Şimdi Ara

27 yaşındayım. Karşı cins ve gördüklerimin özetini geçiyorum. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
39
Favori
42.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
242 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Başınıza gelen şeylerden tüm kadınları suçlamak saçma. Haklı olduğunuz konular var ancak olayı kadın düşmanlığı boyutuna getirmişsiniz. Burayı takip eden kişiler, bunları okuyup etkileniyor ve sinirlendiğinde karısını dövüyor. Çünkü bu yazıda kadınların erkekler kadar akıllı olmadığına ilişkin bir algı var. Bunu kafasına yazan biri de "bu kadından üstünüm, o kim ki bana bunu yapar" deyip karısını üzüyor.



    Benim de davranışlarıyla hoşuma gitmeyen birçok kadın arkadaşım oldu. Dediğiniz tiplerle birebir örtüşen. Bu konuda sonuna kadar hak veriyorum. Ama kadınların hepsi böyle değil. Erkeklerimiz sanki çok düzgün de. Seri köz getirci, abaza ve Instagram üzerinden cinse ilişki yaşamak için kız arayan bir sürü hemcinsimiz var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dedıklerı doğru aynı şekilde erkekler içinde bu tarz bir yazı yazılabılır.



    ama herkes aynı degıl kaderin şansın iyiyse sende kaliteli biriysen kaliteli biriyle tanısabılırsın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cinsiyet şovenizmi bir kişinin inebileceği en düşük seviyelerden biridir. Burada kendi aranızda el ele vererek içinizi rahatlatıyorsunuz fakat bu 'kendini rahatlatma' ihtiyacının içinde bulunmanız bile bir aşağılık göstergesi. Eğer sözlerinizin gerçekten arkasında olsaydınız burada bu konu tartışılmazdı bile. Demek ki bir şeyler içinizi kemiriyor. Kemirmesin. Kemiriyorsa o çizgide yürüyenlere dönüşün.

    Konu sahibi, kendini bir şekilde eğitmişin. Ancak, ruhunu besleyememişin. Bu ikisinin birbirine doğru orantılı gelişmesi çok önemli. Yoksa kendini forum köşelerinde başkalarının sırtını sıvazlamasına muhtaç halde bulursun. Gerçekten kötü bir durum bu.
  • Karsi cins degil konu, konu Turk Kizi Kezbanligi.
  • ne alakası var? adam tespitlerini yazmış forum burası

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Etrafınıza bakın, şu mesajı yazdığım apple telefondan tüm telefonları, bilgisayarları, arabaları, uzay mekiğini, ev aletlerini, uçakları aklınıza gelen her şeyi erkekler üretti onlar icat etti. Kadınlara bakarsak bir elin parmağını geçmez tek verebildikleri örnek marie curie o da radyasyondan öldü zaten.

    Şimdi bi de şey var ataerkil toplum baskısından kadınlar gelişemedi. Kardeşim zamanında sen çıksaydın o mağaradan erkek yatsaydı kadın avlansaydı şuan kadınlar kaslı erkekler geri planda olur anaerkil bi toplum olurdu dünya ama onu da yapmamışsın.

    Şunu da biliyorsunuz ki dünyanın en iyi terzisi en iyi aşçısı da erkek, kadın kuaförüne gidiyolar orada çalışanlar da erkek?

    Eee kadınlar niye var, kusura bakmasınlar ama sadece SEKS ve neslin devamlılığı.

    Çoğu konuda da erkeklerden geriler zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi straptezlo -- 21 Eylül 2018; 18:23:42 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aferin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zebani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip yarısını okuyabildim müsait olunca devam edeceğim müzik kısmı hariç bir çok şey de kendimi gördüm

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başka başlığa yazacakken mesajı buraya atmışım yanlışlıkla kusura bakmayın.Lüften Diğer mesajı admin silebilir .
  • -ben çok romantik biriyimdir.

    -eee?

    -yani romantik şeyleri severim.

    -eee sonra?

    -rani romantik bişeyler yap işte öküz herif, bakma öyle suratıma.

    -kızım sen tüm romantizmi benden bekliyorsun... ama lafa gelince sen romantiksin ben öküz... bu da iyiymiş ha.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • straptezlo S kullanıcısına yanıt
    hocam üniversitemde kadın doğum anabilim dalındaki öğretim üyelerinin profların hepsi erkek
    en iyi aşçılar yine erkek
    erkeklerden iyi oldukları herhangi bir dal yokken bu cinsin nasıl erkeklerle eşit olduğu söylenebilir :D
  • Yine boş yapmis herkes.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: reoix

    34 yasindayim ve arkadasinin yazdiklarinin altina imzami atarim. Ulkedeki kadinlarin en az %80 i yukarida belirtilen tarife uygun. Yazilanlari begenmeyen ya meric diye tabir edilen tiptir ya toydur yada kadinlarin bu ozellikleriyle karsilasmayacak kadar zengindir. Arkadas 27 yasindayim yazmis ama tespitleri yastan bagimsiz olarak herkese “abi tavsiyesi” niteligi tasimaktadir.



    Pesin not : sifir problemli evliligim var bana laf giydirecekler bunu dikkate alsin
    Umarım sonuna sıfır problem devam eder. İyi bir eş, iyi bir hayat arkadaşı bulmanın ne kadar zor olduğundan bahsediyorum, "ehüheühüe, asosyal, bu zamana kadar sürekli reddedilmiş ezik" diyeni de, yaptığım sosyal aktivitelere de "asosyal, onlar aktivite mi lan?" diyeni de sıfır gram umursamıyorum. Adamın birisi de "heühüehüeü, bunlar genelde mühendis olur" diyerek kendi çapında mühendisleri küçümsüyor.

    Ta ki hocam, seninki gibi bir şey bekliyordum.

    Sevişsin, yemek yapsın, bulaşık - çamaşır yıkasın, çocuk yapsın tarzında bir kadını omuzlarımda yük edemeyeceğimi anlattım. Bu zamana kadar oldu elbet de uzun süreli, kısa süreli ilişkilerim. Hormonal tatmin duygusu yaşamak ya da işlerimi yaptırmaktan ziyade "hayat arkadaşı" denilen, "eş" denilen kavramın ne kadar zor bulunduğunu anlatmak istedim. "Eş" diyorsun çünkü mental açıdan, fiziksel açıdan, ruhsal açıdan seni tamamlıyor. "Hayat arkadaşı" diyorsun çünkü sonuna kadar güvenebileceğin, can dostun, çocuklarının annesi olduğu için. 2-3 kızı oradan buradan ayarlayabilmeyi, ayarlayıp yatıp kalkmayı üstünlük olarak düşünüyorlarsa, eyvallah. Forumun en ezik erkeği benim.


    Dediğim gibi hocam, inşallah sağlık, mutluluk, huzur, sadakat içinde, maddi - manevi zenginlikler içinde devam eder evlilik hayatınız.




  • sertacaygun kullanıcısına yanıt
    Itiraf etmeliyim benimkisi biraz istisna esimle tanistigimda 16 yasindaydim ve 4 yila yakindir evliyiz. Hayat arkadasi bulmak cok zor ben neredeyse cocukluktan beri beraber oldugum icin sansliyim. Konudaki mesajlarin tamamini okumadim ama laf atanlari cok takmamalisin kimisinin biyolojik yasi kucuktur kimisinin zeka yasi. Cevremdeki arkadaslarimi ( evli veya sevgilisi olan ) inceledigimde yazinizda tamamen hakli oldugunuzu goruyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sertacaygun

    Az kalsın birisiyle evleniyordum hocam. Ne uzaktan bakması? Yan cebine koyduğun %80'i seni tatmin ediyorsa o senin kolay tatmin olmandan kaynaklanıyor. İşte o seni tatmin eden %80 beni tatmin etmiyor. Bulaşık yıkayan, çamaşır yıkayan, ev temizleyen, çocuk yapan karşı cinsten birisini istemiyorum. Anlamamışsın. Hayatında sanat, felsefe, edebiyat, seyahat, kültür olmayan %99'u ne yapayım ben?

    Alıntıları Göster
    Hangi dizide yaşıyorsan merak ettim :))) , aşçı bahçıvan uşak felan mı var sizde ??? Çamaşırı bulaşığı ev işlerini kim halledecek ? Çocuk hadi neyse yapmassin olur biter . Peki ya diğerleri ? Bence sen hiç evlenme .





    Kadın ilgi görmek , ilgi göstermek ve sevilmek için yaşar. Kadını kadın yapan bunlar zaten . Ne sanatı ne felsefesi ne diyon sen yahu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest87628

    Temel liseler çöplükten baska bir sey degil nasıl bir temel liseymis o Türkiye'de değil herhalde
    Fen bilimleri olduğu için iyiydi.Anadolu lisesinden bin kat iyiydi.
  • Schi20phrene kullanıcısına yanıt
    Sıralamayı yanlış yapmışsın tip dediğin ne kardeşim yakışıklı olunca kızlar içine mi düşüyor ?? Bi markanıb moda yüzü gibi manken olman lazım boy fizik yakışıklık olması lazım kaç kişide var bu özellikler bunu yapınca Kıvanç oluyorsun zaten o yüzden tip çok önemli değil.

    Para mutluluğu satın almaz ama kiralarsın o yüzden paran varsa takılamayacağın kadın gidemeyeceğin tatil yiyemeyeceğin yemek yoktur bunu unutmayın.

    Ben her zaman yazıyorum libido ve hormonların aşıru salgılanmasından oluyor herkesin düzenli seks hayatı olsa bak bakalım kızlara kim kafa yoruyor sana bi şey diyim mi olmayacak icatlar üretimler yaparız neden kafa belden aşağıda değil çünkü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.