos
sorunun cevab1n1 almissin zaten
quote:
Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD
vista boş dursa bile rami kullanır, sen işlem yaptıkça kullandığı rami senin işlem için kullanır.
ekran kartı sürekli 1 gb mi yiyor onu öğrenmek istedim. -
siz ekran kartinin mb'ini manuel ister biostan ister nvidia kontrol panelinden ayarliyorsunuz.
otomatik overclok gibi birsey söz konusu degil yani.
standart olarak 8mb ile geliyor yann1z bilesiniz :) -
ekran kartı sen neyi ayarlarsan onu yer, ki büyük ihtimalle 256mb kendi rami vardır, kalan kısmı sistem raminden yer.
benim demek istediğim vista rami çok kullanıyor ama snn işlemlerine göre kendi için kullandığı rami brakıp senin işin için kullanıyor. -
vista nın calısma prensibine gore kullanılmayan ram gereksiz ramdir bu yuzden kulllanabildiği tum ramı kullanır iyice rahatlatır windowsu ama sen bir uygulama calıstırdıgında kullandıgı ram alanını kısıtlamaya baslar yani senin için rami dolu tutar nerden akılllarına geldiyse boyle yapmak -
:). teşekkür ederim herkese... -
Donanım satmak için böyle yapıyorlar
Böylece kullanıcı Ram yetmiyor diycek ve Ram takviyesi yapacak
quote:
Orjinalden alıntı: Randall
nerden akılllarına geldiyse boyle yapmak
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X