Arkadaşlar merhaba, sinirlendiğim için monitörüme yumruk attım 2 kere. Tamir fiyatları nedir bilen varsa lütfen bilgilendirsin. |
27 inç monitöre yumruk attım tamir olma şansı var mı ?

-
-
Bir kere olsaydı çok masraf çıkmazdı ama iki kere yumruk atmanız talihsizlik olmuş, umarım yaşar. geçmiş olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Monitör için bir şey diyemem, ama senin için psikolog önerebilirim. Nasıl bir öfke bu?
-
Gerçekten kerizsiniz. Kendinizi değilse aileinizi düşünün (yaşınızı bilmiyorum ama hani ekonomik açıdan kastediyorum, varsayım). Sinirlenince sandalyenizi sertçe geri atın ve kalkıp başka yerde sinirlenin öyle yapacaksanız. Bu ekonomide böyle teknolojik aletleri artık zor görürüz evlerimizde. Ben 4yıldır PG278Q kullanıyorum. Sinirlendiğimde bazen dolaba dönüp sinirleniyorum fısdfkds. Satsam yenisini ve düzgününü alamam. 0 ölü pixel 0 problem. Sıfır gibi kullanıyorum :)
-
yazık olmuş. tamir şansı ilk yumrukta bile olamazdı. bir dahakine monitör yerine duvara yumruk atmanı tavsiye ederim. 25 sene önce ben duvarlara veya ağaca atardım sağ el serçe parmağımda yamukluk var bu yüzden.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X