Şimdi Ara

259 TL 256 GB SAMSUNG USB TYPE-C 3.1 DUOS PİYASANIN ÇOK ALTINDA,DUA ETMEYİ UNUTMA :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
2.756
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Samsung USB 3.1 Flash Bellek DUO PLUS 256 GB
    https://shop.samsung.com/tr/usb-flash-bellek-duo-plus-256-gb
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Fiyatı da yazarsan hala uygun mu değişti mi bilebiliriz.
    259 mu uygun olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khal-Drogba -- 21 Haziran 2020; 13:55:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Khal-Drogba K kullanıcısına yanıt
    Aynen 259

• 128GB lık olanı bu fiyata normalde.
  • Khal-Drogba K kullanıcısına yanıt
    Ürünün amazon fiyatı 50 dolar , hepsiburada fiyatı 450tl iken ne bekliyordunuz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain Coldd -- 21 Haziran 2020; 13:56:35 >
  • Neyse kardeşim beğenmeyenlerden ricam dua etmiyosanız bari beddua etmeyin :D

• Samsung ile kıyasla Sandisk nasıldır?

akakce.com
    SanDisk 256 GB Ultra Dual Drive SDDDC2-256G-G46 USB Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/usb-bellek/en-ucuz-sandisk-256-gb-ultra-dual-drive-sdddc2-256g-g46-fiyati,255033021.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ALLAH RAZI OLSUN, İHTİYACIM YOK ALMASAM DA SÜPER FIRSAT :D
  • Ben 2019un başında bunun 64GB'lık olanını 195 lira gibi bir fiyata almıştım, baya uygunmuş fiyatı.

Bu ürünün eski type c olmayan versiyonu vardı tamamen metal gövdeydi ve kapağı çok sağlam oturuyordu.

Bunun gövde plastik ve uç kapağı kısa sürede yalama oldu düşürüp kaybetmemek işten değil cebe filan atsan.. O açıdan ürün geriye gitmiş hiç beğenmedim.

Ayrıca note 8 telefona bağlantısı bütün gücünle bastırman gerekiyor yine kısa süreli kullanımdan sonra ve en ufak sarsıntıda kopuyor çok hassas ve dikkatli kullanmak zorunda kalıyorum, yine eski modeli usb 2.0 olanı Note 4'le kullanıyordum çok iyiydi bağlantısı.

Sanırım bir tasarım ve malzeme kalitesi problemi var ama dediğim noktalara dikkat edilerek yine kullanılabilir, iş görür telefondan dosya kopyalayıp bilgisayara aktarmak veya tam tersi için.. Çok dikkat ederek tabi ki...

Bu kusurlarına rağmen yine de piyasadaki diğer çift taraflı usb cihazlara göre tasarımı, malzeme kalitesi en iyi olan bu ürün sanırım.

• Wampire^^ kullanıcısına yanıt
    Eyvallah usta . Allah senin gibilerin sayısını arttırsın :D

• Fiyat fazla geldi bana. Muadilleri daha ucuza varken. örneğin sandisk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zipmaker

Samsung ile kıyasla Sandisk nasıldır?

https://www.akakce.com/usb-bellek/en-ucuz-sandisk-256-gb-ultra-dual-drive-sdddc2-256g-g46-fiyati,255033021.html
    Depolama işinde Samsungdan şaşmamalı

• Benzer fiyatlara 250 gb ssd alınıp ssd box ile kullanılabilir. Hızı bundan çok daha iyi olur. 550 okuma 500 yazma gibi. Tercih sizin.

• Michael Giacchino kullanıcısına yanıt
    Boyut farkı ne olacak peki? İkisinin de hitap ettiği durumlar farklı.
  • 259 TL 256 GB SAMSUNG USB TYPE-C 3.1 DUOS PİYASANIN ÇOK ALTINDA,DUA ETMEYİ UNUTMA :)
  • 30-35 mb yazma hızından bahsediyorlar çok düşük değil mi?

okuma hızı 300.
    www.amazon.com
    Amazon.com: Samsung Duo Plus 256GB - 300MB/s USB 3.1 Flash Drive (MUF-256DB/AM): Computers & Accessories
    https://www.amazon.com/Samsung-Duo-Plus-256GB-MUF-256DB/dp/B07DW33DNN?th=1

görseller burda.

128 ile 256 arasında hız farkı var.

bir edit daha: 256gb usb bellek 30mbps yazma hızıyla tam bir işkence olur. tavsiye etmiyorum. dakikada 1.7 gb gibi bir transfer hızı var. bir film indirsen 2-3gb. filmi usb'ye atmak 3 dk sürecek. 2020 senesinde 250 liraya aldığım usb'den beklentim bu değil. hızlı usb kullanmak çok güzel oluyor tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit+ -- 21 Haziran 2020; 14:31:17 >

• cohannan kullanıcısına yanıt
    Sizce nasıl değer mi?

• 259 TL 256 GB SAMSUNG USB TYPE-C 3.1 DUOS PİYASANIN ÇOK ALTINDA,DUA ETMEYİ UNUTMA :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Boyut farkı ne olacak peki? İkisinin de hitap ettiği durumlar farklı.
    İkiside cebe koyulup rahatlıkla taşinabilir. Hatta boyutunun büyük olması avantajlı bile. Flash Bellekler kaybolmaya çok müsait

Hani o boyut farkı bence dezavantaj oluşturmuyor.

• Allah bereket versin , hayrını görün gardaşlar 😅

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.