Şimdi Ara

27 yaşındayım. Karşı cins ve gördüklerimin özetini geçiyorum. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
39
Favori
42.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
242 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu yaz ukraynayı gezdim öyle kızlar gördüm ki bırak dokunmayı insan bakmaya bile kıyamıyor fakat ordaki erkekler bizimkiler gibi abaza olmadığından kızlar kendi halinde takılıyorlar, bir adres soruyorsun güzel bir kıza tarif etmeye çalışıyor olmadı gideceği yolun üzeriyse sana eşlik ediyor ordaki erkeklerle burdaki erkekleri yer değiştirsek herşey tersine döner, 27 yaşındayım iyi kötü bir işim var kendi işimi kendim görebiliyorum çok şükür evlenme gibi bir niyetim yok belki bir kız çocuk evlat edinebilirim, Allah kalbi temiz herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın ve kimseye muhtaç etmesin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cebinizde paranız olsun olmasın tipiniz yoksa anca kızları hayal edersiniz.

    KIZLAR İÇİN EN ÖNEMLİ KRİTER

    1 - TİP (varsa Zaten onlar sizi buluyor yeri ve zamanı önemli değil)

    2 - PARA

    3 - ARABA

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Alakası yok onlarda da bu tiplerden bolca var.
  • There goes your life kullanıcısına yanıt
    Hocam forumda şuana kadar okuduğum en mantıklı en iyi yazıydı teşekkürler. Ancak bu kadar iyi açıklanabilirdi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ginflon -- 21 Eylül 2018; 0:2:7 >
  • Arkadas iyi gozlemlemis yeterince tecrubeside olmus. Benimde yas 32. Bikac huylarinida ben ekliyim.



    Eger dusuncelerine cakisan bi fikriniz varsa, medyadan duyduklari manipule edilmis "humanizm" "feminizm" "cinsiyet ayrimciligi" gibi kalip dusunce akimlarini size karsi cok kulturluymus gibi kullanirlar.



    Saclarini sariyada boyatsalar cok bakimlida olsalar disi renkli paketli ama icerigi kezbandir. Varlikli ailelerdende gelseler ulkemizdeki durum bu.



    Istediginiz kadar kultur kasin ortamlarda agziniz laf yapsin, sizinle arkadas cevresinde pirim kasip, bmw li bi barzoyla giderler.



    Benim dusuncem Turkiyede medya, sosyal medya, diziler, dusunce akimlari v.b. Yollarla kadinlarin beyni coktan yikandi. Kadinla erkegin arasi acildi. Ozellikle guya kadinla erkegin esitligini savunan ama gercekte kadini simartan feminizm akimiyla.



    Kadin ve erkek gerceklerinin derinine inmek isteyen eksideki MGTOW yazisini okusun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam dedikleriniz o kadar doğru ki bunun üstüne denilecek bir şey yok geldiğimiz şu nokta çok üzücü düzgün kız sayısı da yok denecek kadar az...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tebrik ederim gerçekten çok güzel açıklamışsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • övündüğün şeye bak dostum, 5 tl verip çay, 15 tl verip kahve içmediğin için övünüyorsun. yanındaki kadını çayın 1 tl olduğu çay ocağına mı götürüyorsun?

    yazdıkların laf salatası. son 5-10 senedir internette tartışılan ve 3-5 kadınsız erkeğin toplandığında yaptığı geyik muhabbetleri bunlar. "abiii para yok tabi kız olmaz", "araba yok ondan çevremizde kız yok", "tip yok haliyle kız arkadaşımız da yok"... kızlar para, tip, popülarite meraklısı vs... evet bir kısmı öyle, ilgiyi, pahalı şeyleri, parayı seviyorlar.

    ama işin özünü söyleyeyim, sizler sıkıcı insanlarsınız. efendi biri olduğunuzu düşünüyorsunuz ama esasında fazlasıyla sıkıcısınız. havadan sudan muhabbetler dışında 2 kelime edemiyorsunuz kadınlarla. onları gözünüzde büyüttüğünüz için yanlarında gergin ve özgüvensiz oluyorsunuz. siz nasıl dış görünüşünü beğenmediğiniz kadınla takılmıyorsanız kadınlar da sıkıcı adamlarla takılmak istemiyor.

    10 seneden fazladır forumdayım, şu muhabbet hiç bitmedi; "kızlar bizi beğenmiyor". çünkü beğenilecek erkek değilsiniz arkadaş.




  • kadinlarin içgüdüsü sanirim hepsi biyle yaratilmis. varlikli bir erkek bulurlarsa okuduklari okuku bile bırakabilirler. zaten herseyleri gosterise dayalidir. liseden hatta ilkokuldan kavgali oldugu kizi sosyal medyada gorur ve hemen tartar onda var bende niye yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Günümüz kadınları kafalarını eşitlik sağlamak için erkekleri taşlamakla meşgul etmek yerine kendilerini geliştirip donanımlı, bilgili, kültür sahibi ve iletişim becerileri yüksek birer birey (kadın değil, birey/insan) haline getirmek için meşgul etseler bunlar sonucunda başarılı ve kendisine saygısı olan aynı zamanda çevresince de saygı gören insanlar olacaklar. Maalesef kendileri sadece kadın oldukları için ne isterlerse yapma hakkına sahip olduklarını düşnüyorlar toplum ve kültüler normlar buna dünyanın hiçbir yerinde izin vermediği için de bu durumu kadın-erkek eşitsizliği olarak tanımlayıp ağlamaktan başka bir şey yapmıyorlar.

    Bu tipte olan kadınlara karşı gösterilmesi gereken tepki ve tavır bence "kadın olmanla bir sorunum yok, yetersiz ve boş bir insansın benden uzak dur!" şeklinde olmalıdır.
  • istisnalar hariç tüm canlıların dişisi kendine alfa erkek bulmak için uğraşır.Dolayısıyla erkekler de ona göre yarışırlar.O yüzden çok para harcayan erkek kızların gözünde elibol,her istediğimi alır,zengin gibidir.Bu genel kızlar için.Bir de mantıksal kızlar var bunlar makyaj vs yapmaz kültürlüdür hatta bilgisayar oyunu oynayacak kadar popüler kız kültüründen uzaktırlar.Asosyal oldukları için özgüvenleri de yoktur.

    İkincisinin bulunma olasılığı %1 falan genelde mühendislik fakültesinde bulunma yüzdesi fazla ama sen nasıl bulamadın şaşırdım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErrorVerenHesapMakinası -- 21 Eylül 2018; 1:38:57 >
  • Ben de 35 yaşındayım, hadi bakalım :) Beyoğlunda hayatım geçti. Kullanmadığım uyuşturucu kalmadı. Beynimi defalarca yaktım. Bunun yanı sıra senin göremeyeceğin, ve asla tanışamayacağın insanları tanıdım. Kadınından tut erkeğine, krosundan enteline, travestisinden gay ine kadar arkadaşım oldu. Şimdi insanı boyutundan baktığım zaman cinsi ne olursa olsun, modeli ne olursa olsun kötüsüde var, bunların iyi olanıda var. Ama ben şu hayatıma kadar bir genelleme yapacak olursam, hiç uzağa gitmeden sadece anneme ve babama bakar bir sonuç çıkarırım. Tanıdığım o kadar insan içinde aşağılanacak ve kücümsenecek, özellikle gereksiz bulduğum cins kesinlikle erkek cinsleridir. Abi çocukluğumda bile gerizekalılardı. Düşünün, 10-11 yaşlarında penislerini açıp kiminki daha büyük muhabbeti dönüyordu, kendileri ile övündükleri duruma gel, ama sorsan onlara kimin ki büyükse en erkek, en iyisi odur. Çocuk yaşta yetişiyor bu zihinler, sonra böyle aşağılık kompleksine sahip olup omurlerinin sonuna kadar kendi cinslerin ilgisini çekmek için aynı yontemleri kullanıyorlar. uff su kızı s....tim offffffff şöyle abi işte böyle abi biz daha iyiyiz abi evet abi evet erkekler 1 numara.




  • Hadi kızlar birazda erkeklerin mal yonlerinden konuşun :)
  • Yok ama krallar kendilerine ve kendi cinslerine toz kondurmazlar. Kusursuz yaratıklarız biz :D nambır van
  • There goes your life kullanıcısına yanıt
    hocam bahsettiğiniz düşünceleri aktardıkları kitaplar hangileri?
  • ben de başlık açacağım kadınları bütün gün seks objesi olarak gören mal erkekleri aşağılayacağım. bu kadar geleneksel beyinleri olamaz ya. bu kadar düşmüşler işte. hayır kadınlardan daha çok erkek malları tamamlanmak için can atıyor. bu eksiklik erkeklerde daha çok. bir de erkek olacaklar. madem kralsın o zaman tek yaşa, ama kadınlardan daha çok ihtiyacları var karşı cınse :) yıkılın ya haha pohpohlamaya devam edin birbirinizi ben uyuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.