Şimdi Ara

280 dolarlık alışveriş sorun olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 65 dolar kargosu var (fedex) Californiadan gelecek ürünün kendisi 280 dolar (gözlük)
    %18 kdv olarak biliyorum bu %18 dolar olarak eklenecek sanırım ?

• Sorun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Sorun olmaz.

teşekkür ederim
  • Sınırlama vardı galba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 dolar gümrük limiti. aşınca gümrük bedeli ödüyorsun . gözlüğe ötv filan falan da girer değmez bence birde kırılırsa yolda buyur cenaze namazına
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Sorun olmaz.

150 dolar yasal sınırın olduğu yerde sorun olmayan nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Victor Branco -- 3 Nisan 2014; 21:10:08 >
  • Faturayı düşük göstermişlerse sorun olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sa
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam kargo sorun olur mu? fedex özel bir kargo sonuçta taa amerikadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bigby Wolf -- 3 Nisan 2014; 21:17:14 >
  • arkadaşlar kesin bir cevap lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suluzırtlak

hocam kargo sorun olur mu? fedex özel bir kargo sonuçta taa amerikadan

Kargo dahil 150 dolara kadar ürünü gümrüksüz geçirebilirsin. Ama fiyat 150 dolar üstüyse ve o ürün için belirlenen tarife neyse ona göre vergisini ödersin. Fedex benim bildiğim MNG ile ortaklaşa çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victor Branco

quote:

Kargo dahil 150 dolara kadar ürünü gümrüksüz geçirebilirsin. Ama fiyat 150 dolar üstüyse ve o ürün için belirlenen tarife neyse ona göre vergisini ödersin. Fedex benim bildiğim MNG ile ortaklaşa çalışıyor.

ya ne 150 doları 75 Euro limit oda 100 dolara filan denk geliyor . ister fedex ister dhl hepsinde geçerli gümrük.
  • 345 dolar toplam ne %18 kdv yi biliyoruz başka ne vergi veririm acaba onu merak ediyorum...
  • quote:

Fatura az gösterilmişse sorun olmaz.
  • 280 dolar ürün bedeli kargo kutusunun üstünde belirtilmişse %20 vergi ödersiniz. %18 Avrupa ülkeri için geçerli. Yani 56 USD gümrük vergi ücreti ödersiniz. Toplam 401USD yapıyor. Ama özel kargo şirketleri kağıt masrafı depo masrafı vb. ıvır zıvır altında yüksek meblağlar isteyebiliyor. Yani size 400USD'den daha fazlaya gelme ihtimali yüksek. Gelir alırsınız ama parayı bastırarak yani kısaca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samir_Rallye -- 4 Nisan 2014; 0:10:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.