Şimdi Ara

270 km. hızla bariyere çarptı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
10.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: GTRulez
    quote:

Orjinalden alıntı: Szopen
    Ama forum öyle bir halde ki geçen köprü de hız yapan kişi köprüyü onarmak için konulan demirlere çarptı, cevaplar genelde "körmü o kadar basmasaymış" türündendi. Hırsızın hiçmi suçu yok demedi kimse, zaten hız yapan kafadan hırsız yerine konmuştu, ama asıl hırsız o demiri yolun ortasına koyandır.

Ne yazikki bu konuda hırsız, arkasına emanet can alıp 200kmh üstü süratlere cıkan motorcu arkadastır.Bunun tartısması olamaz.Ha tek basınayken napıyorsa yapsın, umrumda da deil acıkcası. Ama arkasına alıp "ölüme götürdüğü" kızın hıcbır sucu yoktu. pisi pisine parcalanarak öldü kızcagız

+1 kıza çok yazık olmuş. sürücüyede iyi olmuş demiyorum fakat acımıyorumda, böyle sorumsuzca davrananlar yaptıklarının sonuçlarını başta kabullenmiş olmalılar. keşke sadece kendileri zarar görseler, ama burdada gördüğümüz gibi hem yanındaki hemde karşılarındaki insana olmadık zararlar verebiliyorlar malesef...

• YUH ARTIK.YETER.

SAYGI BİRAZ
  • suicide Ahiret inancın varsa yapma bak

böyle ölenin arkasından konuşulmaz

Kendi başına gelir.
  • suicide çocukken çok kantır oynamış ya da oynamaya devam ediyor. ben bu kadar insan, yaşam karşıtı yorumlar görmedim.

belki beni blocklamışsındır göremiyorsundur yazdıklarımı. ama block senin başka yerinde, sağlıklı düşünemiyorsun, hissedemiyorsun.
  • İnsan canı bukdr ucuz olmamalı . Bazı yorumlar ise gerçekden ilginç . Ölen kişiye allah rahmet eylesin allah ailesine sabır versin
  • Allah rahmet eylesin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: oldsalt

quote:

Orjinalden alıntı: ATTRACTION

Somut olarak insan yani bunu inkar etmek komik olur.

Simdi akıl gözüyle bir bakalım. İnsan 'ın temel özelliği kendini bilmesidir. Bırakın yakın zamanları, taa eski Yunan'da Delphi deki Apollon tapınağının alınlığında yazıyor '' kendini bil ''

Gelin bir hesap çıkaralım bu arkadaşımız anne babasına kaça mal olmuş? Kendi kızımdan örnek vereyim; 3 sene yuva 5 sene ilkokul , 3 sene ortaokul, 5 sene lise sadece eğitim maliyeti dörtyüz bin lira. Buna faiz daha doğrusu finansman maliyeti dahil değil, doğrudan cebimden çıkan para. Doğumundan üniversiteyi bitirip evlenmesine kadar maliyeti-finasman maliyeti hariç- 1,250,00 usd olacak. ABD de bir çocuğun doğumundan lise bitirişine kadar maliyeti ortalama 220,000 dolar. Buna devletin yaptığı alt yapı yatırımlarını eklemeyi de unutmayınız. Kaza/kırım anında sağlık ve sosyal yardım sistemine olan yük? Kazadan dolayı bekleyen sürücüler nedeniyle oluşan akaryakıt , amortisman , iş gücü kayıpları? Kendisine bu kadar yatırım yapılan kişinin erken ölümü nedeni ile yoksun kalacağımız katma değer?

Daha acısı, anne ve babasının yaşlılıklarında yoksun kalacakları maddi yardım ve insani ilgi ile şefkat yoksunluğu ki tazminat kalemlerinden biridir , şaşırmayınız.

Kendine yapılan bunca yatırımın farkında olmayan, kendi değerinin farkında olarak trafik içinde hal ve harekatını tanzim edemeyen bu canlıyı insan'dan mı sayacağım?

Arkadaşlar, kazadır , olur, geçmiş olsun diyorsunuz. Bilin ki geçmiyor, görüldüğü üzere fena halde giriyor.

sana insan diyenin ben...

• Allah rahmet eylesin diyorum.Çok şükür motor işinde hiç gözüm olmadı,bundan sonra da olmaz.İki teker şeytan işi...
  • Forumdaki insanlara bak ya laflara bak böyle pislik iğrenç yorum yapıcaksanız hiç yapmayın Merhumun ailesi girip okuyacak belki bu yorumları

Allah Rahmet Eylesin

Kazanın bende resimleri ve video su var o resimleri görseniz dudağınız uçuklar sırtı bacaklarıyla olan kısımda kalmış merhumun resmi görün ondan sonra bu derece pislik bir yorum yapında göreyim ben sizi insan bu

Ve 270 km konusu ise o hıza çıkan 1000 kişi varsa içinden bir tanesi kaza yapıyor gibi düşünülebilir.Bu hızlara çıkanlara kızmıyorum ben hayatları ben dahil motor sevdasıyla doludur.
  • Ailelerinin Allah yardımcıları olsun ölenlerin günahları affolur inşallah .

Alakasız bir şey olacak ama 270 km sürat ve otomobil ile bariyer arasından geçmeye kalkmak ! Sonrada mangalda kül kalmaz trafikte bizede saygı gösterin diye eylem yaparlar alın buyrun işte her ne kadar yanlış olsada motorcu milleti değilmi hepsi aynı zihniyet demek geliyor içimden sonuç ne yazık .....
  • @HACKER_MuNcHeR
    çok açık konuşacağım, salakça bi yorum yapmışsın. kimse zaten ölen kız için birşey demedi burda. onun tek suçu öyle salakça araç kullanan birinin yanında olması. tekrar söylüyorum, kıza üzüldüm yazıktır o şekilde feci bir biçimde ölmesi. ama eğer motoru süren insan(!) ölseydi zerre üzülmezdim, aklı beyni yokmu o hızlara çıkılmayacağını bilmiyormu? diyeceksinizki 270 abartı, tamam 170 olsun ne farkeder? ben arabayla 170 yapmıyorken sen neyine güvenip o hıza çıkıyorsun? böylesine acımam, acıyanada anlam veremem.

quote:

Ve 270 km konusu ise o hıza çıkan 1000 kişi varsa içinden bir tanesi kaza yapıyor gibi düşünülebilir.Bu hızlara çıkanlara kızmıyorum ben hayatları ben dahil motor sevdasıyla doludur.

bende bu hızlara çıkanlara kaza yapıp ölünce acımıyorum var mı ötesi? ne malum bunun gibi birinin gün gelipte benim canımı tehlikeye sokmayacağı? kendi başlarını yesinlerde kimseye sebep olmasınlar, tek dileğim bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 23 Mayıs 2009; 16:04:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

Bizim forumda "Arkamdan hızlı gelip sellektorle yol istiyene frenle karsılık weriyorum" diyenler war ya !

Kazaya karısan bayan yada motorun surucusu arkadaşım olsa o frene basan adamın tırnaklarını tek tek cemessem serefsizim

Aklınızı basınıza alın, size oyun gelen bazı şeyler kimilerini hastaneye kimilerinide mezara sokuyor !

arkamdan hızla gelecek tamponuma yapışacak sağ tarafımın ve önümün dolu olduğunu görecek bende aferin ne güzel yapıyorsun cak sellektörü cak cak diyeceğim. arkadan hızla yaklaşan beygir manyağı aracıyla ve beygir beyniyle benim canıma ailemin canına kastedecek bende o ş.rf yoksununun mezarını yahut hastanesini düşeneceğim.

bırak bu işleri bırak.

yasal hız sınırı neyse ona uyulur. otobanda 2 serit dolu ve hızımda 120 iken en sola gecip sağımdaki iki aracı sollayabiliyorsam arkamda sonradan biten 350 km hızla bana yaklaşan kişi hızını azaltıp güvenli sekilde benim geciş yapmamı beklemek zorunda. bunun adı kuraldır. sellektörle filan beni taciz ederse sonu hastane olmuş mezar olmuş umrumdada olmaz. hakediyor.

ayrıca şu konuda 270 km ile hız yapmış motorla. istanbula doğru otobana cıktığımda bu motorlular maalesef ne kural dinliyorlar ne başka bişey girip cıkmadıkları yer yok. sanki yollar onlardan soruluyor. bu tip motorlularda benim için dolmuş minibüs söförlerinden özürlü kamyonculardan farklı değildir.

motoru kullananda arkasındaki 18 yaşını gecmiş kişilerse kendileri etmiş kendileri bulmuş sonuc olarak beyinleri bu kadar hızlıyken herhangi bir denge kaybının nelere yol acabilceğini kavrayabilcek seviyede. bahsedilen hız doğruysa üzülmedim.

• Konu dışına çıkılmış...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.