Şimdi Ara

tableti HDMİ ile full hd tv ye bağlama taşma sorunu :( uzman sorusu çözene sürpriz ufak ödülüm var)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 180 liraya tablet aldım dark evopadT7000 hdmi çıkışı var baktım full hd mkv filmleri iyi oynatıyor kabloyla full hd tvye bağladım taşma yaptı kenarlardan. laptopta intelin grafik menüsüne girip ölçek mölçek bişeyler uydurup ekrara tam oturtmuştum(aynı sorun olmuştu çünkü) ama bu android tablet öyle çok ayarı yok bu sorun nasıl aşılabilir tv de de öyle ayrıntılı ayarlar yok -tam-4.3- ayarı var ikisinde de taşıyor. Androidde bu konuda program filanmı vardır yoksa çözümü yokmudur

uzmanları davet ediyorum
    aylardır çözüm bulamadım

etiketler android, taşma, tv, ekran, sorunu, hdmi

• gncel . ödülde koysan bilen yok demekki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa6533

gncel . ödülde koysan bilen yok demekki...

:)
    Vestel tv de ekran ayarlarında , ekran formatı seçeneklerinde "FULL" ayarı var, onu seçince, giriş ne şekilde olursa olsun sığdırıyor. Sizin TV de de benzer bir ekran formatı ayarı olabilir, kurcalayabilirsiniz. Ödüle falan gerek yok. Yazmayanlar da ödül almak ister gibi görünmek istememelerinden yazmıyorlardır.
  • @hasanprg dediğiniz gibi tv de bol bol ayarlar olsa zaten işimiz hallolur ancak pek bir ayar yok birtek ayar var o da" tam- 4.3 " ayarı ikisinde de değişen birşey olmuyor. acaba tablete kurulacak bir programla bu iş düzelir mi onu merak ediyorum...
  • koooskoca forum kooooskoca. bari şunu bilen çıksa; tabletimin solunda geributonu v.s. var ancak birde ekstradan ekrana da koymuşlar(tabletlerde oluyor) full hd film izlerdken o buton orda duruyor kapanmıyor onu kapatmanın yolu yok mu?
  • quote:

koooskoca forum kooooskoca. bari şunu bilen çıksa; tabletimin solunda geributonu v.s. var ancak birde ekstradan ekrana da koymuşlar(tabletlerde oluyor) full hd film izlerdken o buton orda duruyor kapanmıyor onu kapatmanın yolu yok mu?

Sorunuzun tam cevabı olmasa da şöyle birşey var.

Telefondan (SII) "mx player" ile video izliyorum. Ekranı fotoğraf gibi iki parmakla büyütüp yakınlaştırabiliyor yada küçültebiliyorum.

"Mx Player" ile video izlerken küçültmeyi deneyebilirsiniz.

Tabletim (de) olmadığından Geri tuşu ile ilgili bilgim yok maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fehmi02 -- 6 Aralık 2013; 22:44:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fehmi02

quote:

koooskoca forum kooooskoca. bari şunu bilen çıksa; tabletimin solunda geributonu v.s. var ancak birde ekstradan ekrana da koymuşlar(tabletlerde oluyor) full hd film izlerdken o buton orda duruyor kapanmıyor onu kapatmanın yolu yok mu?

Sorunuzun tam cevabı olmasa da şöyle birşey var.

Telefondan (SII) "mx player" ile video izliyorum. Ekranı fotoğraf gibi iki parmakla büyütüp yakınlaştırabiliyor yada küçültebiliyorum.

"Mx Player" ile video izlerken küçültmeyi deneyebilirsiniz.

Tabletim (de) olmadığından Geri tuşu ile ilgili bilgim yok maalesef.

çözüm olmaya bu gibi yöntemler çözüm gibi görünüyor ama . tabletin vereceği full hd kaliteyi oranlarlabozmuş oluyoruz full hd nin anlamı kalmıyor işin içine upscale girmesin i,stiyorum ben 1080 p video izliyorsam cuk otursun full hd tvye neden olmuyosa :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.