Şimdi Ara

27 yaşındayım. Karşı cins ve gördüklerimin özetini geçiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
39
Favori
42.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
242 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selamlar. Konu dışı bölümüne sanırım ilk defa yazıyorum. 27 yaşındayım. Okulu bazı sebeplerden ötürü uzatmıştım ama mühendisim. İçkim yok, sigaram yok. Çok şükür öğrencilik hayatım boyunca çoğu kişiden fazla harçlık geçti elime. Ama elime geçen parayı hiç kimseye belli etmedim, "bakın ben neler alıyorum" havasında olmadım. Kafelerde bir çaya 5, bir kahveye 15₺ verip içmedim, bunu sosyal medyaya koymadım. Zaten genel olarak evdeydim. Bir şeyler okudum, bir şeyler öğrendim, kendimi eğittim, "ulan şu nasılmış?" diye sorup, o konu hakkında bilgi edindim. Ama bilmediğim şeye de "bilmiyorum" diyebildim. Kendi kendime online müzik eğitimi aldım, bass gitar çalmayı öğrendim. Klasik, jazz, blues, metal müzik dinlediğim için kafelerdeki, gece kulüplerindeki ritmik şeylere müzik diyemiyorum ve ortamları da çok sıkıcı geliyor. Hayatım "efendi birisi" olmakla geçti. Oturduğumuz sitedeki komşularımızın ben küçükken aileme söyledikleri aklımdadır hep. O sebeptendir ki, otomobil kullanımım bile güvenlik, sakinlik ve konfor üzerine. Harıl harıl yabancı dil eğitimi aldım. BUNLARI KENDİMİ ÖVMEK İÇİN DEĞİL, KENDİMİ ANLATMAK İÇİN YAZDIM.


    Az arkadaşım oldu ama öz arkadaşım oldu. Sağolsunlar, bir iki tanesi hala hayatımdadır. Karşı cinsle da çok iletişimim oldu. Sevgili anlamında az ama yine fazla denilebilecek bir iletişim miktarı. ÖZELLİKLE KARŞI CİNS OLMAK ÜZERE, bu zamana kadar edindiğim tecrübeleri sizinle paylaşmak istedim.


    KÜÇÜK DAĞLARI BEN YARATTIM: Dikkat edin. Gereksiz bir öz güvene sahipler. Teknik olarak anladıkları bir konu, elleriyle tutabilecekleri bir iş olmamalarına rağmen ciddi bir öz güven sahipliği var kızlarımızda... Yabancı dilleri yok. Bilgisayar, otomobil kullanamıyorlar, ellerindeki binlerce liralık telefon "instagram telefonu"na dönmüş durumda. Ne telefonun, ne de bilgisayarın yedeklerini almaktan, şifrelerini değiştirmekten bir haberler. Ona rağmen BÜYÜK DAĞLARI TANRI, KÜÇÜKLERİ BEN YARATTIM.

    İLGİ ARSIZLIĞI: Büyük ihtimal eğitimsiz, kültürsüz bir aileden geldikleri için, doğal olarak da iletişim yetenekleri zayıf bir ebeveynlere sahip oldukları için sosyal medya hesaplarında takipçi sayısı ve like sayısı derdindeler. Bir arkadaşıma "ya o öyle miymiş",ya da "iyi gezmeler" gibi şeyler dediğim karşı cinsin çoğundan aldığım cevap "beğenmeden de geçme" oldu. CİNSELLİĞE AÇ ERKEKLERİN SIRADAN, BASİT İLGİLERİNİ, VÜCUTLARIYLA ÇEKMEYE ÇALIŞIYORLAR. Bir hanımefendi gibi giyinmekten uzak, genel olarak Fransız gibi giyinmeye çalışıyorlar. Bir de nasıl daha seksi olacaklarının farkına varsalar, hele ki daha seksi nasıl olduklarının farkına varmış iseler, daha da tehlikeli, daha da kendini beğenmiş bir insan oluyorlar. BİR DE ÜZERİNE ZAMANINDA SEVDİKLERİ ADAM, BUNLARI KULLANIP BİR KENARA ATTIYSA, DUYGULARIYLA OYNADIYSA.

    EKONOMİ KÖTÜ, ÇARESİ VAR: Ya zengin, ya da zengin gibi görünmeye çalışan erkeklerin yanında olmak. Eline geçen beş kuruşu sigaraya, telefona, kafelere, gece kulüplerine harcayıp, bunu da hikayeler başta olmak üzere sosyal medyada kanıtlamaya çalışan, kaliteden ziyade ses seviyesine önem verilmiş eksoz, hoparlör, aracın aerodinami başta olmak üzere tüm dinamikleriyle oynanmış, oynar gece kulübü gibi otomobile sahip olan erkekler bir numaralı tercihleri genelde. Eğitimsiz, kültürsüz, iletişim yetenekleri zayıf, açıp bir kitap, bir makale okumayan, belgesel izlemeyen iki cins hemen evleniyorlar, ne yazık ki bu sebepten günümüzde boşanmalar da giderek artıyor.


    Evliliklerin düşen kalitesi, aşka ve sevgiye verilmeyen önem, giderek cahilleşen toplum, kaliteli değil de bilindik ve pahalı ürün satın almayı bir marifet sanan markaların en gözde tüketicisi bireyler, televizyon yayınlarının kalitesizliği, müziğe verilmeyen önem, giderek daha çok "elimde çay, balkonumda milleti seyrediyorum" moduna getiriyor beni.


    Benden daha yaşlı, büyük ihtimal de hayat konusunda daha deneyimli bireyler var burada. Ama daha çok kendimden küçük arkadaşlara ellerinden geldiği kadar kendilerini eğitmesi, kaliteli ve kültürlü birer birey halini almalarını, çalışan, eli iş tutan, üretime katılmış kaliteli birer hanımefendilerle arkadaşlık etmeleri, anlaşırlarsa evlenmeleri olacak. Yoksa emin olun, çamaşırınızı, bulaşığınızı erkek halinizle siz de halledebilirsiniz. Bunlar için evlenmeyin BİR ÜRÜN GİBİ, İNSANDA DA KALİTE ÇOK ÖNEMLİ. Allah güzel insanlarla karşılaştırsın hepimizi.


    Buraya kadar kendimi övmek için yazdığım bir şey yok. Ben normal bir bireyim. Ama bahsi geçen bireylerin büyük kısmı kalitesiz işler peşinde. Bu sebeple kendinizi anlattıklarımın dışında tutmanızı rica ederim. Bunlar, benim sadece gözlemlerim.







  • Nietzsche,Schopenhauer,Otto Weininger gibi filozofların kadınlar hakkındaki düşüncelerini okumanı öneririm. Hatta antik yunan filozoflarıda yeterli olur adamlar 3. yüzyılda her şeyi çözmüş biz hala patinajdayız.

    Kadınlarda mantık eksik, entelektüel uğraşlarda yetersizler ve hayatta kalabilmek için yapabildikleri en iyi şey: güzel gözükmek.

    Sonra gelip derler ki erkekler seksden başka bir şey düşünmüyor, senin seksden fazla sunabileceğin ne var ki? Yemek yemek,giyinmek ve gezmekten başka bir şey bilmiyorsun.

    En feminist, kadın-erkek eşitliğini savunan bir kadın dahi asla "zayıf" bir erkeğe değer vermez. Onlar için eşitlik işlerine geldiği sürece eşitliktir. Bir kadına dürüst olursanız, zayıf noktalarınızdan ve dertlerinizden bahsederseniz sizden hemen soğur ve bu anlattıklarınızı size karşı kullanır sonra gidip onlara saygı göstermeyen, değer vermeyen ve güvenmeyen erkeklere aşık olurlar.

    Aynı şekilde sizden onların dertlerini dinlemenizi ve hep onları haklı olarak görmenizi isterler eğer konuya ufacık bir mantık sokarsanız hemen saldırmaya başlarlar çünkü çelişkilerini duymak istemezler. Kadınlar görmek istedikleri şeyleri görür, özeleştiri, özsaygı yoktur.

    Erkek sevmek için sever ve karşılıksız sever. Kadınlar ise onları mutlu edebildiğiniz sürece sever.
    Kızların hepsinde ilgi odağı olma arzusu var. Ben de suçu erkeklerde buluyorum. Aşağı taraftaki beyinle düşünmemeli. İlgi göstermeyin, beğeni atmayın bakalım nasıl hepsi doğru düzgün yola geliyorlar. Ama bu ütopya olur olsa olsa. Fakat gerçek bu. Hormonları bi kanera bırakıp mantıklı kararlar vermeli ve biz erkeklerin zamanını çaldıklarının farkına varmalıyız.
    Zaten 100 bin takipçisi olsa bile örnek olarak siz ona okulda ilgi göstermeyin sizin ilginizi çekebilmek için şekilden şekile girer. İlgiyi alınca da çöp torbası gibi muamele eder suratınıza bi daha bakmaz çünkü egosunu yükseltmişiniz o da amacına ulaşmıştır.
    Kısaca bi daha söylemem gerekirse toplu olarak ilgi göstermeme artarsa onlarda da bu kadar ego yükselmesi meydana gelmez.
    Artık durum şuna geldi burada. Türk kızlarında inanılmaz bir ego var. Ama bunun suçlusu bizim sosyal medyayı hınzır gibi kullanan erkeklerde.

    Kilo ve tip olarak yorum yapmayı sevmem ama öyle bir kadın görüyorsun ki dıştan kimse bakmaz ama o kıza bile 650551 mesaj geliyor her gün.

    Şimdi şöyle düşün. Senin bir sosyal medya hesabın var ve günde 45410 kızdan mesaj alıyorsun.

    İster istemez toton kalkar.

    Ha kızların artık ortam, para, eğlenceyi kim sunarsa oraya gitmediğini söylersem yalan söylerim.

    Ama bir söz bile var ya paran varsa yancıkta ... diye devamı gelir.

    Aslında olay para da değil. Serseri, it kopuk, toplum içinde kadına bağırıcaksın tokat atıcaksın. O tiplere bayılıyorlar çok gördüm.

    Hiç unutmam 2 yıl önce kız arkadaşımla yemekteydim yanımızda iki çift kavga ediyordu kadına bir tokat koydu kadın ağlıyo aşkım neden vuruyorsun diye.

    Diğer bir hadise bir gün arkadaşlarla toplandık. Arkadaşım evli gözlük takıp gelmiş. Dedim ne oldu gözüne ya işte Aykut vurdu dövdü beni ama erkek dediğin dövecek.

    Bu ne abi?

    Neyse lafı dolandırmayacağım şu sözle bitireyim;

    ''Herkesin kendine göre bir derdi var bu hayatta. Kiminin ekmeği bayat, kiminin ise pırlantası ufak.''

    Saygılarımla.
    realitych r kullanıcısına yanıt
    R realitych demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    Az kalsın birisiyle evleniyordum hocam. Ne uzaktan bakması? Yan cebine koyduğun %80'i seni tatmin ediyorsa o senin kolay tatmin olmandan kaynaklanıyor. İşte o seni tatmin eden %80 beni tatmin etmiyor. Bulaşık yıkayan, çamaşır yıkayan, ev temizleyen, çocuk yapan karşı cinsten birisini istemiyorum. Anlamamışsın. Hayatında sanat, felsefe, edebiyat, seyahat, kültür olmayan %99'u ne yapayım ben?
    Ortak her şeyi öğrenmişsin ama insanları sınıflandırmamayı öğrenememişsin, vazgeç bundan. Bilgisayar başında oturarak analiz yapamazsın.Doğru kişiyi bulacaksın elbet ama o kız böyle bu kız böyle diyerek doğru bir insanla karşılamazsın. Yaşıtız seninle.
    Ben, Henüz bu saydığın özellikler de kadınlarla karşılaşmadım.ilişkilerim de hep uzun olmuştur. Şimdi evlilik yolundayım.
    Belki ilgilendiğin yaş ortalamasında sorun vardır. 18-23 yaş arası bir kızla birlikteysen kendi ellerinle büyüteceksin. 23-27 arası ise beraber büyüyeceksiniz. 30+ ise o seni büyütür zaten dert etme.
    Gençlerimizin çoğunun kendini yetiştirmekte sorunu var, sen kendini yetiştirdiğine gerçekten inanıyorsan artık bir sonra ki aşamaya geçebilirsin. "Akışına Bırak.."
  • Kızların hepsinde ilgi odağı olma arzusu var. Ben de suçu erkeklerde buluyorum. Aşağı taraftaki beyinle düşünmemeli. İlgi göstermeyin, beğeni atmayın bakalım nasıl hepsi doğru düzgün yola geliyorlar. Ama bu ütopya olur olsa olsa. Fakat gerçek bu. Hormonları bi kanera bırakıp mantıklı kararlar vermeli ve biz erkeklerin zamanını çaldıklarının farkına varmalıyız.
    Zaten 100 bin takipçisi olsa bile örnek olarak siz ona okulda ilgi göstermeyin sizin ilginizi çekebilmek için şekilden şekile girer. İlgiyi alınca da çöp torbası gibi muamele eder suratınıza bi daha bakmaz çünkü egosunu yükseltmişiniz o da amacına ulaşmıştır.
    Kısaca bi daha söylemem gerekirse toplu olarak ilgi göstermeme artarsa onlarda da bu kadar ego yükselmesi meydana gelmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samir_Rallye -- 18 Eylül 2018; 20:24:32 >
  • Kaliteli insan bulmak harbi zor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu senin çevrenle alakalı aslında anadolu lisesinde okurken kızların çoğu şekilci ve varoş tiplerdi sonra temel liseye geçtikten sonra ciddi bir kalite artışı olduğunu farkettim.Burda bilimle uğraşan kızlar gördüm ben ve sevgili olurken karaktere bakan kızlar gördüm tabi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tespitlerine yurekten katiliyorum, ayni yollardan geçmişiz..

    Malesef profiller ayni dedigin gibi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TITAN kullanıcısına yanıt
    Yok be hocam. Az biraz göbek var eyvallah da o kadar da değil :).
  • senin gibi bende üniversitede aynı şeyleri yaşadım. Ama gitmeden de biraz tavsiye verdim onlara siz de öyle yapın insanları kötülemek yerine daha iyi bir birey olmak için tavsiyeler verin ve yardımcı olun.

    Unutmayın

    AKIL AKILDAN ÜSTÜNDÜR
  • Yok mu hiç kendini yetiştirmiş, hayatı ve yaptığı işi sorgulayan?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzel yazmissin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok güzel yazmışsınız 19 yaşında biri olarak katılıyorum.Hayatım boyunca mgtow takılmayı planlıyorum.
  • hocam ben de 27 yaşındayım . 4 yıldır çalışma hayatındayım . yazdıkların afedersin ama senin özgüvensizliğinden girişimci olmamandan kaynaklanıyor . kadınlara uzaktan bakmışsın ve gördüğün gibi yorumlamışsın .

    kadınları elde etmek için zengin olmaya gerek yok . sabit bir maaşın ve normal bir araban olsun %80i yan cebindedir.
    3 yıldır birlikte olduğum biri var kadınlar öcü değil . kadınlara ihtiyacımız var.
  • çare rus. ya da ukraynalı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hacım para herşeydir öncelikle bunu bil. paran yoksa sevgide olmaz, saygı da. seni yaşatacak, ailen varsa aileni yaşatacak ona buna minnet etmeyecek kadar bir gelirin olması gerekir. yoksa aşkla sevgiyle karın doyurulmaz ancak hır gür çıkar, olmadı boşanmaya kadar gider. eski zamanki gibi kimse paylaşımcı değil.
  • Nietzsche,Schopenhauer,Otto Weininger gibi filozofların kadınlar hakkındaki düşüncelerini okumanı öneririm. Hatta antik yunan filozoflarıda yeterli olur adamlar 3. yüzyılda her şeyi çözmüş biz hala patinajdayız.

    Kadınlarda mantık eksik, entelektüel uğraşlarda yetersizler ve hayatta kalabilmek için yapabildikleri en iyi şey: güzel gözükmek.

    Sonra gelip derler ki erkekler seksden başka bir şey düşünmüyor, senin seksden fazla sunabileceğin ne var ki? Yemek yemek,giyinmek ve gezmekten başka bir şey bilmiyorsun.

    En feminist, kadın-erkek eşitliğini savunan bir kadın dahi asla "zayıf" bir erkeğe değer vermez. Onlar için eşitlik işlerine geldiği sürece eşitliktir. Bir kadına dürüst olursanız, zayıf noktalarınızdan ve dertlerinizden bahsederseniz sizden hemen soğur ve bu anlattıklarınızı size karşı kullanır sonra gidip onlara saygı göstermeyen, değer vermeyen ve güvenmeyen erkeklere aşık olurlar.

    Aynı şekilde sizden onların dertlerini dinlemenizi ve hep onları haklı olarak görmenizi isterler eğer konuya ufacık bir mantık sokarsanız hemen saldırmaya başlarlar çünkü çelişkilerini duymak istemezler. Kadınlar görmek istedikleri şeyleri görür, özeleştiri, özsaygı yoktur.

    Erkek sevmek için sever ve karşılıksız sever. Kadınlar ise onları mutlu edebildiğiniz sürece sever.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 21 Eylül 2018; 13:57:43 >




  • kızları hormonlarınız yerine beyninizle filtrelemeye başladığınızda mağdur olma olasılığınız %85 azalıyor.
  • Ortak her şeyi öğrenmişsin ama insanları sınıflandırmamayı öğrenememişsin, vazgeç bundan. Bilgisayar başında oturarak analiz yapamazsın.Doğru kişiyi bulacaksın elbet ama o kız böyle bu kız böyle diyerek doğru bir insanla karşılamazsın. Yaşıtız seninle.
    Ben, Henüz bu saydığın özellikler de kadınlarla karşılaşmadım.ilişkilerim de hep uzun olmuştur. Şimdi evlilik yolundayım.
    Belki ilgilendiğin yaş ortalamasında sorun vardır. 18-23 yaş arası bir kızla birlikteysen kendi ellerinle büyüteceksin. 23-27 arası ise beraber büyüyeceksiniz. 30+ ise o seni büyütür zaten dert etme.
    Gençlerimizin çoğunun kendini yetiştirmekte sorunu var, sen kendini yetiştirdiğine gerçekten inanıyorsan artık bir sonra ki aşamaya geçebilirsin. "Akışına Bırak.."
  • Hakli taraflar var anlattiklarinda ben ozellikle turk kizlari meselesinde katiliyorum yani tamam iyiside var mutlaka ama ben iyiseylede ugrasamam artik kendisi cikarmasa ailesi fln sorun. Careyi yurt disinda buldum. Kizlar iliskiye bakis acisi fln cok farkli. Ulkemi seviyorum ama icinde yasamaktan mutlu degildim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: realitych

    hocam ben de 27 yaşındayım . 4 yıldır çalışma hayatındayım . yazdıkların afedersin ama senin özgüvensizliğinden girişimci olmamandan kaynaklanıyor . kadınlara uzaktan bakmışsın ve gördüğün gibi yorumlamışsın .

    kadınları elde etmek için zengin olmaya gerek yok . sabit bir maaşın ve normal bir araban olsun %80i yan cebindedir.
    3 yıldır birlikte olduğum biri var kadınlar öcü değil . kadınlara ihtiyacımız var.
    Az kalsın birisiyle evleniyordum hocam. Ne uzaktan bakması? Yan cebine koyduğun %80'i seni tatmin ediyorsa o senin kolay tatmin olmandan kaynaklanıyor. İşte o seni tatmin eden %80 beni tatmin etmiyor. Bulaşık yıkayan, çamaşır yıkayan, ev temizleyen, çocuk yapan karşı cinsten birisini istemiyorum. Anlamamışsın. Hayatında sanat, felsefe, edebiyat, seyahat, kültür olmayan %99'u ne yapayım ben?




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.