Şimdi Ara

2586 TL(sepette) Tx1717 i5-3470 16 GB 256 GB SSD Free Dos Masaüstü Bilgisayar (USB WiFi-5GHz Hediye)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
3.558
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Bilişim imkanları konusunda iyi sayılabilecek bir yükseköğretim kurumundayım, bu konfigürasyon, oldukça iyi sayılır. Her sabah açılıp akşam otomatik kapanan, Core 2 Duo işlemcili, 2 GB DDR2 ramli bilgisayarlarımız var, optik sınavları değerlendirdiğimiz bilgisayar, i3 2120 işlemcili, 4 GB ramli.

Standart olarak Windows 10 Ent. Office 2019, Acrobat XI Pro falan yüklü, gayet de sorunsuz çalışıyorlar.

Forumlara bakınca herkes yeni nesil kullanıyor gibi görünebilir ancak forumlara takılanlar, nüfusun binde biri bile değil, dünya üzerindeki PClerin çoğu bu seviyede.

• Ofis işleri için yeter de artar, fiyatı uygunmuş. Teşekkürler.

• işlemci fena tabi ama ssd ve ram ile durum kurtarılabilir basit işler için

• yatay kasa olsa harika olurmuş.

• Win 11 yüklenip ofis işleri için kullanılır mı?

• III I II III I I kullanıcısına yanıt

Windows 11 yüklemenizi önermem ofis işleri için fazlasıyla yeterli. Akıcı kullanmanız için tavsiyem:

Windows 10 X-Lite (19045.2194) 'ReBirth'

https://send.cm/d/GZac

- 4GB Kurulu Boyut!

- Güncellemeler 2099'a Kadar Durduruldu!

- Tam Özellikli, Güncellenebilir Derleme!

- İsteğe Bağlı Defender - Kurulum Sırasında Seçilebilir!

- Dil Paketleri, Konuşma, Ses vb. İçin Tam Destek!

- UWP Uygulamaları, WSL2, Xbox, MS Store ve çok daha fazlası için Tam Destek!

- İsteğe Bağlı Sistem Şeffaflığı ve ek Temalar içerir!

- Ayrıca orijinal Windows 10 22H2 Temalarını içerir!

- Uygulamalarınız ve Oyunlarınız için Üstün Performans!

- Geliştirilmiş Kararlılık ve Performans

- Kaldırılan Özellikler -

Akıllı Ekran, Edge, Bazı UWP Uygulamaları.

- Devre Dışı Bırakılan Özellikler -

Defender ( İsteğe Bağlı ), Sanal Bellek, Windows Ink Çalışma Alanı, Hata Raporlama, Dokunmatik Klavye, Dizin Oluşturma, BitLocker, UAC, Reklamlar, Telemetri, Hazırda Bekletme, Güç Kısıtlama, Otomatik Bakım, İndirme Engelleme, Günlüğe Kaydetme.

- Performans Öncelikli -

Bu yapı, Performansı, Duyarlılığı ve Kaynak Tasarruflarını En Üst Düzeye Çıkarmak için tasarlanmıştır.

2586 TL(sepette) Tx1717 i5-3470 16 GB 256 GB SSD Free Dos Masaüstü Bilgisayar (USB WiFi-5GHz Hediye)Phoenix LiteOSyoutube
    🔥 Windows 10 X-Lite 'Resurrection' (19044.2075) • Download our Free Custom Build of Windows 10 21H2 Today! • Your PC will thank you for it! ✨ LEARN MORE ABOUT THIS BUILD @ https://windowsxlite.com/ • Performance Prioritized! • Many New Improvements! • Embrace Windows 10 21H2 in the best possible way by using our customized Lite builds designed to maximize performance, stability, privacy, and accessibility! ✨ Please Subscribe to our YouTube channel! And please hit that like button for more content like this! 🔥 To See how much more performance our Custom Windows Builds can give you, please watch our Head to Head Comparison video below! https://www.youtube.com/watch?v=dimht... 🔥 Are you ready to take Windows to the next level!? ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 🔥 Visit our Website for More Info! 🔥 https://windowsxlite.com/ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 💖 Please disable Ad Blockers on our Website And Channel! 💖 💖 We Rely on Your Support for Future Development! 💖
    https://www.youtube.com/watch?v=7_qrsUVTWWI
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• III I II III I I kullanıcısına yanıt

tabii ki hocam. iş yerinde 4. nesil i5 bilgisayarkullanıyorum çift monitörle. hdd çıkarıp ssd taktım canavar gibi oldu. 16gb da ram çaktım. mis.

ben ekran kartı eklense oyun oynanır mı diye düşünüyorum. 2586 TL(sepette) Tx1717 i5-3470 16 GB 256 GB SSD Free Dos Masaüstü Bilgisayar (USB WiFi-5GHz Hediye) 

psu düşüktür o yetmeyebilir muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 27 Aralık 2022; 13:55:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • RAM'ler sahte yada 2.el.

• Ara Toplam

2.259,24 TL

KDV

406,66 TL

KDV Dahil

2.665,90 TL

Promosyon İndirimi

- 79,98 TL

İndirimli Tutar

2.585,92 TL

Toplam

2.585,92 TL

sitelerinde promosyon deyip indiriyor ben almam ama alacaklar kontrol etsin naysda nakit olması lazım taksit yapmıyor.

• 10 yıllık işlemciden bu kadar çok nasıl buluyorlar, çıkma falan mı

• 10 yıllık boşa çıkmış office bilgisayarları çok ucuza topluyorlar. Refurb-ikinci el RAM, çöp SSD kasa PSU takıp eski sistemin anakart-işlemcisini birleştirip piyasaya sunuyorlar.

• cohannan kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim detaylı cevabınız için.

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim cevabınız için.

• Bilişim imkanları konusunda iyi sayılabilecek bir yükseköğretim kurumundayım, bu konfigürasyon, oldukça iyi sayılır. Her sabah açılıp akşam otomatik kapanan, Core 2 Duo işlemcili, 2 GB DDR2 ramli bilgisayarlarımız var, optik sınavları değerlendirdiğimiz bilgisayar, i3 2120 işlemcili, 4 GB ramli.

Standart olarak Windows 10 Ent. Office 2019, Acrobat XI Pro falan yüklü, gayet de sorunsuz çalışıyorlar.

Forumlara bakınca herkes yeni nesil kullanıyor gibi görünebilir ancak forumlara takılanlar, nüfusun binde biri bile değil, dünya üzerindeki PClerin çoğu bu seviyede.

Güvenli mi hocam bu düzenleme?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ussuz kullanıcısına yanıt

Bitdefender total security ile komple sistemi tarattım herhangi bir bulguya denk gelmedi ben bu yüzden güveniyorum.

hocam modifiye versiyonu mu önerirsin yoksa bu rebirti mi?

• Başlığa bakınca hort sanmıştım.Bu fiyata iyiymiş kesinlikle.

• 2.692,62 TL
    Olarak gözüküyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.