Şimdi Ara

2520 TL Asus Core i7-4720HQ 4GB DDR3 1TB GTX950M 15.6' X550JX-XX171D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.957
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2520 TL Asus Core i7-4720HQ 4GB DDR3 1TB GTX950M 4GB 15.6" X550JX-XX171D

http://www.n11.com/arama?q=X550JX-XX171D&srt=PRICE_LOW

Maksimum 250 TL indirim yapan %25 indirim çekler 90-100 TL civarında satılıyor çeke verdiğiniz ücreti de hesaba katarak 150 TL kâr ile alabilirsiniz(referanslı üyeden alın çekleri)

n11 çek satış genel bölümü

http://forum.donanimhaber.com/m_54670258/mpage_5253/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/forumid_841/filt_11356/tt.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 1 Ocak 2016; 23:37:02 >

• Freedos,4 gb ram,1366X768 ekran çöp+
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    laptoplarda fiyatlar tavan yapmış durumda çok acil ihtiyacınız yoksa bu dönemde kesinlikle laptop almayın
  • içinde ssd olmayan laptop alınmaz.
  • Evet bunlar eksi özellikler fakat u serisi olmayan mobil işlemciler arasında performanslı HQ işlemcisi ve 950m ekran kartı var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laptop fiytaları böyle saçma sapan bir hal almışken 4720HQ ve GTX950 ile dönem piyasasına göre güzel fiyat
  • Bu fiyata daha iyi bir alternatif soylede onu alalim cok bilmis arkadasim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Diğer fiyatlara göre iyi

• Ebrardan aldım bilgisayarı. Bugün Windows yükledim driverler felan derken pc yi kapattım. 10 Dakika önce açayım dedim laptop açılmıyor. Hiç ışık yok bataryayı söküp taktım hiç bir değişiklik yok. Böyle bir sorunla karşılaşan var mı ? Ebrar mesai saatlerinde değil galiba telefonu açmıyor şuan. Şansıma tüküreyim
  • etomon kullanıcısına yanıt
    Hocam bataryayı sök,şarj kablosunu da çıkar.40 sn boyunca güç tuşuna basılı tut sonra geri bataryayı ve kabloyu tak aç
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    denedim hiç birşey farketmedi
  • Ben de almayı düşünüyorum Ebrar'dan ama senin sıkıntını görünce merak ettim son durumu, var mı bir gelişme bilgisayarda?
  • etomon kullanıcısına yanıt
    Kuzene bu laptoptan aldık 1-2 ay önce donma ,açılmama gibi aptal problemlerle karşılaştı. Bunun nedeni işletim sisteminden kaynaklıydı sağlam versiyonları bulun yoksa programları çalıştırmada bile sorunlar yaşatıyor .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Champarator kullanıcısına yanıt
    siz işletim sistemini kurmayı bilemediniz galiba donması kasması pcden değildir çünkü :D
  • MuscleTower kullanıcısına yanıt
    Yok hocam internet cafe de bu işleri yapan birisi kurdu . İşletim sisteminde sıkıntı vardı bence sonradan başka birisi daha kurmuş şimdilik sıkıntı yokmuş.
  • Champarator kullanıcısına yanıt
    o internet kafelere ne desem az her önüne gelen ben biliom sen bişey bilmiyorsun egosunda bişey soruncada sessiz kalıyorlar :D
  • Birkac ay önce burada aynı makinanın 12gb ram ve üzerinde işletim sistemli verisyonunun yine bu fiyatlarda oldugu haberini verdim , bir dayak yemedigimiz kaldı.Fiyat performans dedik vay efendim ekran full HD degilmiş!!!Yav bu paraya bu donanım bedava dedik ,herkes 4 bin bin çıkaramaz dedik ,vayy efendim victor varmışş daha ucuza full hd imiş , daha iyiymiş!!! Victora ne oldu? Battı!
  • ceyhunkeklik kullanıcısına yanıt
    Şuan açılmıyor kutusuna geri koydum. Sabah ilk işim ebrarı aramak olacak. Direkt degişim isteyeceğim. Asus servisine yönlendirirlerse 1 aya anca gelir. Bakalım ebrar saglam firmadır ne yapacak göreceğiz. Gelişmeleri buradan yazarım.

• Fiyat suanki piyasaya göre iyi Full Hd ve 4GB dışında alınabilir.Full HD takintim yok ama 8Gb ram olsaydi iyi olurdu

• İşlemcisi dünya da ilk 50 ...ekran kartı ilk 70 de. Tek eksik yanı full hd olmaması. Piyasadaki tüm laptoplar hatta macbooklar bile artık u serisi işlemciye sahip...Ssd'siz laptop alınır mı diyenlere katılmıyorm. İşlemci ekran kartı ve çözünürlüğü iyi olsun. Ssd ve ram sonradan daha ucuza eklenebilir. 256 lık bir ssd 300 liraya alınıp takılırken . Hazır olunca fiyata 1000 tl eklenmekte

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.