Şimdi Ara

27 yaşındayım. Karşı cins ve gördüklerimin özetini geçiyorum. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
39
Favori
42.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
242 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İşin sırrı güç ve gösteriş başka bir şey değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alayı o.... olunca gayet normal.

    Kaşar alacak olsam markete gider alırım, eskisi daha makbüldür.
  • kendi0 K kullanıcısına yanıt
    Ahahah ülkenin özeti amk
  • TITAN kullanıcısına yanıt
    aa bu benim resmim neden kullanıosun ve rencide ediosun beni?? ayıp değil mi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: koyunsavar

    Türk kızları ve kadınlarını cahil, yobaz, şımarık, sonradan görme , zayıf ahlaklı, hadsiz buluyorum. Normal davranıp onu mutlu etmeye çalışırsanız o da sizi mutsuz etmek için elinden geleni yapar. Eğer evlenmeye niyetiniz varsa çok dikkatli olun başınıza büyük bil bela alıyor olabilirsiniz. Yüzde 10 luk bir kesim bu yazdıklarımın dışında olabilir.
    Aynisi Turk erkekleri icin de gecerli.

    Konu zaten kadin erkek degil, bu milletin geldigi bitik hal. Kadini da bitik, erkegi de bitik.

    Tekrar gorucu usulune donulecek sanirim bu gidisle, duzgun anneler babalar kendi duzgun arkadaslarinin cocuklarini birbirine onerecek gibime geliyor, keza duzgun olanlar karsi cinsin duzgun olanlarini da bulamiyor, dallamalar denizinde kayboluyor her iki cinste sonuc olarak.

    Ben 35 yasima kadar umudu kesmistim dogru duzgun bir kadinin bana denk gelme ihtimalinin dusuklugunu fark ettigimde ki bu 20 li yaslarda oluyor, sonrasinda sans iste insan gibi biriyle tanistim, ikimiz icinde buyuk sans olmustu acikcasi bizim evliligimiz. Dingillerle gecen yillardan sonra duzgun bir insani tanimak ona asik olmak icin bile yeterli bir sebep haline geliyor, insan bunu fark ediyor.

    Herneyse, umudunu kaybetme diyecegim ama demiyorum, cok umutlanma diyorum, duzgun birilerinin denk gelme ihtimali gercekten cok dusuk bu memlekette, ozellikle benim gibi Istanbulda yasiyorsan.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lüzumsuz Adam

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    En son flörtleştiğim kıza benzettim seni, ona da görmek istemediklerini gösterince çirkefçe kişiliğime saldırmaya başlamıştı. Sana tavsiyem sen de bir şeylerin sebebini merak etmeye başla ki bir daha seni bu kadar çileden çıkaramasınlar. Gerçekler hazımsızlık yapmasın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 20 Eylül 2018; 16:9:55 >
  • Kusura bakma genç dostum amma yanılıyorsun... Bence çok önemli gibi gözüken lakin evlilik içinde çok önemli olmayan şeyleri önüne set çekmişsin. Evlilik bir ortak yaşama girişimidir. Güzel olsun kültürlü olsun dediğin insan sana eşlik yapmadığında evine bakmadığında bir iki üç idare edersin ama sonra herşey kopar gider. 8 senelik evliyim çok mutluyuz amma çok farklıyız ben bildiğin "GEEK" bir karakterim. Ama eşim star wars'ın ne olduğunu bile bilmez. Amacın birlikte olmak değil ortak makale yazmaksa benim dediklerimi takma:)

    Ama biliyor musun gittiğimiz bir düğünde (zorda kaldım yoksa düğünlere kesinlikle gitmem) kavga çıkmış klasik gençler toplanıp birbirlerini kırmaya gidiyor. Ben durumun farkındayım hiç umursamadan kahvede takılıyorum düğün bitse de gitsek derdindeyim. Sonra ne gördüm biliyor musun? Kavgadan dönen gençlerin en önünde benim hatun var. Bildiğin ben orada olabilirim diye kavgaya gitmiş sonra sokak sokak onlarla gezmiş ardından dönmüş! :) ağzım açık kaldı onu görünce 15 kişilik grubun önünde bildiğin çete lideri gibi geziyor 50 kiloluk topuklu ayakkabılı bir kız. Çok azarladım ama bir yandan çok da hoşuma gitti. Ayrıyetten ilk buluşmamızda belimde sıkıntı vardı. Otururken sandelyeyi çekmeye çalıştığımda yüzümün asıldığını görünce yerinden kalkıp sandelyemi çekti! İşte insan dedim. Başka hatun olsa poposunu kaldırmaz herşeyi senden bekler... İlişkiyi ilişki yapan bu küçük nüanslar sevgi ve saygıdır. Eğer mutluysan, istediğin kadını bulduysan bırak felsefe bilmesin, star wars'ı anlamasın...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feylosoft -- 20 Eylül 2018; 16:21:47 >




  • kardeş nerdeyse kendimi okudum valla inanılmaz. bu yüzden sadece 1 tane türk sevgilim oldu, bir daha yanaşmadım. şu andaki kız arkadaşım rus ve seneye evlenmeyi planlıyoruz.

    TRİP denilen şeyin olmaması bile yeterli birlikte olmak için

    deneyin tavsiye ederim.
  • arkadaş mühendisti di mi ? şimdi taşlar yerine oturmaya başladı
  • gunners49 kullanıcısına yanıt
    Ben de mühendisim, ama hep sözelcilerle takılıyorum. Öyle bir hâl aldı ki, dışarı çıkmayınca rahatsızlanıyorum. Ama bir o kadar da dışarı çıkmak istemiyorum, çünkü boş yere zaman geçiyor, boş yere paralar harcanıyor. Sosyal hayat tabii ki önemli, fakat haftada 1-2 kere olur. Fazlası fuzuli.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adı üzerinde hem karşı hemde cins, nasıl anlaşabilirsin ki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eline sağlık kardeşim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MGTOW'a hoş geldin



    Dediğin gibi kendini geliştirmiş kadın bir ya da iki tane bulursun onlarında talipleri inanılmaz çok olur. Erkekler önüne gelenle gezer takılır ama evlilik olunca herkes en iyisine koşmaya çalışır. O yüzden o tip kızlar piyasada boş kalmaz. Bekarlığa devam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kadar iyi anlatılamazdı. teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SpesifikBrush S kullanıcısına yanıt
    haklısınız hocam insan tek başına kaldığı her saniye çok sıkılması kendinden nefret etmesi çok acınası bir şey bazen insan kendi başına da keyifli vakit geçirebilmeli sürekli bir arkadaşa ihtiyaç duymamalı ama her ne kadar genellemeler yanlış olsa da genel de mühendis arkadaşların özellikle karşı cinsle iletişimi zayıf ya da sağlıksız oluyor maalesef
  • quote:

    Orijinalden alıntı: realitych

    hocam ben de 27 yaşındayım . 4 yıldır çalışma hayatındayım . yazdıkların afedersin ama senin özgüvensizliğinden girişimci olmamandan kaynaklanıyor . kadınlara uzaktan bakmışsın ve gördüğün gibi yorumlamışsın .

    kadınları elde etmek için zengin olmaya gerek yok . sabit bir maaşın ve normal bir araban olsun %80i yan cebindedir.
    3 yıldır birlikte olduğum biri var kadınlar öcü değil . kadınlara ihtiyacımız var.
    Arkadaşın genellemesi zaten bahsettiğin %80 için yapılmış. Bizim kafadakiler, kalan %20 ile ilgileniyoruz!
  • Kızlar ilgi manyağı . Dikkat etmek lazım .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.