Şimdi Ara

270 km. hızla bariyere çarptı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
10.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi işte bir daha yapmaz.... ölenden cok kazaya karisan adamin basi belaya girmiştir ona daha cok üzüldüm...

Orjinalden alıntı: suicide

@drahte 1905
    her zamanki acayip yaklaşımında bulunmuş, arkadan çarpılan adam eğer 90-100 civarı soldaysa(90 sınırlı yol varsayarsak) ve herhangi bir sebepten dolayı yavaşlama ihtiyacı hissetmişse bu adamın hakkıdır. arkadan gelen motor yada araba olabilecek olağanüstü bir duruma karşı takip mesafesini bırakmak zorundadır. kimse kalkıpta vay efendim nasıl frene basar demesin, adam da kalkar niye yakın takip ediyorsun der. ama bizim çok iyi şöförlerimizi her gün görüyorum, soldayım tahminen 90-100 civarı bi hızla gidiyorum ve önümde araçla 50-60 mt bir ne olur ne olmaz mesafesi bırakıyorum pat o anda amelenin biri arkamdan gelip sağımdan geçip o boşluğu dolduruyor. neden? çünkü salak zannediyor ki ben milletin kıçının dibinden gitmeyi bilmiyorum ve bu bir marifet.

Hızları 200-220 miş, sol şerit kaza anında 180km ile akıyormuş

quote:

Ben hızlarının 270 olduğunu sanmıyorum biraz abartılmış gibi geldi. o anda bizim aracımızın hızı 180 di onlarda en fazla 200-220 arasında bi hız yapıyorlardı öyle tahmin ediyorum.

Yukarıdaki alıntı, kaza olmadan 2dk once motor surusunun solladıgı başka bir söförün beyanı

• hızın 200-220 ise önündeki adamla en azından 100-150 mt(otomobil için konuşuyorum, motorların durma mesafesi farklıysa ona göre ayarlanabilir) mesafe bırakacaksın işte olay bu. önündekinin ne kadar hızlı gittiğinin yada trafiğin kaçla aktığının bir önemi yok, biz sınırlara uyarız sınırlar trafiğin kaçla aktığına bağlı olarak değişmez.
    Efendiler, sırası gelmişken, aziz milletime şunu tavsiye ederim ki, bağrında yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki öz cevheri çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an geri kalmasın!
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Bu memleket tarihte Türk'tü, o halde Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.

• buna benzer bir olay geçen yaz benim başıma gelmişti.

akşam sat 21:30 civarı karnımız acıktığı için yemeğe gidiyorduk hamile eşim, ben ve 2 arkadaş. yol bölünmüş yoldu, bir aracı sollamak için sol şeritteydim. hızım da 100-110 gibi bişeydi. sol şeritte olduğum için yolun solundaki banket ile aracımın arasında tahmini 1-1.5 metre vardı. ve yolun kenarı mucurluydu. tam ben aracı sollarken solumdan çooook hızlı bir şekilde motorsikletin birisi geçti. o 1-1.5 metrelik yerden 180-200 km hızla ( belki de çok daha hızlı) geçti. ben gerçekten çok korktum. çünkü bir anda yanımdan geçmişti.

belki de o gece o motorlu yüksek hızda motoruyla benimle banket arasından geçmeye çalışırken bana çarpabilirdi. ve bizi öldürebilirdi. açıkcası bu tip motor kazalarında çok fazla motorsikletlilere üzülmüyorum. çok yüksek süratle trafikte olmayacak şeyler yapmaya kalkıyorlar. sanki hepsi rossi. hem hatayı kendileri yapıyorlar hem de araç sürücülerinden anlayış bekliyorlar.

• Pistten çıkınca herkez kendini ROSSI zannediyor çok tanık oldum.

Orjinalden alıntı: ATTRACTION

Pistten çıkınca herkez kendini ROSSI zannediyor çok tanık oldum.

ama kimse bilmez ki bu uzay mekiği değildir
    pilotu pilot yapan ulaştığı hız değil, vücuduyla 100 küsür kiloluk demir ata ne kadar açı verebildiği, ne kadar süratli manevra yapabildiğidir
    bilmezler ki asıl olay yolu kısa sürede bitirmek değil, bir arabada asla olamayacak olan asfaltı hissedebilmektir.
    ağaç yaşken eğilir, genç yaşta bu işe bulaştığım için kendime minnettarım, kendi adıma yaptığım en sağlam yatırımlardan :)

Bir de yine Cadde'de bir eleman görüyorum scooterlı, akrobasi meraklısı. Sıkışık trafikte arabaların arasındayken ön kaldırıyor.

Sadece SS'cileri suçlamamak lazım.

270 km. hızla bariyere çarptı

Aferin... Bu şekilde devam et... Süratin yeri caddeler değil pistlerdir...

Kimseye kişisel bir şey söylemedim polemiğe de dediğim gibi...

Orjinalden alıntı: funkmaster

Ne kadar tehlikeli olduğunu anlatmam için şu resim yeterli olmalı:

ne var ki bu resimde?

W220 S500L V8 Automat. (Satıldı)
  • bu motorsiklet işi türkiye gibi ülkelerde çok sakat ve hakikaten çok tehlikeli. biz 4 tekerlek üstünde zor giderken 2 tekerlek üstünde gitmek akıl karı değil.

Orjinalden alıntı: GTRulez
    ne var ki bu resimde?

19000 rpm benim gözüme çarpan ama
    Efendiler, sırası gelmişken, aziz milletime şunu tavsiye ederim ki, bağrında yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki öz cevheri çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an geri kalmasın!
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Bu memleket tarihte Türk'tü, o halde Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.

• bu 270 le giden arkadaşın otobanda size arkadan çarptığını ve arka koltukta çocuğunuz ve karınızın oturduğunu düşünün .

150 160 km /h hızlarla şahin - tipo kullananlar kıro oluyor aynı hızlarda motorsiklet kullananlar "özgürlüklerine düşkün saygılı insanlar oluyor"

anladınız siz onu.

Orjinalden alıntı: GTRulez

quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

Ne kadar tehlikeli olduğunu anlatmam için şu resim yeterli olmalı:

ne var ki bu resimde?

10 bin devir çeviren ferrariye tabut gözüyle bakılıyorsa
    20 binde ne olur?

• Ek olarak,

Biri dört teker, diğeri iki.

Biri 1 tondan ağır, biri 200 kg dan hafif.

Birinin kasası var, diğerinin kasası insan.

azdırır adamı
    o araba alınır mı? bu araba satılır mı? ona bu kadar para verilir mi? bu araba o kadar etmezz... sen olsaydın ne alırdın, ben olsaydım nasıl satardım. yok benim arabam çok yakıyor, şu marka olsaymış daha iyiymiş... şu para olsun az yaksın çok kaçsın parçası vergisi ucuz olsun, hemen elden çıksın, yok sen delimisin ona kadar arabamı yoktu... EL AYA ÇIKTI, BİZDE HEP AYNI TATAVA...
  • Allah (c.c.) rahmet eylesin. Kalanlarına da sabır versin.

Eğer kazayı yapan arkadaş şu anda burada yorum yapıyor olsaydı, kazayı yapan kişi için eminim birsürü güvenlik tedbiri sayardı. Onu kurallara uymadığı, trafiğe açık yolların pist olmadığını, hele ki motorda bir de yolcu varsa o süratlere kesinlikle çıkılmaması gerektiğini, trafikte motorlara zaten gerekli önemin otomobil sürücüleri tarafından verilmediğini, o süratlere çıkmaya uygun yolların Türkiye'de bulunmadığını, en küçük bir çukurda kaza yapabileceğini v.s. v.s. v.s......

Burada olsaydı eminim çok tecrübeli ve dikkatli bir sürücü olarak yukarıdakilere benzer mesajlar verecekti. Ancak gördüğümüz gibi emniyet tedbirlerini çok bilmek, her yerde dile getirmek, etrafımızdaki insanları uyarmak v.s. yeterli olmuyor.

Kural çok basit : EĞER ARAÇ KULLANIYORSANIZ HİÇBİR ŞART BAHANEYE BAĞLI KALMAKSIZIN KURALLARA U-YA-CAK-SI-NIZ!!!!!

Bilmek yetmiyor arkadaşlar; uymak gerekiyor.
    Bu ülkede yaşayan halkın çoğunun, toplumsal yaşam umurunda değil, analitik düşünme, olayları idrak etme yetenekleri zayıf. Birçoğu mikrodünyalarını kurmuş ve çevresinde gördüğü büyük rantların, birgün kendisi için de gerçekleşebileceğini düşünüp bozuk düzenin gönüllü bir üyesi oluyor.

Halbuki sürekli kaybettiğinin, hayat kalitesinin giderek düştüğünün farkında değil!!!

• sol şeride bak 180 ile akıyor kaza yapan arkadaşlarda 220 km ile seyrediyorlar böyle devam edelim

Allah does not cause calamity, unless servants want it to be...

Acimiyorum malesef zevkine hiz yapiyorlar ve sonucunda zevk icin oluyorlar ,

salak sacma ferrari ve baska cihazlar alip 300km hiz yapip hem kendisinin hem baskasinin canini yakan yaratiklara motor tavsiye ediyorum baskasinin canini yakma olasiligi cok dusuk oldugundan...

acidigim tek nokta bayan arkadas. Allah rahmet eylesin
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.